Звездни компромати - Април'22

• 235 124
  • 2 337
  •   1
Отговори
# 2 205
Heart Чантата е на стратегическо място - позволява дискретно да мушват вътре по 2-3 кроасана за по-късно през деня. Батинков трябва да го поддържа това тегло.

# 2 206
Nicollette Sheridan
Скрит текст:

# 2 207
  • Glasgow
Ох и аз това си помислих🤣 това е от руската и страна, те имат този навик да изнесат половината блок маса в чантите, да има за плажа 😅и е много смешно как се оглеждат и крият га че ли на камерата не се виждат.
Скрит текст:
Мария Силвестър

# 2 208
Heart Чантата е на стратегическо място - позволява дискретно да мушват вътре по 2-3 кроасана за по-късно през деня. Батинков трябва да го поддържа това тегло.

Както се вижда- и не само той.

И на мен би ми било интересно за видя въпросното интервю със Зоран.

# 2 209
Май е вярно за бащата на Крисия, сега го четох в един женски сайт.

# 2 210
За бащата на Крисия писаха още вчера в 24 часа - инфаркт, на 53 години. Ще потърся материала.

Ето - https://www.24chasa.bg/novini/article/11469393

# 2 211
Ох, Шайло е уникална!

# 2 212
Тоца не мога да се прежаля да я следвам в Инста, въпреки че ми е комично проста. Разчитам на вас, да споделяте това забавление.

# 2 213
  • София
ТоЦа е просто у-ни-кал-но проста.
Скрит текст:

Явно чантата е член на семейството.

За мен Антония е изтрещяла!Не е възможно нормална жена да поства тази чанта където намери.А само чантата ли,господи та тя не е нормална.Христос Воскресе ,божеееее.А и мъжа й как позволява този цирк,уж работи не къде да е!Срамота!

# 2 214
Кание е направил голям жест за Ким като е изкупил  и последните нереализирани секс касети и ги е занесал лично в ЛА.
Забележете как са облечени посред жегите, Ким е потресаваща в скиорски костюм:
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 29 апр 2022, 22:51 от Не се сърди, човече

# 2 215
Тоца не мога да се прежаля да я следвам в Инста, въпреки че ми е комично проста. Разчитам на вас, да споделяте това забавление.
О, и аз не я следвам 😅, просто отворих линка на предната страница да оплакна око.
IG ми е за баскетбол 😍 и фитнес. Ако тя стигне световно ниво в едно от двете, то тогава има шанс.

# 2 216
  • София
Парис Хилтън
Скрит текст:
Парис Джаксън
Скрит текст:
Камила Кабейо
Скрит текст:
Ел Фанинг
Скрит текст:
Матю Макконъхи и Камила
Скрит текст:
Куин Латифа
Скрит текст:

# 2 217
  • In The Middle Of Nowhere
На Парис Хилтън мъжа е много антисекси, а другата Парис е като излязла от някаква комуна.
Даже се загледах в татуировките и съм малко объркана. Като символи от тия по пещерите ли трябва да са, закодирани знаци ли, не ми е ясно.

# 2 218
  • София
Къде е дал откровеното си интервю Зоран, в което е казал, че не е бил сигурен дали ще го посрещне Силвия у дома?
В Сървайвър. Не е интервю.

# 2 219
Kate Middleton
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт