Звездни компромати - Април'22

• 235 118
  • 2 337
  •   1
Отговори
# 2 160
Благо е най-известният Отчаян съпруг/ партньор на републиката 😁
Всъщност, извинявам се, зъбите и татуировките му са по-известни от самия него.
Страшно много се радвах когато онова момиче Куини-Алис се оттърва навреме от него, аз много я харесвах.

# 2 161
Ами тя като Анджелина от Али експрес, подминала я е. Не харесвам Есмер, изглежда красива, но не ми допада.

# 2 162
Вие сериозно ли описвате Дженифър Лопес като закръглена?
Колко жени на 50+ могат да се похвалят с такова тяло? Тренира и е очевидно, стегната е, останалото е ген и тип фигура, които не може да промени.

Ген, тип фигура не ме интересуват. И за мен си е окръглена, ако ще да спи в залата! Има много жени на 50 и 60+, които са наполовина на нейните мерки и изглеждат чудесно!

# 2 163
Дали няма да има форумен представител на това мулти- гига- мега светско събитие. Sunglasses

Последна редакция: пт, 29 апр 2022, 00:59 от TuЛи

# 2 164
От модната й линия. 😀 Благой припечелвал покрай нея от реклами в инстаграм. Говори се също така, че последната им обща почивка на Малдивите им излязла напълно безплатна.

Новата му приятелка била богаташка щерка. И толкова влюбена била в Благой, че... щяла да го издържа. 🙄

# 2 165
Ама какво лошо има? Жените могат да бъдат издържани, а мъжете не? Айде ще ревнат, че са дискриминирани. Уредил се човека, да внимава да не го сменят с по-млад, че то всичко св връща Wink

# 2 166
Покажете новата булка, моля.

Разбра ли се вече как се казва третото гущерче?

# 2 167
  • На морето!
Т.е. бащата/майката на булката ще плаща издръжка на бившите жени на зет си? Е, няма лошо, всичко е точно.

# 2 168
Ходих да гледам Блажко. Голям кифльоч е. И той яко филтри ползва за снимките. На клипчетата е все мечка. Явно новата е някоя финансово красива. Цъфти Джизъса в Баленсиага.

Къде сте го гледала и за какво ? Някакъв демонстративен мач ли?

# 2 169
Благо просто е много усмихнат и по душа е добряк, също умело успява да ги кара жените да се чувстват the one and only и това трае докато не осъзнаят, че паралелно има и друга the one and only. Нека не забравяме, че все си ги избираше младички и наивни. Златка как баламоса се чудя аз, тя е вряла, кипяла, как му се върза направо не мога още да повярвам, а и дете му роди. Аз почти бях повярвала, че са се намерили двамцата, той водеше всичките си деца на семейна почивка с нея…. Интересно ми е сега Златка къде ще срещне новата любов, че то всички престъпници се изпоожениха

# 2 170
  • София
Блажко верно да отвори един влог - мъжката Кобилкина, да дава акъл и съвети за мъже-държанки и осеменители,

# 2 171
  • На морето!
Интересно ми е сега Златка къде ще срещне новата любов, че то всички престъпници се изпоожениха
В Дубай?

На фона на делото на Джони и Амбър, ми излезе статия и за скандал между наши ултра-мега-хипер звезди!
Тото и Кали обидили Глория като казали, че няма разпознаваеми хитове и Гло се фръцнала във ФБ
Скрит текст:
Сега очакваме обяснителен статус и от Кали, толкова е драматично!
П.с. И Мара-отварачката очаквам да се обиди, защото в крайна сметка дамата може и Е само тя! Какви глупости пише в тази статия?!

# 2 172
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Ама какво лошо има? Жените могат да бъдат издържани, а мъжете не? Айде ще ревнат, че са дискриминирани. Уредил се човека, да внимава да не го сменят с по-млад, че то всичко св връща Wink
Ааа, лошо няма, естествено. Трябва да има равновесие. Нека го издържат, да има повече българчета за България.

# 2 173
  • Mediterraneo
Някъде из ФБ ми попадна, че бащата на Крисия е починал...

Това за Гущерова и третото гущерче вярно ли е или не?! Докато Риана бременее вече втора година, Гущерката ражда на тримесечие, егати.

# 2 174
Пу ПУ, че първото бая недоносено беше. Много мъчно ми стана тогава. Жива и здрава да е Анелия-Добромира Хрррисива Гущерова. Да радва дедо дълго, а той да отваря портфейла за младите.

Общи условия

Активация на акаунт