Професионални серии за коса - тема 155

• 71 048
  • 759
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте!
 Много моля да ми помогнете при избора на боя за коса.
Купих Лакме 8.17 и оксидант 5,4 и станах много тъмно кафява, в краищата графитено даже. След 2-3 измивания боята падна и сега е горе- долу добре, но не е това, което искам. Реших да дам още един шанс на Лакме, но се чудя да взема 9 или 10 и да увелича оксиданта? С масовите бои се боядисвам с 8.1 светло пепелно русо и бих искала нещо такова като цвят.
Естественият ми цвят е тъмно русо, но не съм го виждала от 30 години:grinning:
Надявам се да ми отговорите!

Последна редакция: ср, 04 май 2022, 20:05 от maq-mi

# 301
  • София
maq-mi дай снимка на това какво целиш, как си сега и как се е получило след 8.17

# 302
Напоследък оформям чупливата си коса с продукти за къдрава коса, за да се оформят къдриците/чупките. Досега съм ползвала крема на Лакме и синия спрей на CHI. Покрай Великден бяха пуснали ето този спрей на Екрю с огромно намаление и сега се включвам с отзив за ето него
Скрит текст:
Ами, с две думи - нищо не прави. Пише как щял да дефинира къдрици, но истината е, че при мен няма особен ефект, а пък като сравня с другите два продукта съвсем се чудя на цената. Единствено ме успокоява, че беше с 33% намален. За мен това си бяха хвърлени пари, явно не всеки скъп продукт си заслужава. Дано поне наистина хидратира, като не оформя къдрици.
И ако може да ви питам според вас какъв оксидант е добре да се ползва за по-добро покритие на бели коси? Боядисвам с Пермезе 6 + оксидант 6, но забелязвам, че около слепоочията, където има много бели коси, не цветът не хваща добре. На моя цвят седи наситено, но като надигна, където е бяло - ами не е ок.

# 303
  • Пловдив
Момичета, въпросът ми не е за козметични продукти, но знам че някои от вас имат въртящата маша на Dyson, та по този повод да попитам long версията ли си взехте за средно дълга коса(до средата на гърба примерно) или и другата ще ми свърши работа?
От сума време чакам някой да ме побутне леко с палче, че ми трабва този уред за “лесно” привеждане в wow вид и да ми кацне на рамото. Нямам време за продължителни, многопластови протоколи по поддръжка на косата и може би затова сляпо прегръщам желанието да притежавам всякакви “магически” продукти и уреди, но повечето от вас ме разбират прекрасно.
Предварително благодаря 🤗 на тези, които ще се отзоват.

# 304
Момичета, въпросът ми не е за козметични продукти, но знам че някои от вас имат въртящата маша на Dyson, та по този повод да попитам long версията ли си взехте за средно дълга коса(до средата на гърба примерно) или и другата ще ми свърши работа?
От сума време чакам някой да ме побутне леко с палче, че ми трабва този уред за “лесно” привеждане в wow вид и да ми кацне на рамото. Нямам време за продължителни, многопластови протоколи по поддръжка на косата и може би затова сляпо прегръщам желанието да притежавам всякакви “магически” продукти и уреди, но повечето от вас ме разбират прекрасно.
Задължително long вземете ако сте се решила на тази полупка. От Дайсън имат нов моде също така.

# 305
Напоследък оформям чупливата си коса с продукти за къдрава коса, за да се оформят къдриците/чупките. Досега съм ползвала крема на Лакме и синия спрей на CHI. Покрай Великден бяха пуснали ето този спрей на Екрю с огромно намаление и сега се включвам с отзив за ето него
Скрит текст:
Ами, с две думи - нищо не прави. Пише как щял да дефинира къдрици, но истината е, че при мен няма особен ефект, а пък като сравня с другите два продукта съвсем се чудя на цената. Единствено ме успокоява, че беше с 33% намален. За мен това си бяха хвърлени пари, явно не всеки скъп продукт си заслужава. Дано поне наистина хидратира, като не оформя къдрици.
И ако може да ви питам според вас какъв оксидант е добре да се ползва за по-добро покритие на бели коси? Боядисвам с Пермезе 6 + оксидант 6, но забелязвам, че около слепоочията, където има много бели коси, не цветът не хваща добре. На моя цвят седи наситено, но като надигна, където е бяло - ами не е ок.

Жалко. То той е по-скоро за рефрешване на 2-3 ден.
Аз имам на Алфапарф такъв за къдрици 😉

# 306
Генезис за мъже Heart Eyes

# 307

За тази дължина задължително long, но нямайте големи очаквания, уви, уредът не е това, което обещава....

# 308

Олаплекс 9 в Арлен.

# 309
  • Варна
И в Рибата го има вече

# 310
  • София
Здравейте, благодарение на размените се сдобих с шампоан на Medavita.
Това което ме притеснява е че на етикета на български който е допълнително залепен пише шампоана да се разрежда в чашка преди употреба, докато на оригиналните инструкции на други езици  това не е упоменато. На кое според  вас да вярвам?

# 311
  • USA
Вярваш на оригиналните инструкции, преводача си е измислял в превода.Фирмата производител знае как се ползва и пуска инструкции, преводача си съчинява..

# 312
Аз да похваля шампоана и балсама на Аведа. От дълго време боря един фриз, като ги ползвам няма и помен от него. Много съм доволна, пък и няма парабени.

# 313
Това което ме притеснява е че на етикета на български който е допълнително залепен пише шампоана да се разрежда в чашка преди употреба,
Станала е някаква грешка с етикета. Погледнах в немския сайт на Medavita и нещо с купа и четка на суха коса е написано под интензивното олио за гланц. Но никъде другаде няма такива идеи.

Скрит текст:

# 314
  • София
Ок, тъй като и Магнолия която първа пробва марката беше писала за това с чашката и се зачудих... благодаря

Общи условия

Активация на акаунт