Лидл 162 - Априлска без мерки и ограничения ;)

• 94 903
  • 1 590
  •   1
Отговори
# 1 410
# 1 411
Хубаво ли е сиренето "Елена" в кутия, което е тази седмица?
Да, аз само такова купувам 🤞

# 1 412
Хубаво ли е сиренето "Елена" в кутия, което е тази седмица?

На мен лично насипната "Елена" повече ми харесва и като вкус, и като вид. Тази се вади трудно и половината бучка излиза натрошена.

# 1 413
В новата брошура видях смесител Livorno 18 х 13 х 22. Някой има ли отзиви за тези смесители и има ли разлика в стандарта примерно с Vidima?

# 1 414
В Тракия днес имаше от уредите за бабъл гофрети, нямаше за понички.
А за крушите в Кауфланд мисля, че има грешка в табелата и това е цена за килограм.
Няма грешка, винаги са  били на бройка.
Grinning Явно доста хора са били в заблуда, на табелата при нас вече с огроооомни букви пише, че цената е за брой.

# 1 415
  • Пловдив
Сбирщайн и нищо интересно...за мен поне.

# 1 416

Някой търсеше по-напред май такъв за 100 пранета - в Младост 2 Сф е това.

# 1 417
  • Велико Търново
Vaya, за мен смесителя е средна работа. Доволна съм, че еко режима му е нормален, т. Е. Не иска да връткаш дръжката до край за да дойде топлата вода, а е малко след средата. Сравнен с видима, не мога да кажа, но с каскада (на практис бранда) е по-добър. Сравнен с италиански дизайнерски за 1 торба пари е по-зле. Ако искаш ще ти снимам да видиш как стои на умивалник, за да добиеш представа.
Аз се чудя за това нещо

Ще ми бъде ли полезно, ще ме нерви ли... Някой ако е вземал преди и е ползвал активно, моля да сподели. Имам страшно много прозорци, но не и желание да ги мия Simple Smile
След 2 кални дъжда... Съвсем нямам. Робот за стъкла ще е някаква следваща инвестиция, та дотогава се чудя на този уред Simple Smile

# 1 418
Прегледах новите оферти от приложението- само сос Пири-пири забелязах, доволна съм 😄.

# 1 419
  • In transit
skk007, тази машинка за прозорци е с нов дизайн и нямам наблюдения за модела, но от поне 7 години ползвам такава машинка. Първата от Лидл я тормозехме 5 години, след това взехме Leifheit (май така се пишеше), пак от Лидл. Много удобен помощник. Бързо и лесно се чистят прозорци с нея, става и за подсушяване на душ кабини или бани.

# 1 420
Подарявам и тези седмични купони
Скрит текст:

# 1 421
Здравейте!
Новата брошура не ми е интересна. Това с пликчетата не го разбирам точно, защото и аз ги ползвам за Плод и зеленчук, битова химия, напоследък и за печива от витрината. Не ми е кеф хартиената им опаковка да попива щедро от дезинфектанта за почистване на лентата до касите или разляти други неща. При нас често лентите са и доста мръсни.
Поне количките мият вече, че бяха целите в курешки от врабчета.

# 1 422
За известно време прекъснах пазаруването от Лидл, но ще отида да видя новите бонбони със солен карамел Simple Smile
И на мен не ми се видя много интересна новата брошура.
Също не одобрявам хартиените пликчета - преди около седмица си напазарувах от Лили, дадоха ми хартиен плик (само такива имали) и докато се прибера, той се беше разпаднал (ръмеше).

# 1 423
  • Sofia
Най-сетне се обзаведох с любимата ми сгъваема  торбичка. Много ми е кеф! Simple Smile
Гледам новата брошура иии... доста малко неща набелязах, необичайно за мен.
Зехтин иберийски може би и йогурта в бурканчетата,  фъстъци,  силик. форми за лед ще погледна,  скаридите, млечните десертчета за кутията с обяд и и разбира се почти всичко от ПиЗ.

За хартиени торбички аз имах предвид други, не техните от пекарната (които са доста слаби). Хляба от пекарната на площада ни го слагат в такава, ама нямам в момента да я покажа.

# 1 424
Не купувам аз готов хумус, но се подлъгах и сгреших. Има отчетлив вкус на горчица /не е описана на етикета/, а за сладостта от добавената захар да не говорим. Тотален  боклук.

Общи условия

Активация на акаунт