Лидл 162 - Априлска без мерки и ограничения ;)

• 94 950
  • 1 590
  •   1
Отговори
# 1 365
JustMila, според мен, оризът ХХЛ 2 кг си е същият като този в пакетите по 1 кг. Поне досега като сме купували от него. Дано това да не се е променило...
Соул, аз изобщо не ги видях канарчетата...😁
SKK, малката питаше за още "близалки" от карначета, доста и' се услади, а и определено и' беше интересно да го яде по този начин. 🙂 Жалко, че нямаше повече опаковки, срокът на годност беше до 27.04.
Аз видях няколко интересни (за мен) шампоана и си ги купих.😁 2 вида Сиен против пърхот- за суха коса и за нормална коса (този мирише на зелена ябълка). И още един Сиен, без силикони и с аромат на ванилия (признавам, по-скоро заради аромата го взех😍). Иначе имаше тези 3 вида (аз купих розовият с ванилия, другите мисля, че миришеха на манго и на орхидея):

Може ли мнение за домакинските ръкавици? Стават ли? Между М и Л размер съм обикновено за ръкавиците, зависи от марката кой номер купувам. Тези отговарят ли си на номера или са уголемени?

Скрит текст:
А ето и крушите Наши в Кауфланд и цената им за брой (да не говорим, че изглеждат по-зле на вид от тези в Лидъл):

Исках да видя на живо уреда за bubble гофрети😁, евентуално исках и да го купя...Но при нас имаше само от уредите за омлети- 4-5 броя. Та тези уреди за омлети ми се видяха някак умалени като външни размери на уреда (спрямо размера на моя уред за понички)...дали и уредите за понички и за bubble гофрети са били със същия размер?🤔

Последна редакция: вт, 26 апр 2022, 23:18 от dolce miele

# 1 366
  • София
Аз също исках уреда за гофрети. Минах през 2 магазина, във втория ми обясниха, че изобщо не са пристигнали. Само този за омлети бил в кашоните, а трябвало да са микс. До ден-два можело да дойдат , но не се знае.
Иначе, би трябвало да са един размер всички.

# 1 367
В ел. брошурата да не би да са с жълт стикер тези уреди, а да са дошли само тези за омлет?🤔 Странно ми се видя във втория ден от промоцията да има само от тях...а вчера бяха и с намалено работно време...
Междудругото, зарадвах се, че нашият филал (Пещерско шосе) вече е с работно време до 22 ч. В неделя също. Отварят в 7 ч, само в неделя в 8 ч. Явно доста хора още не са разбрали, защото малко след 21 ч почти нямаше хора в магазина.🙂

Последна редакция: ср, 27 апр 2022, 08:11 от dolce miele

# 1 368
В Тракия днес имаше от уредите за бабъл гофрети, нямаше за понички.
А за крушите в Кауфланд мисля, че има грешка в табелата и това е цена за килограм.

# 1 369
Икник, етикетът с цена в Кауфланд е така от поне няколко седмици, може би месец...
Интересно, явно по различните филиали са получили различни уреди...🙂

# 1 370
Може да проверите на кантарите в Кауфланд дали крушите ги има като опция за теглене

# 1 371
  • Sofia
Морена благодаря за рецептата за Ярешкото. Стана божествено и чак й аз ядох. Само накрая му добавих масло върху коричката:)
Пак заповядай! Simple Smile   Браво на теб, че е станало божествено! Simple Smile

# 1 372
Аlice, вчера вечерта и при нас нямаше от протеиновата напитка...дори и етикет с цена нямаше. 🙂 А в другия край на магазина- напитките с кафе са вече с нова цена...нещо между 1,70-1,79 лв. (от 1,55 лв).

# 1 373
Да споделя една съвсем импулсивна покупка, която направих в началото на месеца, когато имаше препарати за чистене. Взех този спрей за петна, оказа се супер попадение - само пръскам петното и хвърлям в пералнята без киснене и без да чакам много (по инструкции пише 10 мин поне). Дори на 30 градуса падат петната, пробвано вече на почти всякакви. Случвало се и да не третирам веднага петното и пак го изпира.

# 1 374
А кой е препаратът? 🙂

# 1 375
Добавих, видях че съм пропуснала Grinning

А кой е препаратът? 🙂 Може ли снимка?

# 1 376
Сложила е снимка.
И аз харесвам продуктите на тази марка

# 1 377
Подарявам тези купони
Скрит текст:

# 1 378
  • София
Някой тъгуваше за пазарските чанти. От утре са по брошура.

# 1 379
Долче за ръкавиците - номерацията отговаря, аз съм с дълги пръсти и тесни длани - М са ми леко широки , но ми е компромис заради  дължината на пръстите. Ползвам с години домакински ръкавици заради невродермит и понеже те чета и гледам обикаляш хипермаркетите вземи си от К.по - издържливи са.

Общи условия

Активация на акаунт