Професионални серии за коса - тема 155

• 71 042
  • 759
  •   1
Отговори
# 285
Неви,навремето като бях червена,косата ми изглеждаше по същия начин.Ако боята е с по-силен оксидант,косата се изсветлява така или иначе.Червеното супер много изтощава косата,поне при мен беше така,а и ползвах дрогерийни бои,в тях оксиданта обикновено е по-силен,не знам ти с каква боя си се боядисвала.
Продуктите за дължините не ги познавам,какъв е този реконструктор?
За кристалите LaCumparsita е права,слагат се на суха коса,иначе си пържиш излишно косата

# 286
  • Варна
m1ma От Медавита имам доста неща и повечето ги харесвам. Наистина е висок клас кит Grinning в добрия смисъл. Имам Продиджи Ш и М,които обожавам. За мен са това,което беше преди години Хроноложист. Искам ли със сигурност перфектна коса без значение от моментното и състояние мия с тях.  Косата е напомпана,жилава,бляскава и подредена.
Понеже взех горните в комплект със серума LOTION CONCENTREE тук ще кажа,че и него харесвам.Ползвах го около месец на всяко миене,а сега да речем веднъж седмично. Скалпът ми се чувства божествено от него. Само да не беше пустия смърдел на камфор Grinning щеше да е перфектната грижа за скалп. Не ми харесва смотаното му пръскало,което не си седи на мястото,а се мърда,но това са бели кахъри.
От HUILE D’ETOILE  серията за блясък имам Ш,М и олиото AUREO HUILE D’ETOILE.
Чудесна балансирана серия с превес на хидратацията. Жилава,бляскава,подредена коса без грам фриз след нея,а аромата и е истинска спа терапия -обожавам ги. Олиото е разкош. придава блясък като блондинското на керастаз и мирише уникално.

Имам и Ш и М  BLONDIE /това са нетониращите блондински/. Ами мислени са да блондинки тия продукти определено. Ш разплита,гланцира,прави косата лигава. Маската се изпива моментално/също като тая на HUILE D’ETOILE/  както си забелязала. Имам чувството,че ако просто изсуша без да я мия няма да имам почти никакво усещане за продукт върху косата.
Имам и маската за къдрава коса CURLADDICT. Обикновено я ползвам  след Ш Продиджи. Ами сочна,напоена,витална коса след нея.
 Много харесвам и шампоана им за чувствителен скалп. Отразява се буквално като ДПШ на моя,но без да тормози дължините.

Ванеса на кое казваме кристали?. Не е ли това разговорното название на всички Олео финиши или аз бъркам. Ако е така няма как да се съглася с пърженето. Голяма част от термозащитите са под формата на Олио,а не вярвам марки като Напура примерно да ни въвеждат умишлено в заблуждение да си пържим перушината Grinning Винаги когато изправям косата без значение с преса или с въртящата четка плескам Напура. Със сигурност не съм се опържила Grinning.

# 287
  • Пловдив
Откъде ги поръчвате Медавита? Гледам, че в Нотино има, но е много беден избора.
Предполагам от този сайт https://medavita.bg/ ?

# 288
Принцеса, много благадодаря! Почитания от мен! Отново ясно, точно и много полезно ревю на продуктите. Тъкмо се чудех за лосион за скалп, вече не Grinning.
lili_78,да от същия сайт поръчвам. Започнах с мини версии.

# 289
Благодаря, момичета. Аз от месец май 2021 не съм слагала червена боя, слагат ми между 6 и 7. Възможно е една фризьорка, уж колористка, която ми взе страшно много пари за боя, да е сложила много силен оксидант. Като се замисля, това беше септември. Точно на това като период отговарят дължините ми. Преса не използвам, суша се с четка и сешоар.

# 290
  • София
Има ли някакъв код за отстъпка за медавита освен 10 % при регистрация?

# 291
  • Варна
Има да 20% за поръчки над 160лв. Искайте си мостри. Имат май всичко без идол финишите  и дават без да се скръндзят.

# 292
  • Някъде там
Имате ли отзиви за този сурум за скалп,фризьорката ми го препоръча,че е много добър.

# 293
Има да 20% за поръчки над 160лв. Искайте си мостри. Имат май всичко без идол финишите  и дават без да се скръндзят.
Кое на марката е протеин и кое хидратация, за да взема две серии и да ги въртя ?

# 294
  • Пловдив
Къде мога да намеря кода?

# 295
  • Варна
Кода за 20% явно е изтекъл в момента хваща 15free за 15% и хваща и на по-малки поръчки.

Относно протеин-хидратация не смея да категоризирам сериите. Продиджи е балансирана с превес на протеина според моята коса,но е изключително богата и протеинът не е хард. Ванеса беше писала за B-REFIBRE тя също би следвало да е протеин. Новата кератиновата и тя.
LISSUBLIME, NUTRISUBSTANCE и HUILE D’ETOILE MEDAVITA са с уклон хидратация.

# 296
Принцес,ааа олео финишите са ми любими.
Говоря за силно силиконовите-маслени течности,като да речем олиото на Ланза или мои много любими навремето кристали на Биофарма,или тези на Алфапарф...нито едно от тях не се ползва на мокра коса,според мен.Знам че обожаваш олиото на Ланза Flowers Hibiscus аз обаче го ненавиждам,прави косата пръхкава,къдриците не са загладени и оформени

# 297
Поръчах керaтиновaтa серия и вече нямам търпение да дойде .🤗

# 298
  • Варна
Ванеса  Heart да си призная любовта ми към Ланза олиото умря отдавна Grinning. Изклепала съм около 200мл. де,а това за финиш си е количество. Имам едно почти пълно и така си седи,но то от толкова любови нови....... не му идва ред.
 Във времето обаче когато го ползвах като основен финиш термична обработка почти не ползвах ако не броим духването на корен на средна степен на сешоара. Мноооого го обичах пущината. Моята коса го обожава. Намачкана с него и изсушена с дифузер беше прелест. В момента съм измъкнала от шкафа на Аладин Дарк олиото на Себастиан. И то е силикон та дрънка,но го смесвам с керастазки термик и така го ползвам на мокра коса. Това ми остана като навик от капките Oway. По начало никога не съм харесвала олио на мокра коса освен Ланза. Винаги ги ползвам за финален щрих,но откакто открих магарията със смесването си ги клепам и на мокра де Grinning шкафа трябва да се изпразва.

Ще поръчам и аз кератиновите Медавита най-вече заради термото. С много добри отзиви е и е крем.

# 299
Ползвали ли сте този шампоан и как ви се отразява, успокоява ли скалпа?

https://www.zlatnaribka.com/shampoan-za-himicheski-tretirana-kos … te-shampoo-250-ml

Общи условия

Активация на акаунт