Професионални серии за коса - тема 155

• 72 054
  • 759
  •   1
Отговори
# 405
Привет, обмислям да закупя:https://www.zlatnaribka.com/komplekti/vsichki-komplekti/vazstanovyavasht-i-podhranvasht-komplekt-za-kosa-brave-new-hair-candy-set?sort=p.price&order=ASC
Преди срещах все страхотни отзиви, а сега няколко коментара под серията сякаш ме разколебаха. Проблемите на косата ми са преди всичко накъсване и изсушаване в краищата.
Имате ли някакви впечатления? Всяко мнение ще ми е от полза. Благодаря предварително!

Аз съм доволна от продуктите , които съм пробвала на марката. Зависи вече на твоята коса как ще действат. Ако наистина ти е доста увредена косата, може би първоначално трябва да заложиш на по-силни. Аз обикновено не използвам цяла серия заедно , слагам това ,от което косата ми се нуждае и шампоан и маска или балсам винаги са различни. Цяла серия използвам само за задържане на цвета.

# 406
  • Някъде там
Имате ли отзиви за този шампоан ?

# 407
Моля , дайте съвет за финиш ,който да слагам на мокра коса и да я оставя да изсъхне сама. Защото имам доста ,но за да има хубав ефект трябва сешоар. А сега в тия жеги, които предстоят искам като поизсъхне да сплитам и да излизам в приличен вид.

# 408
  • София
Какво означаваше когато косата се разтегляше като дъвка под душа- че е прехидратирана или й е в повече протеина? (забравих 😅) моята е така от известно време, а преди като го коментирахте тук това разтягане като дъвка все не го разбирах какво точно представлява, е сега май разбрах 😄 та на какво трябва да се наблегне сега?

Напоследък с каквото и да измия и намажа все нещо не ми стои добре косата...  след всяко измиване и протокол си е все така..все същата на вид..  Стои зле като цяло-  по-бързо се омазнява, клепнала е, като на клечки и в тила все едно не е измита добре от продукта, а пък уж я измивам добре. Гърчи се на всички възможни страни, не стои подредена като преди и няма блясък, твърда е някак..оплита се ии няма оправия... Така от 2-3 седмици. Не знам какво стана и как да възстановя баланса. Явно нещо й липсва (или й е в повече, не знам).
Вие имали ли сте такива периоди и как действате? Някави нови продукти ли ми трябват, не знам вече .. 😄 че напоследък все старите си редувам.

Последна редакция: вт, 24 май 2022, 19:10 от LoLo30

# 409
Аз харесвам активаторът за къдрици на Орайт.
Как ги оформя?Можете ли да ми пратите снимка на косата ви Wink ,ако е удобно?На лични Simple Smile Благодаря ❤

# 410
Какво означаваше когато косата се разтегляше като дъвка под душа- че е прехидратирана или й е в повече протеина? (забравих 😅) моята е така от известно време, а преди като го коментирахте тук това разтягане като дъвка все не го разбирах какво точно представлява, е сега май разбрах 😄 та на какво трябва да се наблегне сега?

Напоследък с каквото и да измия и намажа все нещо не ми стои добре косата...  след всяко измиване и протокол си е все така..все същата на вид..  Стои зле като цяло-  по-бързо се омазнява, клепнала е, като на клечки и в тила все едно не е измита добре от продукта, а пък уж я измивам добре. Гърчи се на всички възможни страни, не стои подредена като преди и няма блясък, твърда е някак..оплита се ии няма оправия... Така от 2-3 седмици. Не знам какво стана и как да възстановя баланса. Явно нещо й липсва (или й е в повече, не знам).
Вие имали ли сте такива периоди и как действате? Някави нови продукти ли ми трябват, не знам вече .. 😄 че напоследък все старите си редувам.
Скоро мила ли си с ДПШ. Може да се е натрупала със силикони и варовик?

# 411
LoLo хидратацията и е дошла в повече.Щом косъмът се тегли като дъвка,и липсва протеин.
Измий с ДПШ,направи протеинова терапия и на следващо миене ползвай пак протеинова серия.Би трябвало да се нормализира.
Вики има право,косата не стои добре когато е претрупана и ДПШ помага в случая.Но, разтягането на косъма си има друга причина.
Ако си веган или вегетарианка, трябва да наблягаш на протеина външно.

# 412
  • София
Благодаря Ви за съветите!  Измих с ДПШ преди няколко дни. Мислех, че така ще реша проблема, но не се получи особено. Сега след 2 мин. реконструктор Aphogee гледам,че е малко по-добре днес, явно наистина си трябва протеин, а и месо като почти не ям... лоша работа Grinning ще наблегна повече. Благодаря ви още веднъж.

# 413
  • Варна
Протеин има не само в месото. И аз от година до прескачам сериозно. Сирене,кашкавал,яйца,риба всякаква,нахут,боб,леща,а в краен случай и буркан протеин от акхерб.

# 414
И аз съм от неядящите много месо, но го компенсирам, както е изредила Принцесата. В тази връзка да ви питам малко извън извън темата. Пиете ли колаген, интересува ме повече тип 2 за стави. Та бихте ли споделили какъв колаген пиете?

# 415
  • Някъде там

Никой ли не е използвал този шампоан?
Изсушава ли като повечето косопадни продукти?

# 416

Изхабих една бутилка, като го ползвах като първи шампоан за скалпа, а след него друг за дължините. По този начин не съм забелязала да изсушава, но имах нова коса и мисля да го взема пак, когато ми свърши текущият шампоан за растеж.

# 417
  • Варна
И аз съм от неядящите много месо, но го компенсирам, както е изредила Принцесата. В тази връзка да ви питам малко извън извън темата. Пиете ли колаген, интересува ме повече тип 2 за стави. Та бихте ли споделили какъв колаген пиете?

Пийвам,но 1 и 3,но си пийвам и други щуротии като Д3 с К2,Омега 3 с масло от крил/заради  астаксантина/,че много хапчета стават. Специално с колагенът не съм много сериозна макар,че е хубаво.

# 418
А колагенът от каква възраст може да се приема и подобен род добавки водят ли до напълняване?

# 419
Нотино вече предлагат част от асортимента на Grow Gorgeous.

Общи условия

Активация на акаунт