Звездни компромати - Април'22

• 235 190
  • 2 337
  •   1
Отговори
# 2 040
  • Glasgow
дали не е пуснал втората искана дата?

# 2 041
  • Благоевград
На мен ми е изключително интересно как ще се развие делото на Джони Деп. Честно казано, след всичко изчетено, което се появи в медиите като информация, повече клоня към тезата, че той си има проблеми и своите демони, но не е насилник. Докато Амбърчето действията на Амбърчето накланят везните точно натам- пълно хахо, провокатор и емоционален вампир.

Относно Арабаджиевите и запора-трябва да има образувано изпълнително дело, а за да има такова, имало е частно гражданско, което е образувано въз основа на документ, който са представили пред съда. Отделно, може да се иска да бъде издадена обезпечителна заповед и да предпази материалните блага на длъжника да бъдат прехвърлени, продадени и така взискателят да бъде ощетен. Та там явно си имат нещо, което си дължат.

# 2 042
  • Glasgow
🤣🐈‍⬛

# 2 043
Снимките на Меган Фокс са толкова пипани, че на места не я разпознавам въобще. За мен тя е красива жена и папарашките й обикновени снимки са по-хубави от тези.. аватари.

Бен и Джен са 😍 много си ги харесвам!

# 2 044
Тези пък Рачков и гърла са ми много странна двойка. Какво изобщо си говорят тя на 22, той гонещ 50? То ясно, че едва ли има много приказки, но все пак на почивка нали трябва да си разменят няколко думи…Чудно ми е колко време ще продължи любовта им, то минаха поне 2 г., а още са заедно.

# 2 045
  • Rock & Roll feeling ...
Много харесвам корекциите на устата на Александра Богданска. Мисля, че това е най-естествената правена уста в пространството. Та тя преди е нямала горна устна, да не кажа и долна ....  :
Скрит текст:

Нослето, наистина се е нуждаело от корекция, но само да се изправи гърбицата, без да се скъсява на дължина.
Скрит текст:

Мили съфорумки, имам важно питане:
Скрит текст:
Налага ми се да замина и няма да мога да работя отговорно по пускането на темата поне за 2 месеца.
Има ли някой отговорен в редиците ни, който би ме заместил? Търся човек, който обича темата и ще го прави с любов и желание, и навреме.
Не се отказвам от тази отговорност, но тъй като за годините, в които го правя, наистина влагам сърце, обич и време, не мога да си позволя, поради някои обстоятелства да оформям темата 5 за 4. Затова предпочитам да я поверя на побратим по сърце, а когато отново имам възможност да я стопанисвам, ще я поема пак със същата обич и отношение. А, ако човекът, който сега ме замести му хареса - може да се редуваме.

# 2 046
Вече си мисля, че в мен е проблема, но Дж. Лопес ми е откровено закръглена! Предвид ежедневните й
 тренировки се чудя защо я намирам за окръглена🙄

# 2 047
Не си сама. И аз като я гледам ми е адски немотивиращо. След толкова много време прекарано в тренировки, танци и все физическо натоварване и на края това. Но при нея си е и ген до някъде, т.к. всичките и посестрими латини изглеждат по точно същия начин без тренировки. Късокраки, трътлести, ее с шкембета по-възрастните, но младите са по-прибрани до първо дете. Пък че била тренирала да е това, а мерси. Не вярвам. Явно се окръгля с възрастта като всички нас.

Мале Петканова ми е ужасен ужасон на старите си снимки. Освен да е била по-добре на живо. На тези кадри голЕмо НЕ.

# 2 048
Ужасон, ама снима с Мел Гибсън. Wink А с новата си визия с кой снима?
Не е нужно да си съвършен, достатъчно е да си интересен. Simple Smile

# 2 049
Богданска и още преди времето на снимките с Мел Гибсън беше много красива и впечатляваща.

# 2 050
Петканова за съжаление вече не е нито красива, нито чаровна, камо ли запомняща се. След пластични операции, скули, филъри в челюстта, устни е загубила всякакъв чар и харизма.

