Лидл 162 - Априлска без мерки и ограничения ;)

• 96 199
  • 1 590
  •   1
Отговори
# 1 305
Аз харесвам уреда за понички. То и да имат дупка поничките, не е голяма. Може да се пробие с бамбуково шишче, ако човек държи да я има, но всъщност е по-удобно да няма, ако ще се гарнират с нещо по-течно...И като размер на нас ни харесват да са малки, по-удобни са за ядене.
Както обикновено, зависи кой какво търси. На мен ми трябва уред за истински понички. Правя им глазура. Не ми трябва уред за бухти и със сигурност няма да си играя да им правя миниатюрна дупчица с шиш, пак няма да са понички, а надупчени бухти. 😃

# 1 306
  • Пловдив
Подарявам
Скрит текст:

PeacockLove, може ли да ми пратиш купона за хляба Simple Smile

# 1 307
Относно Уред за понички:
Прави ги миниатюрни, но си имат добре оформена дупка, може би слагате много тесто, за да станат като бухти.

# 1 308
Момичета, не ми е ясно, как става подаряването на тези купони, но подарявам един купон за котешка тоалетна и протеинова напитка.

# 1 309
  • Sofia
Момичета, не ми е ясно, как става подаряването на тези купони, но подарявам един купон за котешка тоалетна и протеинова напитка.
Скрит текст:

Сложи ги в скрит текст, да ги гледа, който се интересува.  За подаряването - това са стъпките - активираш купона, снимаш картата с баркода, споделяш тази снимка.

# 1 310
А някой вече пробва ли да подари купони чрез линк, както рекламираха в новата брошура?
Няма опция директно да копираш линка, аз го пратих на messenger и после го копирах, за да мога да дам линка тук във форма на лични, но после дали какво ще стане, не знам. Би трябвало като последваш линка да се отвори приложението Лидъл плюс, но при мен не се отваря. 🤔
Например:
2 лв. - Зелен боб
Харесва ли ти това предложение? Ще го намериш в Lidl Plus. Побързай, предложението е ограничено! https://inviteyourfriends.lidlplus.com/share/coupon/BG/mxUpWByjV2

# 1 311
Аз писах вече, че мисля че това споделяне е по-скоро реклама на приложението, от един акаунт няма да може да се ползва повече от един купон от вид.

# 1 312
Относно Уред за понички:
Прави ги миниатюрни, но си имат добре оформена дупка, може би слагате много тесто, за да станат като бухти.
Да, опитвам да компенсирам размера с малко повече обем. Опитвах и с по-малко тесто и още по-малко ми харесва резултатът. За деца на подходяща възраст уредът може да е добра играчка, но за мен като зрял човек с ангажименти не е никакво улеснение в домакинството.

# 1 313
Леми, като цъкнах на линка, който си пуснала на купона, виж какво излиза:

Скрит текст:

# 1 314
Отворих линка с купон от компютър, излиза ми зелен боб.

# 1 315
Здравейте. Влизам с бърз въпрос - преди месец бях купила lidlския baking spray. Вчера реших да го пробвам, но го вкусих леко и адски горчеше. Притесних се да не прехвърли този вкус на печивото. Ако някой може да сподели ползвал ли го е и  дали му е такъв вкуса по принцип.

# 1 316
  • София
Няма да остави горчив вкус, на мен даже на спирт малко ми понамирисва даже. Тествах го няколко пъти като се сетя, върши работа.

# 1 317
Има си странен мирис отначало при напръскване, не знам някакъв спирт ли е или какво, изветрява после. За вкус не съм опитвала но не съм учудена ако и на вкус е странно при опитване веднага щом излезе от флакона. Не съм забелязала да променя вкуса на каквото съм пекла с него. Покупката не я повторих понеже на няколко места срещнах да се казва че такива спрейове имат нещо дето не се отразява добре на незалепващото покритие на някои съдове. В това число и кошница на еърфраер и подобни. Явно в каквото е разтворена мазнината в него и знам ли още какво им слагат. Иначе е удобен, спор няма.

# 1 318
  • София
Моя рожден ден е на 2 май и да се похваля, днес имах купон за бонбони или вино за 1 ст. Почерпих се с бонбоните веднага. 😅 Доволно взех от чашите на Кока Кола и подложките са месене.

# 1 319
  • София
И аз имам купони за 30% намаление на котешка тоалетна, които няма да ползвам. Ако на някой му трябват, да ми пише. И от стандартните купони едва ли ще ползвам нещо.

Общи условия

Активация на акаунт