Лидл 162 - Априлска без мерки и ограничения ;)

• 94 892
  • 1 590
  •   1
Отговори
# 1 425
Хумус от Лидл повече не купувам, отвратителни са. Обичам хумусите на Вернада.

# 1 426
За първи път купувам хумус, не е марка на Лидл, два вида  от брошуратаъ - класик и с песто . Дано не се подлъжат повече хора като мен.

# 1 427
  • София
Някой знае ли дали има налични от уреда за донати в магазина на Ботевградко шосе?
В Хаджи Димитър от него точно няма, звъннах на телефона им, под един код били с този за гофрети и омлети и имало наличност навсякъде. Да, но мен ме интересува конкретно за донати.

# 1 428
Спасихте ме за хумуса. Днес щях 8а ходя да вземам. От новата брошура за мен ще са веган нещата, дано стават за ядене. Ако някой ги е пробвал, да даде отзив.
За чистенето на прозорци, аз имам предходен такъв продукт от Лидл и съм със смесени чувства. Помага в миенето, ама аз очаквах повече, че много мразя да мия прозорци. Все ми тече и олива, капе. Мъжът ми го харесва. Есента той изми прозорците и каза, че вършело работа. Може аз да не съм правила нещо както трябва.

# 1 429
А този за бабъл гофрети някой видя ли го?

# 1 430
  • София
А този за бабъл гофрети някой видя ли го?
В Лидл на Резбарска имаше, но инфото ми е от вторник като бях.

# 1 431
Вчера към 17ч в магазина на Тодор Александров в София имаше един брой от уреда за донати и 1 за омлет.

# 1 432
Само да спомена, че в Изток имаше доста уреди за пуканки и за захарен памук. Много се чудих за втория, понеже детето често казва, че иска, но с мм решихме да пропуснем. Но ако някой го е купил и пробвал, ще ми бъде интересно да прочета отзиви Simple Smile

# 1 433
Въпрос с повишена трудност! Ако купите пакетче печени осолени бадеми от Лидл, какво получавате? Хмм..Thinking
Отговор:
Модифицирано картофено нишесте. А да ни е..солено..  AstonishedClose положението с намалените фъстъци от утре е подобно. Иначе в 2ч беше хаос. В моя лидл, всеки търчи бърза, 4 каси работят, опашки, аларми от кошниците..опаковки и стоки по пода...

# 1 434
  • София
Да пиша за уреда за понички, нямаше в този на Ботевградско. Sad Само 2бр за омлети имаше и доста от тези комбинираните (със сменяемите плочи).
Поне имаше месо на промоция и напазарувах, та не се разхождах напразно в обедната.

# 1 435
  • София
Някой щеше да купува бонбоните със солен карамел.
Да не остана назад и аз инвестирах в 1 опаковка.
Опитах един, биват като цяло, ще се изядат.
Състав не гледам, сладко не обичам.
Но сладоледа със солен карамел ми е по-вкусен. А и ментовите като After eight  ми харесват повече.

# 1 436
  • Варна
Отивам за духалка за листа аз и да си търся шезлонги из Варна.

# 1 437
  • В страната на бурите
Радвам се, че има и други фенове на сгъваемите торбички! Аз така им се зарадвах днес, случайно ги видях, взех си 2! Аз съм от хората, които все нямат торба за пазар, от година обаче това не ми се случва, благодарение именно на такава торбичка, която винаги е в чантата ми! Вече даже почна да се къса. Иначе взех намалени с 30% телешки бургери и намалено сирене фета. А и хубави  банани - на 1.95 мисля бяха.

# 1 438
Те на външен вид бананите са хубави, беля ги - гнили.
Искам да изкажа огромно благодаря на всяка една от вас, която си е подарявала купона , когато съм я помолила! Радвам се, че сме си взаимно полезни.

# 1 439
  • Велико Търново
Пийк, гадни ли са бананите?

Общи условия

Активация на акаунт