Професионални серии за коса - тема 155

• 72 081
  • 759
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте! Искам да питам, дали някой има отзиви за този продукт? Пише, че е без sls, силикони, парабени, минерални масла и тн.
. https://agorabbeauty.com/vazstanovyavasht-sprey-za-iztoshtena- … air-lotion-100-ml

# 391
  • Някъде там
За боята и според мен 4 - ка е по удачно.
Искам да попитам, според вас този шампоан достатъчна грижа ли е за скалпа или е добре да се добави и серум след него

# 392
За боята и според мен 4 - ка е по удачно.
Искам да попитам, според вас този шампоан достатъчна грижа ли е за скалпа или е добре да се добави и серум след него
Ако нямате някакви големи проблеми като силен косопад или лющещ се скалп е напълно достатъчно. Аз даже сезонен косопад спрях да имам след като исползвам него, но определено е хубаво да се редува с друг шампоан, да не е само него през цялото време защото засушава косата или поне по сухата като моята.

# 393
Купих си боята Diarichesse от Нотино и сега си мисля, че не смея да се боядисам с боя, купена оттам. Попадала съм на шампоани и парфюми, които да били ментета със сигурност. Някоя от вас ползвала ли е боя от Нотино?

# 394
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Да, аз от доста време си купувам боя оттам и съм доволна. Винаги купувам една и съща марка и досега не е имало гафове.

# 395
  • Варна
Не съм имала проблем с продукти от Нотино никога,а съм им клиент и то редовен.  Бои съм купувала навремето когато ползвах Макадамия и Колестон.
В интерес на истината повечето ми оригинални парфюми са от тях и от Парфимо та и в тая насока оплаквания нямам.

# 396
Благодаря ви, в боята мога да сложа бадемово масло, нали? Не би трябвало да попречи да покрие белите коси? Никога не съм слагала масла в боя.

# 397
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Аз всеки път слагам и досега това не се е отразявало по никакъв начин да не ме хване.

# 398
Не бих. Това е тонер, не е перманентна боя. Когато съм тонирала с намазана с кокосово олио, имам чувството, че не беше същото, не покри така добре. Но иначе може да се пробва, може да ти е ок.

# 399
Няма да слагам масла тогава. Ползвал съм боята и не е най-покривната.

# 400
Момичета аз да се оплача вече два месеца че и повече от както ползвам прословутите капки на oway и се и подстригах през този период и разлика в косата си не виждам. Ако не я направя със сешоар четка седи си суха и изпръхнала ефекта на тези капки е същия като на всички останали олиа. Не съм намерила още продукт който да преобрази косата ми без да се налага въртяща се четка, а ползвам професионални продукти от години единствено продукти за растеж на медикютикалс и Напура наистина дават растеж всичко останало е до структура на косата. Спирам да давам безбожни пари с надежда и просто ще си ви чета. Успех

# 401
Момичета, препоръчайте ми някакъв стерилизиращ крем за къдрици, който да има някаква до средна фиксация.
Искам да го мажа на влажна коса и след това да сплитам или правя някой от другите подобни методи за къдрене.
Сега я правя, но някакси не се дефинират добре къдриците и на следващия ден е като метла. Усещам, че и трябва точно нещо подходящо за преди това (без пяна).
Имате ли идеи? Simple Smile

# 402
Аз да се оплача от този шампоан на Медисютикалс
https://www.zlatnaribka.com/shampoan-za-himicheski-tretirana-kos … te-shampoo-250-ml
Изсушава ми косата и скалпа, още под душа скърца и не мога да си прокарам ръката през нея. А след изсъхване ме сърби скалпа.
Вие ползвали ли сте го и как е при вас?

# 403
Меди и моя скалп раздразни, очаквах да получа хидратация и най-вече да няма дразнене, но уви. Веднага след него използвах на Davines шампоана за Calming - уникален и спсих положението.
Adamant - Крем за къдрици, ако търсиш с термо този на Keune N25 мисля че се водеше. Иначе Шварцкоф и Голдуел имат добри.

# 404
Аз харесвам активаторът за къдрици на Орайт.

Общи условия

Активация на акаунт