няколко пъти съм я засичала и засичам по заведения, с предишния нос имаше ангелско излъчване. Сега на живо й малкият изпилен нос е като на всяка втора фолк звезда. Както и другите с намалени носове, компенсира с много хиалурон в устата, защото иначе разстоянието силно скъсен нос и нормални устни седи неестествено голямо.
Иронията е, че се ядосваше, че й фотошопирали стария нос, а тя продължава да си променя носа чрез филтри, дори и след операцията.

# 2 051
Кой ти забелязва Богданска, когато на преден план е Мел Гибсън? Simple Smile

# 2 052
По темата с Джони и Амбър, тъкмо сега писателката Цветелина Цекова публикува много подходящ пост по темата:

“Утре ще съм спийкър в Shaping Sofia IV - Жените на София.
Имаше много интересен въпрос, относно това как да приобщим мъжете към проблема с домашното насилие.
Много мислих как да си подготвя речта точно по тази тема.
Винаги съм казвала, че насилието няма пол. В процентно съотношение, по информацията, която постъпва чрез сигнали и по логика - жените по-често сме жертва на насилие у дома.
Но това не значи, наистина не значи, че няма мъже, които да не са жертви.
Има насилници сред жените. Психическото насилие е това, което оставя най-трудно лечима следа у човека. Както има манипулативни, агресивни, нарцистични мъже, така има и такива жени.

Има мъже, които с години не виждат децата си, защото биват наказвани.
Има мъже, които биват бити. Да, бити от жените си. Те няма да отвърнат и също като жените, които биват бити ще изпитват срам и няма да споделят.

Насилието няма пол.
Мъжете не са виновни по презумпция.
Не са лоши по презумпция.
Има прекрасни мъже.
Затова за насилието трябва да се говори така:
ДОМАШНОТО НАСИЛИЕ Е НЕПРИЕМЛИВО И ОТВРАТИТЕЛНО и обществото трябва да го осъжда.
А не:
НАСИЛИЕТО КЪМ ЖЕНИТЕ Е НЕПРИЕМЛИВО И ОТВРАТИТЕЛНО…

Насилието във всеки случай е ад.
Във всеки случай трябва да бъде осъждано.
Без значение от чия страна идва и какъв е полът на жертвата.

Ако говорим за него като за нещо, на което е способен само единият пол, много по-трудно ще стигнем до път към превенцията му.

Не мъжете са лошите герои.
Насилниците са.”

Смятам, че е подходящ коментар точно за този случай.

# 2 053
Джей Ло си беше същата трътла като млада, просто е задържала форма. Аз пък все си мисля кво щеше да е ако не тренираше, двойно на това.

# 2 054
Най-интересното от вчера:
Показания даде Кристиано Карино, агент на Амбър по това време. След развода, тя вече официално е с Мъск. Карино свидетелства, че това не й е пречело, многократно да го моли да се свърже с Джони и да иска среща с него. Според неговите показания, тя се е оплакала, че Джони е блокирал телефона й, че тя не можела да живее без него и иска нов шанс. "Тя ми каза, че не харесва Мъск и е с него "само за пълнеж". Тя искаше да наруши ограничителната заповед и да се види с Деп."
Бяха излъчени записите от боди камерите и още двама полицаи свидетелстваха, че не са видели никакви наранявания или щети по апартамента.
Последна беше бракоразводният адвокат на Джони. Тя свидетелства че е получила документ с искане за изнудване. Според документа, който беше показан, Амбър дава срок от три дни на Деп да се съгласи с искането й за три мезонета, наемите на които да се плащат от него, Роувър и 50 000 долара издръжка всеки месец, докато е жив. Ако той не се съгласи на това, тя ще направи публични обвинения за домашно насилие.

Общи условия

Активация на акаунт