Лидл 162 - Априлска без мерки и ограничения ;)

• 96 206
  • 1 590
  •   1
Отговори
# 1 290
  • Бургас
Пийк,няма го в твоя линк,но в другите постове на момичетата го има същият. Но Хюго Бос е.
Благодаря ви,момичета!

# 1 291
Направихме хубав пазар призори в Лидл на Раковски. Яйца имаше и то много. Не бяха кори, на по 10 бяха. От агнешкото беше останало само предна четвърт и котлети. Взех и някои намалени неща на по 30%. Доволна съм.

# 1 292
Подарявам и тези

# 1 293
  • Sofia
Лидълските бели яйца с боите с иконите... боядисани от детето. Много съм доволна от цветовете! Simple Smile

Пък тази вечер  уцелих кейл на 2.19лв Simple Smile

# 1 294
  • Майничка
И Литъл Джем бяха около 1.90, но хич нямаха фасон. Купища зелении бяха намалени, чери домати, био бейби спанак, българските печурки 500гр бяха на цената на 250гр.
Уви, при нас нямаше сладкарска извара. Оглеждах се за букетчета, но имаше само 2, с отдавна починали лалета.

# 1 295
  • Бургас
Днес в молския Лидл беше красота - 10 човека на кръст, чак ми беше странно... Така и не успях да сваря набелязаните неща от тематичната седмица нито днес, нито в сряда, сал едни хрупкави маслени вафли опитах! Но пък си взех агнешко днес, с нормален срок (до 29-ти), смутита и директен сок за наследника и още някой дребошляк. Бели яйца от Метро взех, но ги боядисах с бои взети от Лидл и реших едноцветни да нямам много, освен "кралските" на Йоткер Grinning

Скрит текст:

# 1 296
  • shumen
Нашите яйца също станаха хубави.Взех течна боя от Лидл.

# 1 297
  • Sofia
Христос Воскресе!

Донесеохме си огънчето, а Лидл-а един тъмен и самотен...

# 1 298
Аз пък тази година ги исках едноцветни яйцата и да не се занимавам и цапам много. Получи ми се. 😃 Яйцата са кора М размер от Кауфланд (не са бели), боите са капсули 6 бр на Метма от квартален магазин, оцетът беше лидълски, както и уредът за готвене на пара в който варих яйцата- от 30 броя нямам нито 1 пукнато и съм много доволна!

Христос Воскресе!

# 1 299
  • 1st floor
Да похваля лидълските бели яйца -  от 40 броя, 4 едва забележимо пукнати, варих ги на два реда в голяма тенджера. Супер са! Обикновено имам доста счупени, та чак белтък плува във водата и омазва и здравите.

# 1 300
Като редовни потребители на лидл бихте ли споделили мнение за уреда за понички от новата брошура. Дали мощността е достатъчна? Поничките сполучливи ли стават? И бързо? А към уреда дали има примерни рецепти?
Също така сешоара от супер събота дали си заслужава като цена, качество и екстри?
Христос Воскресе! ✨

Уредът за понички на мен не ми хареса. Много са малки формичките. Иначе пече бързо. Дупка на поничката не се оформя, като започне да се надува тестото и тя се затваря.

# 1 301
Аз харесвам уреда за понички. То и да имат дупка поничките, не е голяма. Може да се пробие с бамбуково шишче, ако човек държи да я има, но всъщност е по-удобно да няма, ако ще се гарнират с нещо по-течно...И като размер на нас ни харесват да са малки, по-удобни са за ядене.

# 1 302
Христос Воскресе!

Доволна съм от лидълските пастелни бои. С бели яйца станаха чудесни резултати, а с размер М нямаше спукани.

# 1 303
  • shumen
Христос Воскресе!
Ето ги и моите яйца с боите от Лидл.

# 1 304
Подарявам
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт