Лидл 162 - Априлска без мерки и ограничения ;)

• 96 065
  • 1 590
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Наирянка, кои са кърпитв за кола - влажните или други?!

# 226
Подарявам купон за пудинг или крекери за 1 ст. от играта, както и всички без сладоледа от тази седмица.

Някой видя ли заредени постелките за входна врата от брошурата? Засилих се да купувам, само за кола и баня имаше при нас.
Реших да накупя малко барчета от намалените, че работя с деца и да има за почерпка нещо с приемливо съдържание. Цената им обаче не беше пипната на етикета и взех едно да видя дали ще мине намалението. Мина, върнах се и награбих двайсетина. Какво да кажа, умна съм. Намалението е до 6 броя, много спестих.

# 227
Не е ли до 5 броя намалението? Не мога да им хвана спатиите с техните промоции.

# 228
  • София
За 5 броя е намалението. На мен ми ги разделиха на две бележки, че и аз награбих 10.

# 229
  • shumen
Намалението е за 5 броя мисля аз.
Аз днес отидох,но не харесах почти нищо от Лидл.

# 230
Сигурно е до пет. Не отворих да погледна колко е точно, вече бях изгоряла. Нищо не ми каза касиерката, а само с барчета бях и само един човек зад мен, нямаше да се забави повече от няколко секунди. Здраве да е, да съм се сетила навреме.

# 231
При нас ряпа има редовно, но черна и червена само.

# 232
И аз тая вечер в Лидл, ти да видиш...😆
Отидохме със свекървата за КАШКАВАЛ, обещала И  на колежките да вземе 😄.
Обаче не пожела да се хване на бас, че няма да и дадат 2 кг, за 11.99🙂
В крайна сметка нямаше, но пък си гаворехме да вземем да пробваме сините опаковки от 1.5 кг. На Милбона...
Ми те го направили по 750 гр. За 13.99, или 12.99 лв. , не съм съвсем сигурна.
И от него се отказахме...
Много кофти номер с този прословут кашкавал, не им прави чест..
А и по- скоро клоня към мисълта,  че не е СЛУЧАЙНА правописна грешка 🙂

# 233
Ама той синия кашкавал си е 750 гр в постоянния асортимент. Аз затова мрънках като беше на промоция, че го няма. Дебна го отдавна. 750 гр за 14 лв вече е прекалено

# 234
Забравих да се оплача от още едно увеличение - лютеницата на РС. От 2.99 вече е 3.75. Това си е почти 30%. Оливат се.

# 235
  • Sofia
На минава ли 100%, не ме впечатлява... нашата сметка за газ от 80-90лв до миналата зима, сега е 200лв.

# 236
Аз гледам месото във Фантастико, свинската плешка в последно време я пускаха на промоция на 6 лв, от четвъртък вече ще е на 8.

# 237
  • Sofia
И ние вчера ходихме за кайма във Ф - от години не сме купували готова кайма, та ни смляха тел. плешка и св. гърди и снощи станаха на мусака. И телешки джолан взехме - и с кост едно парче,  и без кост останалото за телешко варено.

# 238
  • In transit
Снощи мернах реклама на телешкото за готвене в Лидл, че беше на промоция на 6+лв...а преди май беше към 4 и нещо?

# 239
Търсих гипсово яйце за оцветяване, но не видях... Дали е имало въобще? Чак толкова бързо да са свършили?

Общи условия

Активация на акаунт