Модни консултации (Април, 2022) - 65

• 63 657
  • 1 152
  •   1
Отговори
# 420
Наистина ли са плажни поли? Леле. А потник не слагам и пари да ми дават. Задължителното късо ръкавче!

# 421
Малко идеи и от мен за офис облекло което според мен не е толкова официално. И винаги може да се комбинира дънки със сако и да се смеси визията за да не е толкова строга.
Яз също го прилагам, но в моята работа също не ми се налага да съм строго официална.
А токчетата винаги могат да се заменят с мокасини, лоуфъри, балетинки..
Ако ти е трудно с избора на пола винаги може да залижиш на рокля.

# 422
Горните предложения за офис облекло много ми харесват. При нас във фирмата точно така се носят всички дами.

Това дънкови поли, бодикон рокли, всякакви такива неща по тялото плътно впити са абсолютно неприемливи за офис среда. Не мога да си представя клиентите да ме вземат насериозно ако се покажа в такъв вид. Дори и да няма човек контакт с външни, ми е много странно подобно облекло.

# 423
Прекрасни са. Особено блейзърас дънките. Но лятото ще завра с тези дрехи. Зимата нося такива дрехи почти, само обувките са боти велур ниски. Но лятото нещо леко?

# 424
Има летни рокли, подходящи за офис, също леки летни блузи и подходящи поли. Ако с блейзър ще ти е твърде топло, има летни копринени шалове, които не топлят, но прокриват раменете и изглеждат елегантно. Аз имам няколко и според мен много добре пасват на определени тоалети.

# 425
Лятото залагаш на летни панталони в свежи цветове или рокли и няма да сбъркаш 🙂

# 426
  • София
Аз залагах предното лято на рокли покриващи рамената и коленете (при нас не е позволено да са голи).

# 427
в офиса където работи мъжа ми има стриктен дрес код, за жените не го знам, но мъжете нямат право да си показват голите крака задължително дълги панталони ако ще да е 280 градуса и задължително затворени обувки а те са затворени в стая и даже говорят само по телефона с клиент, друг офис извършва срещата лице в лице

# 428
  • София
Някои по- фриволни.

Като цяло придържай се към солей, ако искаш да носиш цветни разкроени поли, изглежда по- стилно. Слагай колан на висока талия, щом имаш къси крака.
Панталоните да са леко свободни, леки материи, и в неутрални цветове, за да ги комбинираш с повече блузи.
Роклите над коляното дори да са "по тялото" да не са тип бодикон разтегателни, а да имат подплата по- възможност. Този тип падат надолу.

# 429
Няма много стока. Зяпах онлайн и само тези бежови панталони намерих.

Обувките балеринки масово над 100 лв, тези по 135 дори.

От всеки сайт като задам бежово до 130 лв излизт по 3-4 стр само и все е изчерпано.
По снимки харесвам дрехи от гугъл съчетания, но в магазини не откривам. Ще си ровя още. Шарена рокля не бих сложила и то в силни цветове. Дано открия.

# 430
Не искам да топлят, точно по скоро дъждобран имам предвид.
Варианти на шлифер нося аз в този сезон в подобни ситуации, имам 4 различни дължини (под дупето, над коляното, миди, дълго), кройки и "дебелини", та в зависимост от това с какво съм отдолу да изглежда адекватно (в два оттенъка на бежово, черно и зелено). Ще се опитам да намеря подобни "картинки". Другият ми тип връхна дреха за този "сезон" са разни къси палта без подплата.

# 431
# 432
И в CCC има изгодни варианти на балеринки

https://ccc.eu/bg/damski-modeli/obuvki/pantofki

# 433
Аня, има вариант за елегантен шлифер за дъжд. Нали живея в дъждовен климат, а мразя да мъкна чадъри и за това съм се обзавела с два непромокаеми тренча.
аз питах по тази тема, дай моля насоки за марки или сайтове където да гледам

Агентче стила от първите 4 снимки ми допада, но непромокаеми ли са твоите - имам подобни на сн2 и сн4 но си пропускат дъждеца, и си натежават ...

DzhuliB мн добра селекция от идеи !

# 434
2 са непромокаеми, 2 не, но ме опазват, докато притичам до колата.

Общи условия

Активация на акаунт