Професионални серии за коса - тема 155

• 70 987
  • 759
  •   1
Отговори
# 165
Стийм под кремът е страхотен и го ползвам като лийв ин незаяисимо дали суша със сешоар, без термична обработка или изправям със стийм пода. Мирише много свежо и е с дълготраен аромат.

# 166
  • София
Ох много ме обърква тази K-pak серия на Joico. Кой от продуктите мога да използвам като по-силно изразен протеин? Благодаря!

Шампоанът балсамът и реконструкторът

# 167
  • Някъде там
Поръчах си и очаквам маската за изглаждане и блясък на олиосета и този серум.

# 168
  • Бургас
Извинявам се, че не е козметика, но някой ползва ли такива четки за коса, да даде съвет коя е по-добра?

# 169
Извинявам се, че не е козметика, но някой ползва ли такива четки за коса, да даде съвет коя е по-добра?

Ползвам кафявата. Изключително доволна съм.

# 170
Момичета, ще радвам да ми кажете коя е любимата ви балансирана серия. Аз си имам любима-Керастаз Генезис, но ми се иска да събера мнения. А и се надявам да си намеря  по- бюджетен фаворит.
И още един въпрос- коя серия на Напура и Меди е по-подходяща за следродилен косопад?

# 171
За Напура имам положителни отзиви, но не за следродилен косопад, а след корона (допълнително към таблетки витамини, фолиева киселина и желязо). Ползвах три различни вида капсули по две на седмица- за почистване, Anagen и Stamigen, като стартирах септември. Първо за почистване, после Стамиген, следващата седмица Анаген и Стамиген. После пак една за почистване и така.. Не си взех Energy, но тези все пак подействаха добре.

Сега съм на една седмично (Анаген или Стамиген) и допълних шампоаните. Ш Стамиген е по-скоро преуош, другата седмица ще ползвам ш Анаген. Преди това имах Rikeir за дължините и останах доволна (косата ми е с тънък косъм).

С балансирани серии нямам никакъв опит.

# 172
Значи все пак хидратора си е протеин, нали?
Цялата серия е балансирана с превес на протеина.Хидраторът хидратира косата в дълбочина,докато маската от серията Moisture Recovery китосва,т.е. запазва влагата в косъма.При тези продукти доста ясно си личи разликата между moisture и hydration

Dessypp каква е идеята ти за силен протеин,за какво ще го ползваш?

# 173
Ами косата ми още страда от русото, което поддържах, все още се и накъсва. Въпреки, че осезаемо предпочита хидратация искам да редувам с хубав протеин, да избега прехидратиране.

# 174
  • Някъде по Дунава
Днес пробвах Redken acidic bonding. Не съм очарована. Серията се държи като протеин с превес на хидратация и доста бухнала беше косата ми. Ще я мия още веднъж преди боя и се чудя пак тази серия ли да ползвам.

# 175
  • София
Аз също. Шампоана трудно се разпени.

# 176
Аз имам финиша на ацидик и мисля, че е страхотен с изключение на миризмата му.

# 177
Миризмата е най- гадната от всички продукти, които съм пробвала. Никога повече не бих го взела. Отрова е.

# 178
Dessypp,за справяне с този проблем ще ти е нужно нещо повече от балансирана серия. За поддръжка обаче,въпросната е супер.

Guinness,какво имаш предвид със "Серията се държи като протеин с превес на хидратация"?
Ползвай серията след боядисване,не преди.

# 179
  • София
Момичета, моля да ми препоръчате серия за протеинова терапия.  Средна като сила, не прекалено силна. Изчетох постовете в началните линкове по темата, но не намирам вече продуктите по сайтовете или са по един - два отделни ( информацията е от 2010-та , мисля?) . Искам да пробвам да направя нещо по-специфично с тази моята коса вече, преди да се е предала съвсем- за протокола - изрусявана редовно от едно 20-тина години, слабичка, тъничка, фина.. нямам проблем с косопад и цъфтеж.. просто е слаба, изтощена и вечно късаща се.  В момента съм закрепила положението с Ш на Керастаз Блонд Абсолю, Б/ и или М  на Морокан, ампулки от време на време ( Лалга), спрей без отмиване и термозащита на Лакме, олито на Морокан.. Преди това пробвах Ш на Редкен Екстрийм ( нищо особено) и не знам колко още бестселъри и всеобщи любимци.. нищо нямаше Уау ефект при мен Sad минах и през задължителния Олаплекс Ш, Б и крем , което ми се отрази ужасно..буквално ми пресуши косата;  сега пия Мерц, почнах и Приорин , слагам и серум на Епроваж.  В пълен шах и мат съм вече , моля за препоръки Blush

Общи условия

Активация на акаунт