Звездни компромати - Април'22

• 235 114
  • 2 337
  •   1
Отговори
# 2 175
Ами той и Блажко хубаво ги цвъка, но тези дечурлига без баща (и с такива майки) как израстват? То не е само кой ще плаща издържки, ами кое ще покрие липсата на баща.....

# 2 176
Трето дете, май е момче и се казва Християн
Кали даде отговор вече по случая с Глория

# 2 177
Аз я гледах Кали при Тото. Върви и приказката, ама много се излага. Говори с някакво високомерие за чалгата, което е много грозно от нейната уста. Хем се изживява, че едва ли не е била номер едно (което, според мен, никога не се е случило), хем се опитваше да избягва въпросите и да омаловажава единствената и известна песен, щото вече не е чалгаджийка.🙄
Тя, щото бъка от хитове, та тръгнала Глория да обсъжда, че нямала такива.

За мераците за четвърто дете от четвърти мъж нЕам думи Confused

# 2 178
Четох изявлението на Кали. Първо, възмущава се на хейта на хората към нея. Казва, че прави огромна разлика между "хит" и "хубава песен". Също така хората, които я критикували за думите й, да проучат какво се пуска в нощните клубове. Глория била имала много хубави песни, но не и хитове.

Кали се е опитала да каже "нещо" и да се направи на интересна в предаването на Тото, но е наговорила големи глупости общо взето.

# 2 179
https://m.youtube.com/watch?v=RveD76lb0eA
Кръстосан разпит на един от свидетелите по делото на Джони Деп. Хората го обожават. Адвокатите на Амбър му задават един и същи въпрос 30 минути.
. Пуши си електронната цигара, шофира без колан, а на един от въпросите отговаря : "Аз дори не си спомням какво съм ял за закуска"

Ето и как изглежда съдийката след като обявява пауза за обяд
Скрит текст:

# 2 180
  • Rock & Roll feeling ...
Мъск: Ще купя Coca-Cola, за да върна кокаина вътре

# 2 181
Мъск: Ще купя Coca-Cola, за да върна кокаина вътре
Много добре! Мисля че ще ни е необходимо, след всички простотии, които ни се случват…. В тежки години живеем.

# 2 182
  • София
https://www.instagram.com/p/Cc64kgXJyeu/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Аз не виждам уж бременен корем на Тоца,но е  напълняла и подпухнала доста..

# 2 183
  • София
Лили Джеймс
Скрит текст:
Сестри Хадид (Джиджи много зле изглежда)
Скрит текст:
Амал Клуни и майка ѝ
Скрит текст:
Наоми Кембъл (наслада за окото е тази жена)
Скрит текст:
Кейт Мос
Скрит текст:
Лайнъл Ричи и гадже
Скрит текст:
Карли Клос
Скрит текст:
Фийби Дайнвор (Добре, че бързо разкара онзи противен Пийт Дейвидсън. Но пък Кимката го взе.)
Скрит текст:
Джей Ло
Скрит текст:

# 2 184
  • софия
Български туристи на АИ. Всичко в чинията. Платили сме го. И вода от басейна ще пийнем. Да не се прецакаме.

# 2 185
  • София
АББА
Скрит текст:
Даниел Крейг
Скрит текст:
Памела
Скрит текст:
Роуз Лесли
Скрит текст:
Хелън Мирън
Скрит текст:
Мишел Пфайфър
Скрит текст:
Вайола Дейвис
Скрит текст:
Ашли Робъртс
Скрит текст:
Кейти Холмс
Скрит текст:
Мадона
Скрит текст:

# 2 186
  • София
Господин Батинков не се шегува със закуската, човекът пари е давал. Тази чанта, дето я мята по летища и шезлонзи и къде ли не, точно на масата в чиниите с храната ѝ е мястото. Класика! Тоцито е просто класика, ненадмината е, не знам как успява винаги да ме разсмее.

# 2 187
  • софия
Представям си как ползва чантата с името да си запази желаната маса. Мята я на нея и после се почва товаренето на храна. Правият няколко тура, защото имат само по две ръце. Хахахахахаха

# 2 188
Тоци, уж съвсем неволно на всяко видео успява да хване до болка познатите ни вече чанти и гривнички!
Анджелина и Шайло:

# 2 189
Четирите филии хляб на фона на кроасани и тесто просто къртят. После Тоци била бременна. Ми с това темпо ще е само дебела.

Общи условия

Активация на акаунт