Звездни компромати - Април'22

• 235 126
  • 2 337
  •   1
Отговори
# 2 100
  • ВАРНА
Шайлийн Уудли,като ритана зелка в главата

# 2 101
Кариерата на Аврил Лавин потръгна, след като се обадила на Травис Баркър да я продуцира. Той очевидно има добри идеи защото бяхме позабравили за нея.
Конспиративните теории твърдят, че това не е Аврил. Даже имаше и теории какво се е случило с "оригинала".

# 2 102
Вие сериозно ли описвате Дженифър Лопес като закръглена?
Колко жени на 50+ могат да се похвалят с такова тяло? Тренира и е очевидно, стегната е, останалото е ген и тип фигура, които не може да промени.

# 2 103
  • София
Как така това не е истинската Аврил и защо са я "подменили"?

# 2 104
Какви теории има за Аврил? Не съм чувала.
Гледах интервю с Травис Баркър и той обясни, как тя му е звъняла и помолила за помощ защото била супер отчаяна. Той промотира някакви млади звезди и МГК, с който са дългогодишни приятели и на върха в кариерата си в момента.

# 2 105
Salma Hayek
Скрит текст:

# 2 106
Много е тъпа теорията - уж истинската Аврил е умряла още след издаването на втория ѝ албум, а това в момента е двойничка. Фен теорията бързо беше опровергана, имаше много несъответствия, така че си е просто измислица

# 2 107
Аврил и навремето не я харесвах с тази визия, а сега съвсем. Може ли след 20 години да изглежда по същия начин? Надявам се да е само PR трик, за да си я припомнят хората, и после да излезе с нещо интересно. Нова песен има ли или само се снима? Признавам й обаче, че в лице и тяло не е мръднала.

# 2 108
Аз харесвам Шайлийн Уудли повече като блондинка, хич не й отива тъмния цвят

# 2 109
  • София
Точно и аз това се чудех, че бях в 10-11 клас, когато излезе Аврил и до ден днешен продължава да ходи с тва черно около очите и розовите краища.
Кой ще впечатли?

# 2 110
Paris Hilton
Скрит текст:

# 2 111
Е как да не е мръднала Аврил? Слаба е, но в лицето си е точно като наближаваща 40-те жена с леко нелеп за възрастта стайлинг. За мен не изглежда зле, просто не е на 20. Съвсем нормално остарява. И тересно каква музика ще изпълнява, тя поне талант има.

# 2 112
https://www.youtube.com/watch?v=ciqUEV9F0OY
това е новата песен на Аврил, при нас е много популярна в момента
На 3-то място е по бестселинг албуми за 2022
Скрит текст:

Аз лично никога не съм й била фен. Изглежда ми недорасла, инфантилна леко.

# 2 113
  • Варна
Много странна изповед на Зоран Петровски след победата в Сървайвър. Вечно нахилената му съпруга не е показвала, че имат проблеми сякаш. Всичко е слънце и усмивки. А той казва, че дори не е вярвал, че те ще го чакат в дома им?! Тя от своя страна продължава мега оптимистичните постове, как вярва в него и е неговото момиче. На кого да вярваме сега?

# 2 114
Тази мадама, доколкото съм гледала интервюта, не я познавам, си живее в някакъв нейн свят. Истината е някъде там Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт