Лидл 162 - Априлска без мерки и ограничения ;)

• 94 989
  • 1 590
  •   1
Отговори
# 1 335
  • Sofia
Круши "Наши" винаги са били с цена на брой... поне в Лидл и Кауфланд, за другите вериги нямам наблюдения.

# 1 336
Морена, в нашия Лидъл цената е за кг, сега е 5,99 лв/кг, до неотдавна беше 4,99 лв/кг. При вас на каква цена е 1 брой  щом цената е за брой?🙂 Интересно, че има такава разлика в различните филиали...

# 1 337
И в нашия Лидл купувах преди време крушите с цена на килограм. Но пък може в съседния квартал да са на бройка, не съм обръщала внимание.

# 1 338
  • Sofia
Морена, в нашия Лидъл цената е за кг, сега е 5,99 лв/кг, до неотдавна беше 4,99 лв/кг. При вас на каква цена е 1 брой  щом цената е за брой?🙂 Интересно, че има такава разлика в различните филиали...
Ами, Долче, може и да съм недовидяла, ще погледна... таква е цената и при нас.

# 1 339
  • Пловдив
А къде го търсите протеиновото мляко? При нас е близо до кефира...обаче има само от шоколадови вариант. А напитките с кафе, които бяха на оферта преди седмица, са в другия край на магазина.

И аз там го търся, има табелка с цената и описанието, но самият продукт липсва. Много странна подредба, напитката с кафе в другия край на магазина, не бях обърнала внимание. Но в различните филиали подредбата не е съвсем еднаква, което понякога обърква.

# 1 340
Круши "Наши" са с цена на килограм, винаги като съм купувала от Лидъл.
Аз за първи път събота видях нечуваните намаления на ПиЗ - гъби Портобело за 1.20/опаковка. Бяха в отлично състояние - намалени заради почивната неделя вероятно. И Авокадо за 0.79 ст - даже зряло.

# 1 341
  • София
Има ли някакъв друг имейл за оплаквания, освен контактната им форма, която не работи, откъдето и да се отвори?

# 1 342
Който си избереш:

# 1 343
Тъкмо намерих и аз този:
hotline@lidl.bg

Последна редакция: вт, 26 апр 2022, 13:23 от fenyx

# 1 344
подарявам

# 1 345
Отзив за етажерката за обувки? Интересува ме стабилна ли е и колко обувки събира в разтегнато положение.

# 1 346
  • София
Не помня 3 или 5 литра течен перилен препарат Формил ПА ли е?

# 1 347
  • Асеновград
Не помня 3 или 5 литра течен перилен препарат Формил ПА ли е?
Не е в постоянния, води се 100 пранета , не помня колко л. Пускат го регулярно като е два вида за бяло и за цветно. Аз пера само с него. А миналата година тествах и MAXI TRAT пак 100 пранета и останах приятно изненадана, преди го избягвах поради лоши отзиви в темата.

# 1 348
Отзив за етажерката за обувки? Интересува ме стабилна ли е и колко обувки събира в разтегнато положение.
Имам я от около 4 години и съм много доволна от нея. Почти не ми се налага да я разпъвам, защото сме двама, стабилна е и идеално ми се връзва с обзавеждането в коридора.

# 1 349
Пише, че събира 14 чифта макс. Имам по-стар модел, май не е разтегната до край, но е стабилна, не мърда.

Общи условия

Активация на акаунт