Лидл 162 - Априлска без мерки и ограничения ;)

• 94 921
  • 1 590
  •   1
Отговори
# 1 395
По повод мнения в друга тема се сетих нещо.
В румънския Лидл таксуват и малките найлонови пликчета, които седят при плодовете и зеленчуците и съответно зеленчука се слага в тях.
2 стотинки нещо такова помня, че беше като се обърне леята в лев.
Тук ще се вдигне вой до небесата предполагам. Въпреки че аз пазарувам с платнена торбичка и ми е без значение.

# 1 396
  • In transit
Ами днес една леля, като започна да къса торбички си помислих, че никога няма да спре. Падна едната ролка, вместо да я върне на мястото и, жената просто продължи да къса от другата ролка. Мислех да и предложа направо да си вземе цялата ролка, ама се върдържах.

Иначе имаше разни намалени зеленчуци извън промоцията...например тъмните тиквички бяха на 1.19лв. Предпочетох ги пред светлите, които бяха доста едрички.

# 1 397
И при нас имаше намалени тъмни тиквички, но на 1,99. А в кашончето имаше и силно мухлясали. Избрах една здрава.

Тази история с найлонките...хем се смях, хем мъка да ти стане. 😬

# 1 398
  • София
Съгласен съм да се плащат и малките пликчета, но да намерят начин да таксуват и тези дето си ги тъпчат по джобовете. Безброй пъти съм виждал също.
Продължавам да си издирвам големите опаковки течен Формил - ако видите из софийските филиали, моля кажете 🙂
Днес ходих до Самоковско шосе да издирвам стелки, но безуспешно. Преди се явяваше нещо като аутлет за нехранителни, но сега няма и помен от това. Даже сякаш по-малко имаше от други с аналогична площ.

# 1 399
Днес пак имаше 1 опаковка карначета за 3,49 лв (телешки, с 50% намаление) и взехме за вечеря. Жалко, че все по 1 опаковка откривам при намалените...
Скрит текст:
  Пак ги изпекох така:

Извинявам се, ако вчера съм ви подвела за цената на напитките с кафе, все още са по 1,55 лв (гледала съм отдалече цената на другите шишета под тях):

# 1 400
  • Пловдив
Ооо, препаратът за петна е супер, и аз взех от някакво пазаруване и съм доволна! Тематична седмица ще да е била, но си заслужава.
Да похваля овкусените пилешки крила, не знам дали са в ПА, но ги направих в еър фрайера и станаха чудесни. Понякога овкусените меса са откровено гадни, тези ми допаднаха.

# 1 401
Съгласен съм да се плащат и малките пликчета, но да намерят начин да таксуват и тези дето си ги тъпчат по джобовете. Безброй пъти съм виждал също.
Хмм.. да бе, то се късат от само себе си..остава лятото да на таксуват за престой в магазина, понеже видиш ли, въздухът вътре е охладен от климатик и хладилници, а вънка 35°C..
Толкоз много надценка имат в момента на всичко че и с намаленията пак излиза скъпо. Някои хора нямат оправия и 10ст да сложат цена пак ще късат. А и 3ст да е..какво ще чакаме някоя баба да вади и търси 3стотинки допълнително ли и бави опашката..мен са ме пускали автоматично когато примерно е 10лв и 3стотинки сметката само с 10лв
Днес бях в К в 9ч вечерта...еми супер си беше, няма възрастни, няма блъсканица, едно спокойно да обиколиш магазина 3 пъти ти идва кеф..взех яйца и излязох...отзив за обувките от 30лв? По лоши ли са от лидл туристическите 35л?

Последна редакция: ср, 27 апр 2022, 22:00 от Didity02

# 1 402
Въпреки че пазарувам с платнена торба, тези малки пликчета точно по описания начин ги мушкам в джоба си още с  влизането в магазина. В едно се научих да слагам киселите млека, че доста често ги продупчвам докато се прибера и всичко в торбата става мазало, в друго слагам картофите, в трето майонеза, че да се предпазя и от нейното евентуално протичане.....

# 1 403
  • Велико Търново
Убихте ме с камъни, особено еколозите, но всички сапуни, Веро, препарати и риба ВИНАГИ слагам в малко пликче, дори още преди каса! Понякога не опаковам банани или нещо друго от плодовете и зеленчуците, но риба и химия не пропускам!

# 1 404
  • Sofia
Въпреки че аз пазарувам с платнена торбичка и ми е без значение.
Аз съм купила от мрежичките дето ги продаваха/т при ПиЗ, ама така си седят у нас.  Мисля .. и да взема тия 2-3-4 де да знам ще ми трябват ли всичките/ ще ми стигнат ли или пак ще опра да найлоновите пликчета.  И понеже  само те ми липсват в джоба на якето или пък в чантата...  така и не ги ползвам.  Криво ми е  с тия найлонови пликчета, ама да сложат разградими или хартиени.

Днес смогнах късно да стигна до Лидл, а исках салата от пакетираните, ама нямаше, та взех  зелен дъбов лист и червена Лола росо и нямаше как да ги натъпча в едно пликче и с неудолствие ползвах две. ПиЗ пък да сложа в металната количка или на лентата на касата без пликче не си представям.
Иначе малини нямаше разбира се. И кис. мляко Жлезница - също. Rage

Последна редакция: ср, 27 апр 2022, 22:37 от Morena

# 1 405
О, не би ми хрумнало че и малките пликчета може да се таксуват Open Mouth В някои други магазини вече са хартиени. Винаги ги ползвам за свободно-въргалящия се зеленчук за да не се допира до лентата и да го опипват касиерите. По света никнат разни забрани на еднократните пластмасови опаковки, предполагам и тези пликчета ще заминат в един момент и ще дойдат хартиени навсякъде.

# 1 406
При нас имаше и малини, и кисело мляко Железница, а от пакетираните салати пред мен намаляваха доста пакети с 50% (в добър вид бяха, чак се учудих, че ги намаляват с 50%, а не с 30%). Дано остане от киселото мляко до следващото ми ходене, че днес нямаше как да го нося...
В Италия отдавна пликчетата се плащат по 1 цент всяко, не знам сега дали няма промяна в стойността на пликчетата...и бяха и някакви разграждащи се уж, освен, че се плащаха...
Скрит текст:
Крушите Наши в К. не фигурират при плодовете за теглене на килограм. 😉 Но явно има кой да ги купува по 2,99 лв за брой...

Последна редакция: чт, 28 апр 2022, 00:33 от dolce miele

# 1 407
  • София
Доволна съм от домакинските ръкавици, ползвам ги при чистене.

# 1 408
Как измервате ширината на дланта- от края на стрелката до другия и' край или оставяте малко място? Т.е. даденият размер/ширина е за ръката, не за ръкавиците?

# 1 409
Хубаво ли е сиренето "Елена" в кутия, което е тази седмица?

Общи условия

Активация на акаунт