Лидл 162 - Априлска без мерки и ограничения ;)

• 96 077
  • 1 590
  •   2
Отговори
# 240
  • София
Според вас намалените в момента барчета, които са с кокос, дали имат добавена захар? В съдържанието пише: 40,5% кокосови стърготини, оризов сироп, 13,5% кокосово брашно, какао масло. Съдържа 29,8 гр./100 гр. захари, но не мога да преценя дали не са такива, съдържащи се в изброените продукти или е добавена захар.

# 241
А случайно да знаете състава на тези с манго- в магазина видях само с фъстъци (а такива не харесвам и не взех)?

# 242
  • София
Вчера пазарувх в Лидл и една жена много похвали боята  аз яйц от 0,35 лв. Цветовете били силни.
Наистина ли са добри?

# 243
  • Пловдив
На мен са ми любими с какаови зърна и портокал. Но и с фъстъците са ОК, кокосовото не ми хареса особено.

# 244
На тази марка  не знам как са, на Метма са ок боите с капсули. Весаче (които в Лидл предлагат) май е друга тяхна фирма, според сайта им, но не съм проверявала много детайлно.
Барчето с какаови зърна и портокал какви още ядки съдържа?

Последна редакция: ср, 06 апр 2022, 12:02 от fenyx

# 245
На метма са супер капсулите, само такива ползвам.

# 246
  • София
Ето го мангото:

# 247
Тези барчета много им харесвам състава и са вкусни всичките. Не знам, дали има добавена захар, но тези с мангото са мноооого сладки като за моя вкус. И преди съм купувала, харесва ми, че овесените ядки в състава са без глутен. Кокосовите не са толкова сладки, тях ги харесвам най-много.

# 248
Доколкото виждам състава, няма добавена захар. Но пък дали е добавена или от фурми, няма чак такава разлика, пак си ги има захарите. Обикновено, ако няма добавена захар в състава, има вложен някакъв сироп, фурми, подсладител, сушени плодове и др.

# 249
30гр захар на 100гр си е доста, освен ако се спортува. Сиропа нещо ми е съмнителен в състава.  И каквито са малки,  Като нищо може да се хапнат 2-3 броя. Аз се въздържах и ще си дочакам шоколада от петък с 12гр захар на 100гр. Обикновенно 1/3 ми стига.

Последна редакция: ср, 06 апр 2022, 12:28 от Didity02

# 250
Долче, хората масово си мислят, че няма проблем са се нагмулят с фурми и сушени плодове и това даже е полезно. Аз лично много избягвам такива "полезни" барчета. Понякога взимам за децата, пак са по-добре от масовката. Но те пък хапват по 1/3, сладки им били.

# 251
  • София

Подарявам този купон, изтичащ утре + всички стандартни купони, включително сладоледа. Също и тези:

Валидни са до края на седмицата.

# 252
Търсих гипсово яйце за оцветяване, но не видях... Дали е имало въобще? Чак толкова бързо да са свършили?
при нас имаше много още от миналата седмица

# 253
Наскоро пробвах биобарчетата с манго и череши - обикновено рядко такива неща се вземат в нашето семейство, допаднаха ми (не повече от 1/2 хапнах, та не е толкова захарно, като е 15 гр.това), затова проявих интерес към тези от намалението, но не видях други, освен с фъстъци (а фъстъци много-много не харесвам).

# 254
Zenata, да, така е. Но пък всеки си преценява сам дали да купува такива барчета или не. Аз взимам понякога за детето, защото мисля, че са за предпочитане пред вафла. А тя фурми самостоятелно не яде. Иначе за мен подобни барчета са били твърде сладки, опитвала съм преди години /не точно тези от Лидъл/ със сходен % фурми. Щеше да е хубаво да има има и вариант с по-малко подслаждане (като усещане за сладост имам предвид). Макар че е по-маркетингово на опаковката да пише "Без добавена захар", отколкото "С намалено съдържание на фурми/оризов сироп"...😉

Последна редакция: ср, 06 апр 2022, 12:56 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт