Модни консултации (Април, 2022) - 65

• 63 478
  • 1 152
  •   1
Отговори
# 975
Това синьо е просто разкошно 💙
Много го харесвам, имам такъв цвят рокли, имам и такъв цвят шиток панталон който съм носила само с бяло черно и едно бюстие същия цвят на цветя. Но сега ме размислихте че определено може да се получат доста свежи и красиви комбинации.
Момичетата преди мен са дали доста идеи, но и аз се включвам:

Ментата определено ме заинтригува. Имам такъв цвят потник и ще пробвам как стои. С бежово също.

# 976
Солей и аз си пера на 30 градуса, деликатни. Суша на закачалка. Не съм имала проблеми.

# 977
Какво ще обсъждаме в предстоящата нова тема?

# 978
Идва май месец и баловете, така че официални тоалети е добра идея. Wink

# 979
О, да! Това с баловете иначе си е за отделна тема Модни арести

# 980
  • Варна
Здравейте, нахлувам в темата с въпрос: Чехлите и сандалите на Tamaris, стават ли за по-широк крак?

# 981
О, да! Това с баловете иначе си е за отделна тема Модни арести

Аз верно отдавна бях абитуриентка, но помня след баловете бях говорила с една приятелка от друг голям град. И ми вика тя, възмутена и смаяна, как я били истипосали на първа страница на известен в града вестник като абитуриентката с най-грозната и кичозна рокля в града тази година. Съжалявам, че не пазя снимките. Прави си бяха хората от вестника.

# 982
Чехлите и сандалите на Tamaris, стават ли за по-широк крак?
То си зависи и от модела Wink
Нямам опит с марката, но обувки, които са за широко стъпало много марки си ги отбелязват  wide toe box
Босоногите ( barefoot ) са също са широки, но подметката е напълно равна.

# 983
Аз имам доста обувки от Тамарис и кракът ми е широк (особено в кокалчето). Според мен са подходящи и другото е, че кожата им е мека и лесно се “отъпква”.

# 984
Идва май месец и баловете, така че официални тоалети е добра идея. Wink
ОК

И ако някой има 2 мин време да се позабавлява Simple Smile

# 985
Официални тоалети, за абитуренти/ки и роднини, е супер тема. Ще ми донесе настроение.
Молбата ми, обаче, е да не започваме с плюенето и с модната полиция.
Аз съм на мнение, че Младите поколения са прекрасни, умни и талантливи деца. Има много стилни завършващи. Много по-стилни от нас, смея да твърдя. По мое време още нямаше Интернет пазаруване. Беше гокям стрес и обикаляне по магазините за стилна рокля без камъни, каквато желаех.
Бих желала да погледнем основно тях, семействата и придружаващите приятели.
За грозното и пошлото постоянно се пише… Предъвкана тема.
Не, че няма да се мине и без няколко знакови  одежди тип ‘Избирам най-древната професия и съм горда с това’, и все пак…

# 986
  • Бургас
Може тоалетите на майка на абитуриент и гост на абитуриентски бал да обсъдим.Аз имам още 2 години, но не пречи да събирам идеи.

# 987
Имаме абитуриент тази година, ще се радвам на такава тема. А роклята ми с гъсеници и пеперуди се крои в момента

# 988
Момичета, взех я.
Метнах я върху дънките, после ги събух, но забравих да снимам.
Стои добре даже с тениската и сакото от днес, а с кецовете фуксия “заспа”.

# 989
И това ще го носиш с пембени гуменки?

Общи условия

Активация на акаунт