Професионални серии за коса - тема 155

• 70 302
  • 759
  •   1
Отговори
# 690
My Hair My Canvas Me Time се води за честа/ежедневна употреба, ерго не е много изсушаващ.

# 691
Съветите на консултантите са да се премива по 2 пъти с шампоан косата. Аз не го правя, оставям шампоана за малко по-дълго и хубаво търкам скалпа. Пробвала съм и с два пъти нанасяне, освен финансово, никакава разлика не усещам.

# 692
От къде е? Моят е на повече от година и нищо му няма.
От сикозметикс е. Мисля, че е на около година.

# 693
  • Марс
Ако не е съхраняван на хладно в жегите може и да се е развалил.

# 694
здравейте моля да ми препоръчате силно възстановяваща протеинова серия за изгоряла коса , разглеждах по сайтовете обаче не мога да се ориентирам намерих само олаплекс и редкен кое да взема ?

# 695
здравейте моля да ми препоръчате силно възстановяваща протеинова серия за изгоряла коса , разглеждах по сайтовете обаче не мога да се ориентирам намерих само олаплекс и редкен кое да взема ?
Олаплекс са хидратиращи. Редкен Екстрийм е протеин и то силничък май. Керастаз Терапист също. Маската е маслена и много богата.

# 696
  • София
аз защо съм останала с впечатление,че олаплекс е протеин :д

В крайна сметка си взех  Ш на Напура за пърхот + ампулата им от същата серия, обаче дали има някой запознат, който да ми каже тази ампула отмива ли се с вода, че нещо в описанието ми е странно написано -  ,,След измиване с шампоан разклатете и нанесете по скалпа, като масажирате нежно. Оставете да подейства няколко минути, след това изсушете.''  Аз все си мисля,че трябва да се отмие, но явно не и тази..  тоест се слага след Ш и след маската ли , на влажна коса и си се суша после, така ли да го разбирам.

# 697
Здравейте!
От 2 месеца не съм купувала продукти за коса Simple Smile
Може ли впечатления от БОНД терапията на ФК?

Това ли е бонд терапията:
https://www.zlatnaribka.com/philip-kingsley/bond-builder-za-tsaf … -treatment-150-ml

Аз го имам от месеци и много ми харесва. Дава плътност и въздушност на косата ми, която от месеци е прекалено суха по дължините. Напомпва я
 Не мога да го сравня с еластисайзър, защото не съм ги имала едновременно, когато ми свърши еластисайзерът взех бонд билдъра, но ефектът при мен поне е страхотен. В  последната година обаче нямам време за седене с маски и не съм редовна.

# 698
Днес ще похваля още един продукт - шампоана Фито Кератин - ухае ми на блаженство, не премива, дава обем, абе с две думи хубав протеинов шампоан. И в тази връзка искам да ви попитам ползвали ли сте неща на марката? Какво ви е мнението? Интересувам се от маските и балсамите им. Припомням, че косата ми е естествен цвят, третирам само със сешоар и четка. Обмислям скоро да си направя кичури, но това е друга тема и не съм го решила още категорично.

# 699
  • София
Преди 4-5 години ползвах само Фито и бях мноого доволна (и от боите им също) , и точно от Фито Кератин , ако не се лъжа имаше една маска или от тази серия или от друга беше, която е с едни много финни блестящи частички, които оставаха след измиване,много им се радвах хаха, на тъмна коса се виждат повече, разбира се, ноо мноого ми харесваше тази маска, години наред си е подновявах, сега ме подсети за нея.

# 700
Аз други техни продукти не съм пробвала, но бих. А боите и аз ги харесвам ужасно много. Единственият минус е, че нямат много голям избор откъм цветове.

# 701
С нов цвят съм.

Боята е Farmavita 5.12
Благодаря на дамата, която ме успокои, че няма проблем да ползвам оксидант на друга марка!
Боята предлага много богата гама от цветове, прави косата изключително лъскава и мека. Не мирише гадно и се разнася изключително лесно по косата. Препоръчвам я! 🙂

# 702
Viktoriai,
Харесвам продуктите на Phyto. И шампоаните, и хидратацията им и термозащитите са им съвсем прилични. Боите им също са добри.
За коса, като твоята ще са достатъчна грижа и мисля, че ще ти допадне хидратиращата им маска например.

* от терапията на PK не съм впечатлена. Нищо особено като ефикасност не виждам от нея.

# 703
И аз ползвам боята на Фито. Косата ми става мека, гладка, лъскава и лесна за оформяне. Обаче шампоана не ми понесе. Излезе ми пърхот от него. Но на мен ми е чувствителен скалпа и много шампоани ми действат така, за съжаление Confused
Ще пробвам тази бонд терапия. Косата ми е суха и се надявам да ми се отрази добре Simple Smile

# 704
peppermint,
Kerastase Architecte и/или Redken Acidic Bonding

Общи условия

Активация на акаунт