Лидл 162 - Априлска без мерки и ограничения ;)

• 94 997
  • 1 590
  •   1
Отговори
# 1 320
Това са поничките, ако някой иска да добие ориентировъчна представа за размера (чинията е с диаметър около 25 см, с едно зареждане стават, по спомен, 7 броя):

Като изрично подчертавам, че тук нарочно слагах сместа за всяка поничка в средата (където би трябвало да има дупка), иначе си има начин да се слага и така, че да си има дупка. 🙂 За мен бухтите са нещо съвсем друго по форма.
Соул, значи си наясно, че или трябва да търсиш уред с много по-големи размери (честно казано, поне аз не съм виждала такъв, но пък може и да съществува), или ще прави примерно по 1, 2, може би макс 3 понички и съответно, ще трябва доста повече време да отнема приготвянето на понички.🙂

# 1 321
И аз съм рожденичка на 2ри май и получих купон за вино и бонбони ще се възползвам от виното 😁
Аз чакам уреда който беше 3 в 1 гофрети ,сандвичи и понички ..нали не бъркам че имаше такъв уред ?

# 1 322
Не знам...доколкото помня, третият вид плочи беше за грил, а не за понички...Освен, ако не са променили нещо...

# 1 323
Долче, към уреда има ли рецепти? Още се чудя, че само такова няма вкъщи😀

# 1 324
Има ли отзиви за зехтина EV 11лв от миналата седмица, до утре е в удължена промоция..заслужава ли си

# 1 325
Долче, към уреда има ли рецепти? Още се чудя, че само такова няма вкъщи😀
Тара, да, има някакви рецепти. Но тук някъде във форума също имаше много сполучливи рецепти! Аз често си забърквам на око смес, подобна на тази за гофретите...🙂

# 1 326
  • Пловдив
Ние в събота направихме традиционния пазар, очаквах да е празно, но открих доста неща, с изключение на козунаци, което не отчетох като проблем, нямахме нужда. Пазарувахме в Лидл, който е до "Рогошко шосе", Пловдив, за сега съм доволна от там. Имаше от сьомгата, сирене от това на Родна стряха с купон, намалени зеленчуци - чери домати, салати, Дженталината беше увяхнала, но в долните кашони имаше и свежа, бях набелязала за ММ от брошурата разни неща - т.нар. директен сок, сладките с бадем. Ягоди имаше, отново заредих, прословутата протеинова напитка я нямаше пак, но нищо. Добър пазар спретнахме, доста съм доволна. Взехме си и едно фолио, ползваме го за прозорци с пеперуди, при нас съседната кооперация е близо, с външни щори сме и големи прозорци - ако ги вдигнем всичко се вижда, та за да има светлина това е вариант. Цената им е супер, на други места са по-скъпи, а вършат работа.

# 1 327
Да, Долче, има приспособления за големи понички, едни тавички. На мен ми трябва точно такова, за по една голяма поничка на човек. Не искам 30 малки понички-бухти, голяма играчка.

# 1 328
  • shumen
Протеиново мляко и при нас нямаше.Козунаци имаше доста обаче.

# 1 329
  • Пловдив
Протеиново мляко и при нас нямаше.Козунаци имаше доста обаче.
Явно е различно за козунаците, аз не търсих, но имаше разочаровани хора, един мъж се възмущаваше, че са свършили точно на Великден или в събота, ако трябва да сме конкретни. Но до вкъщи например имаше в пекарната, та може да се намерят при желание. Това протеиново мляко май изчезна, но ще се появи, сигурна съм.

# 1 330
А къде го търсите протеиновото мляко? При нас е близо до кефира...обаче има само от шоколадови вариант. А напитките с кафе, които бяха на оферта преди седмица, са в другия край на магазина.

# 1 331
Агнешкото днес беше на 14 лв

# 1 332
Колко горе-долу тежи 1 круша Наши? В Кауфланд ги продават на бройка...2,99 лв за 1 круша Наши...🤔🤔

# 1 333
Колко горе-долу тежи 1 круша Наши? В Кауфланд ги продават на бройка...2,99 лв за 1 круша Наши...🤔🤔
Не ми се струва реално това. Обикновено 4 круши са около килограм да кажем. Те ще дойдат на цената на агнешкото Simple Smile

# 1 334
Цената на тези круши в Кауфланд е точно такава. Първият път помислих, че са намалени на 2,99 лв за 1 килограм. Но си пише, че цената е за брой...🙄

Общи условия

Активация на акаунт