Професионални серии за коса - тема 155

• 70 950
  • 759
  •   1
Отговори
# 105
Момичета, понеже скоро коментирахте L’ador, искам да ви питам какво мислите за тази маска. Получих я от абонаментна кутия и ми изглежда доста интересна.

# 106
Тази маска звучи супер. Харесвам продукти с ниско пх. Но само ти може да кажеш как ти е...

Момичета, коя ви е любимата перманентна боя? Интересуват ме перманентни безамонячни. Примерно Иноа. Изсушава ли ви? Ползвала съм Иноа преди много години като ученичка, когато ме сърбеше да си боядисам косата, част от порастването е... :Д. Помня, че не беше особено щадяща, но и не кой знае колко изсушаваща. Как е при вас? Наблюдавате ли косопад от тази боя? Четох, че понякога е страничен ефект. Аз не съм имала тогава, но и се боядисах общо 3 пъти в 10ти клас в салон. Какъв косопад тогава да забележа... Joy

# 107
Impatiens,
Маската за поддръжка на цвета на wella е хубав продукт. Бих го препоръчала.

# 108
  • Някъде там
Бихте ли ми припомнили какъв е ефекта от този шампоан.
Колебая се между него и бослей

# 109
  • Варна
Много любим и един от постоянно поддържаните ми продукти е Анаген. И Ш и ампулите не чакам да свършат.
Какъв е ефектът....По време на косопад просто след ползването на Ш и ампула пада по-малко коса. Иначе шампоана е своеобразна грижа за скалпа тъй,като се нанася на суха коса като серум преди миене.
Много си харесвам корените след употребата му,а скалпът се чувства чудесно.

# 110
Момичета, ще кача една снимка, която няма да е никак приятна и предварително ви се извинявам за това.
Това е косата, която ми пада при едно измиване при следродилен косопад. Родих преди 3м и още кърмя, така че се въздържам от приемането на добавки. Какви продукти препоръчвате при следродилен косопад? Косата ми е тънка и фина, боядисвам в ниво5-6, близо до естествения цвят, мия на 3-4 дни.
Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 13 апр 2022, 20:44 от OliaMirchovska

# 111
Здравейте, искам да си купя HMilk на OWAY за пръв път, но пише, че трябва да се ползва след шампоан без силикони. Дайте ми пример за такъв шампоан и задължително ли е да е на OWAY или може и друга марка?

# 112
Момичета, ще кача една снимка, която няма да е никак приятна и предварително ви се извинявам за това. Просто не знам как се прави скрит текст, иначе бих я скрила.
Това е косата, която ми пада при едно измиване при следродилен косопад. Родих преди 3м и още кърмя, така че се въздържам от приемането на добавки. Какви продукти препоръчвате при следродилен косопад? Косата ми е тънка и фина, боядисвам в ниво5-6, близо до естествения цвят, мия на 3-4 дни.

Пишеш [ spoiler] тук поставяш изображението и изписваш пак [/ spoiler] но без интервалите, които аз съм сложила.
Това не е много между другото... след две деца за следродилен косопад мога да кажа, че спасение няма, трябва да премине и след това да заложиш на ударна грижа за скалпа. Сега като нещо безопасно и подходящо по време на кърмене може да пробваш хининова вода и вода от коприва. Моят следродилен косопад след второто дете , че беше по-скоро и помня , започна, когато беше на 4м. и спря когато беше ма 8 м. След това действах с маски с масла в корена /рициново,бадемово,жожоба/ и тоника на Филип Кингсли. После взех и Меди Биокленз Ш., маската на Меди за скалп и продължих с тях + спрей на Алфапарф против косопад /в зелено шишенце има го в златна рибка и арлен/. Като 1г. и 7м.  кърмех и това са нещата, които ползвах в този период и не съм имала странични реакции или проблеми, т.е. изпитани са, че стават по време на кърмене.

# 113
Olia , наистина трябва да мине време,но може ако не пиеш де ,да си вземеш витамини ,или дори да продължиш тези които си пила по време на бременеенето, на мен много ми помогнаха ампулите на напура ,но когато вече не кърмиш .
Аз имам въпрос, открих си остатък на дъното от маската на епруваж, вече два пъти си слагам ,много хубава ,но я няма по сайтовете, някой да е намерил аналог, с такъв подранващ не натоварващ ефект, и да може и в корена да се нанася ... ( май много искам хаха)

# 114
  • Варна
Здравейте, искам да си купя  на OWAY за пръв път, но пише, че трябва да се ползва след шампоан без силикони. Дайте ми пример за такъв шампоан и задължително ли е да е на OWAY или може и друга марка?

Хич да не ти дреме какво пишат. След всичко може да се ползва HMilk. Най - много си го обичам след ДПШ.

# 115
Момичета, ще кача една снимка, която няма да е никак приятна и предварително ви се извинявам за това. Просто не знам как се прави скрит текст, иначе бих я скрила.

Приорин след спиране на кърменето. Наистина е страхотна добавка. Сега за скалп може някакви неща, но няма да повлияят хормоналния косопад, уви.

# 116
  • София
Много съм изкушена от Redken Acidic bonding conentrate.
Освен споделеното от peach, има ли и друг с отзиви за него? Протеина в него мек ли е?

# 117
  • Някъде по Дунава
Много съм изкушена от Redken Acidic bonding conentrate.
Освен споделеното от peach, има ли и друг с отзиви за него? Протеина в него мек ли е?
Аз го поръчах. Утре ще го взема от куриера и в петък ще го пробвам.

# 118
Момичета, само минавам да кажа за маската с оцет на L’ador. Косата ми по принцип си има блясък, това й едно от главните предимства и не ми е било таргет никога. Но с тази маска... Толкова бляскава никога и с нищо не съм я виждала, наистина. За други предимства не знам- разплете добре, мека, гладка коса, но това си го постигам и с другите продукти, не е нещо необичайно. Обаче бясъкът... Като ламинирана!. Не съм очаквала, че нещо може да има такъв резултат върху моята коса.

# 119
  • Бургас
OliaMirchovska, има ли нормална опаковка - кутия, туба на тази маска с оцет или само дози за еднократна употреба? Ти откъде си я взе?

Общи условия

Активация на акаунт