Звездни компромати - Април'22

• 235 121
  • 2 337
  •   1
Отговори
# 2 145
  • софия
Блажко не си губи времето, празно няма. И той ли ползва филтри? Позаслабнал изглежда на снимката.

# 2 146
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Джисъса щял да се жени на 25май. Има ли нещо вярно в това?
И аз го четох, били готови поканите за сватбата. Щастливката 😂 е някаква девойка, наследница на хотелиери от Велинград.
Иначе, живот си живее на Бали. Засега.😃
Скрит текст:
Давам им две, три години заедно. Този път ще  е момиче.

# 2 147
А кога се раздели със Златка, кога реши да се жени отново Astonished

А коя е новата му?

# 2 148
Снимката на профила на Благо...
Скрит текст:

# 2 149
Подготвя се за новата обител.

# 2 150
  • София
Аз с голямо закъснение узнах, че семейство Батинкови пак е на Малдивите. На една от снимките достойно място заема чантата на Диор!

# 2 151
Е какво му е на Благо, защо да не го харесват жените
Живот си живее, скъсал късата каишка на която то държеше Златка
Скрит текст:

# 2 152
Преди Златка и други държаха каишката - все е на въже горкия Simple Smile

# 2 153
Стана ми жал за Блажко. Три жени и все не попада на правилната Joy

# 2 154
Евала му, издържа си децата. Ама му се чудя как от различни визии, жените му все по един и същи начин изглеждат на финала, като клонинги са.

# 2 155
  • софия
 Ходих да гледам Блажко. Голям кифльоч е. И той яко филтри ползва за снимките. На клипчетата е все мечка. Явно новата е някоя финансово красива. Цъфти Джизъса в Баленсиага.

# 2 156
  • На морето!
Евала му, издържа си децата. Ама му се чудя как от различни визии, жените му все по един и същи начин изглеждат на финала, като клонинги са.
Той с какво се занимава в момента? Доколкото помня от Русия се прибра с един куфар дрехи и от тогава никъде не играе.

# 2 157
Намира си жени, които го държат на каишка и си плащат за това. Доста е оправен и бърз.
Според мен трябва да отвори школа за мъже. Рязко ще забогатее, ако дава съвети на мъже - Как да си хванем жена, която да ни роди и гледа децата, дори и след като я сменим със следващата.

# 2 158
Сега сигурно ще напиша някоя глупост, но защо ми се върти нещо от сорта на това, че има ресторант???

# 2 159
Пишеше се, че е напълно разорен и Златка го издържала. Имал натрупани дългове от хазартни игри, дължал също така пари на приятели. След изневяра от негова страна, на Златка тотално й писнало и дори на места четох, че го нарича "боклук".

Бившата му жена, Есмер, с прилика с Анджелина Джоли:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт