Звездни компромати - Април'22

• 235 100
  • 2 337
  •   1
Отговори
# 2 190
Глория въобще не е голямата дама, както някои я описват понеже имат интерес да го правят, а е жена от провинцията, без образование, кръчмарска певица, но с много големи амбиции да е нещо повече от това!😀
За да е Дама една жена, то трябва да отговаря на определени качества, които определено липсват при нея, най - малкото, трябва да е образована!
Гло е със селскостопански техникум, трактористКа, пъчи гърдите си като истинска селяндурка, знак, че нещо не и е както трябва, най - вероятно комплекс, но да ми я определя някой като Гранд Дама ( Гей Бони), е меко казано смешно!

# 2 191
Господин Батинков не се шегува със закуската, човекът пари е давал. Тази чанта, дето я мята по летища и шезлонзи и къде ли не, точно на масата в чиниите с храната ѝ е мястото. Класика! Тоцито е просто класика, ненадмината е, не знам как успява винаги да ме разсмее.

Представих си я как наставлява Мецанчо - я, мръдни малко тия креМвриши, че да хвана Диора в кадър за инстаграм 🤣🤣🤣

# 2 192
Demi Lovato
Скрит текст:

# 2 193
Български туристи на АИ. Всичко в чинията. Платили сме го. И вода от басейна ще пийнем. Да не се прецакаме.

тук не си права, че е бг черта. най-големите свинщини съм ги виждала точно от други, някои даже сочени за много цивилизовани нации.
но иначе тоца е абсурдна карикатура, няма спор. госпожата нали се фукаше, че хапва, но има винаги перфектна фигура...

# 2 194
А тази чанта като е оригинална, възможно ли е да е изписано името й на нея? Или е от али експрес 🧐

# 2 195
  • софия
Кроки и Батинков са българи. Това имах предвид.
Иначе няма някой, който да не го прави, независимо от националност. Кой повече, кой по-малко. Човещинка.

# 2 196
Тоци сигурно е суеверна и не слага чантата на земята, затова все е на маси…

# 2 197
  • Glasgow
Да, българските туристи на АI  са направо цвете, араби и евреи каква кочина правят, не е истина просто.
Но композициите на снимките и са потресаващи. Маса отрупана с евтина храна и заглавие "Христос Воскресе". Тя за идеята на този празник не е ли чувала, храната е последното, с което се свързва. Много е зле милата, и на Марс за иде пак чинии ще снима

# 2 198
Крокса и Батинков са българи. Това имах предвид.
Иначе няма някой, който да не го прави, независимо от националност. Кой повече, кой по-малко. Човещинка.
Човещинка за мен не е ... Възпитание

# 2 199
https://www.dailymotion.com/video/x1e7dox

Глория от както някога я гледах във Всяка Неделя има моето уважение. Не смятам, че образованието е нещо, което те прави Дама. Е, колко примери има за обратното
Изключително добре говори, и много достойно се държи. Като имаш предвид, че Кеворк Кеворкян е акула.

# 2 200
Особено когато Глория каже " феноменално", " абсолютно", " невероятно" и разни подобни клишета, да, голяма Дама става!

# 2 201
  • Бургас
Кейти Холмс как пък все по улиците я снимат.Има такава фигура и в лице е симпатична, а винаги посурната. Рядко излизат нейни снимки с тоалет и грим от събитие. Тя не снима ли, по премиери не ходи ли...
Искам да я видя на фотосесия от списание например-направена професионално...

# 2 202
Кейти Холмс се води street-style icon.  Предполагам държи да поддържа този си имидж 😀😃🙂

# 2 203
Къде е дал откровеното си интервю Зоран, в което е казал, че не е бил сигурен дали ще го посрещне Силвия у дома?

# 2 204
  • Варна
ТоЦа е просто у-ни-кал-но проста.
Скрит текст:

Явно чантата е член на семейството.

Общи условия

Активация на акаунт