Лидл 162 - Априлска без мерки и ограничения ;)

• 94 967
  • 1 590
  •   1
Отговори
# 1 350
Днес забледах Наши-те 5.99 лева за кг.
При нас липсва пастета в малките кутийки (уж проблем с доставките), малките топени сиренца, малките горчици в жълти кутийки.

# 1 351
  • София
И вчера и днес във филиалите на Искърско шосе и Мл 4 не открих фъстъченото масло от американската седмица. Някои да го е видял заредено в друг филиал в София?

# 1 352
Уж казах, ама не се сдържах и грабнах св.факлички мариновани на 3.50 заради срока утре. Цената е топ. Взех и доволно железница кис мляко с каймак 99ст 4бр и няколко пакета френска леща на промоция. Отказах се от зехтина, прочетох тук преди година че бил горчив, а и са давали 2 за 12лв..
От скреча ми се паднаха пуканки на 50% , ако имате такъв купон и няма го ползвате пратете в моята посока един. Hug
Гледам заредили са сладоледи..цената е същата от миналата година, другата седмица може да пуснат промо, така правят с ново зареждане понякога. Ще се наглася да изям десетина от любимия ми ягодов на 69ст

Последна редакция: вт, 26 апр 2022, 15:54 от Didity02

# 1 353
Подарявам купон за сладолед до днес, ако някои го иска да пише на лични.

# 1 354
  • Русе
Крушите Наши са на 4,99 при нас, моят сапун вече го няма в асортимента, сега реално в целия магазин има 2 вида техен сапун и Дав. Агнешко имаше на 13лв, а от тези слодоледи, за които имах купон имаше само Стратиачела. Някак малко разочарована ме остави този пазар. ..то напоследък все така, де!

# 1 355
4,99 лв/кг бяха и при нас до неотдавна...🙂
Ще се наглася да изям десетина от любимия ми ягодов на 69ст
🤣
Аз взех преди няколко дни карначета, намалени на около 3,50. Хапнахме ги на Великден, всяко бях навила като "близалка" с бамбуково шишче. Доста бюджетен ни излезе този Великден😄...
Скрит текст:
от Кауфланд марули по 18 ст, зелен лук по 16 ст, репички по 24 ст и краставици по 1,49 лв...😁

# 1 356
  • ВАРНА
И при вас ли липсва обезмаслителят на W5?

# 1 357
От много време няма от тяхната марка обезмаслител.

# 1 358
Подарявам
Скрит текст:

# 1 359
  • shumen
Долсе,и аз бях взела от тези канарчета и не бяха лоши.
Обезмаслител отдавна и аз не съм виждала.

# 1 360
Значи ядете канарчета, а. 🤪Глад се не търпи, разбирам. 😁

# 1 361
  • shumen
Соул,ха,това е от редактора на телефона.Исках да напиша карначета.

# 1 362
  • Велико Търново
Идеята за близалки от канарчета е супер Simple Smile мога да опитам да пробутам на детето.
Днес намерих някакво умряло от студ свинско месо в камерата - свински шницел и го сготвих успешно! Тематично ли е било свинското като шницел ( смо месо без мазнотии) или си го има постоянно? Хвърли опаковката, но бяха 4 плоски резена месо, леко застъпени в тарелката. Сигурно около 0.5кг разфасовка.

# 1 363
Морена благодаря за рецептата за Ярешкото. Стана божествено и чак й аз ядох. Само накрая му добавих масло върху коричката:)

лидл София Имаше прибори за салата не си взех и сега реших, че искам да сте ги виждали някъде?
Пилешко с подправки пак го пуснаха, но не съм взимала. Някакви отзиви?
Видях и ориз РС 2 кг- ХХЛ опаковка- хубав ли е като другия?
Свинския шницел е в постоянния асортимент и голямата дъщеря го харесва.

# 1 364
Свински шницели има в постоянния асортимент. Аз много ги харесвам.

Общи условия

Активация на акаунт