Модни консултации (Април, 2022) - 65

• 63 698
  • 1 152
  •   1
Отговори
# 315
Танчитка, на Цветница може да я сефтосаш 🙂
Аз за празника мисля да си сложа рокля на цветя, цикламени токчета, обици с цветя и парфюм Florabotanica

# 316
  • София
Защо?
От моя опит флоралните седят неприятно, когато цветчетата са малки, тогава може да стане ефект покривка или мушама. Но когато са големи, стоят разкошно.
Скрит текст:

Бялата рокля стои секси разкопчана, иначе леко виси май.

# 317
Аз не харесвам флорални мотиви въобще. Просто на 95% ги намирам откровено селски, грозни и простовати. Големи, малки цветя, все са ми грозни. Лятото обаче е много трудно да се намери рокля да не е на цветя. Имам 2-3 рокли на цветя и са окей, стоят ми добре, но десена не ми е любим. Никога не бих си купила рокля на цветя ако има същата в друг приличен цвят.

Виждала съм и на други хора от време на време такива да ми харесват, макар и рядко, но все на други хора. На мен не ми отиват, или аз не се възприемам. Не знам.

# 318
Ми щото съм дънки, блузка, кецове, косата на чоко и по цял ден по площадки 😃 Уж се записах да се поразчупя, да се вдъхновя. За вдъхновяването се вдъхновявам, ама за разчупването… 😂
Иначе това ми е комбинацията + едно тънко розово коланче под бюста

# 319
На мен ми допада в тази комбинация, чантата и обувките пасват като цвят доколкото виждам! Отива ти някак.

# 320
Аз си купих тази рокля. Ще я облека по повод годишнина.
Имам страхотна чанта за нея и това ме ограничава в обувките.
Чантата е няколко нюанса на синьото плюс сребристо.
Други обувки освен сребърни или тъмно сини дали мога да взема за нея?

https://m.aboutyou.bg/p/scotch-soda/roklya-za-kokteyl-6696033

# 321
Роклята на Ani _d е разкош, с всякакви цветни колани и сандали ще стои добре!
Относно прозиращата рокля- за мои такива прозиращи или с твърде къса подплата съм си спретнала една поличка от тънка памучна материя в телесен цвят/ купих нещо като нов комбинезон от втора употреба, отрязах го и сложих фин ластик в талията/.
Супер комфортно ми е с нея- няма прозиране, а и ако духне  вятър случайно, винаги знам, че съм защитена.😅
Аз много харесвам флоралните мотиви, но предпочитам дребните сякаш.

# 322
Essential - пудра? бежови?

Ани, идеална е дължината. Или аз поне предпочитам тази дължина пред късите рокли, много по-приятно ми е. Намирам дължината комфортна и женствена.
^^^ Подкрепям, много класическа и красива дължина!

От моя опит флоралните седят неприятно, когато цветчетата са малки, тогава може да стане ефект покривка или мушама. Но когато са големи, стоят разкошно.

Според мен си зависи и от това кой носи десена - на дребна и слаба жена стоят прекрасно и малки флорални мотиви. На по-висока и едра - по-големи. Нали знаете за тази популярна илюзия и какво е значението и в модата?

(коя оранжева точка е по-голяма?)

# 323
Мен сравнението с мушама доста ме развесели. Аз имам същата асоциация, обаче с едрите цветя. Явно зависи кой с какви мушами е бил “облъчван” 😃😃😃

# 324
  • София
Да, аз нямам предвид кое стои на кого, просто като сложиш роклите една до друга- не си падам по дребни флорални. Simple Smile

Роклята е много много красива. Ефирна, прибрана, елегантна, в чудесен цвят. Щом чантата е сребриста, аз бих заложила на сребристи обувки. Или пък черни, достатъчно тъмна е. Не знам дали си падаш по черно и синьо като комбинация, аз лично- доста. Simple Smile

# 325
Essentiall, бих сложила сребристи или сини обувки в някой от сините нюанси на чантата.
Много е хубава роклята ти 🙂

Ето едни дребни цветчета, които обожавам
, но и аз предпочитам по-едрите.

# 326
Агент, имам класическо стилето в цвят пудра, ще я пробвам с тях.

Благодаря момичета, ще пробвам и със сребристи, които за целта трябва да си купя. Simple Smile

# 327
  • София
Да дам и аз моите 5 стотинки за роклята на кръстницата
https://m.aboutyou.bg/p/chi-chi-london/roklya-za-kokteyl-7700705

https://m.aboutyou.bg/p/y-a-s-petite/roklya-za-kokteyl-kat-7736087

Тази май ми е фаворит, но дори и с 20%, които има сега пак си е над посочения бюджет
https://m.aboutyou.bg/p/apart/roklya-za-kokteyl-7713232

# 328
  • София
Първата е много красива.
Ал, какъв е този плат, как се води?

# 329
Извинявам се, но знае ли се как ще се празнува това кръщене? Щото за мен и това има значение. Да не е прекалено официална на фона на другите гости или прекалено неглиже.

Общи условия

Активация на акаунт