Лидл 162 - Априлска без мерки и ограничения ;)

• 96 040
  • 1 590
  •   1
Отговори
# 210
  • Sofia
За едни вкусни, за други не. Simple Smile

# 211
Зареждат с бели яйца, преди Великден. Явно още е рано.

# 212
Харесвам компот от кайсии, който предлага Лидъл. Досега сме изяли поне 30 буркана Joy Прасковения също го харесвам, но кайсиевия е топ Simple Smile
Благодаря за насоките за бадемовото брашно, намерих, купих, сега вече ще го знам Simple Smile
Харесах и вегански пастет от стелажа с консервите, с гъби и с маслини. Не съм купувала преди, хареса ми, че няма глутен (който присъства в веганския пастет на Компас), и има по-изчистен състав без многото боклуци вътре. Ще се купува.
Миналата седмица доста се охарчих. Купих туристически панталон от функционална материя (имам от предишните пускания, и е много по-добър от този, който е пуснат сега, но е ок за цената си), ватиран клин, розова и черна блузи за мен и синя и черна за съпруга ми, от същата страница в брошурата. Доволна съм от туристическите обувки (пак от предишното зареждане пред 3 години). Харесвам ги, как изглеждат. 3 сезона есен-зима стабилно се обикаля с тях в градски и извънградски условия по камъни, сняг, киша и т.н., но не са мръднали, само се окъсаха стелките. И са водонепропускливи, плюс много леки и удобно. От сегашното зареждане не знам, какви бяха, защото не ги намерих при нас, а исках да купя Sad Много ме е яд.
Ориенталските подправки взех по една, и на намаление 3 опаковки с шоколадовите бисквити без глутен, много бях доволна Simple Smile

Последна редакция: вт, 05 апр 2022, 17:42 от Asmegin

# 213
  • София
Изчезна от известно време боба в големите консерви.
Като че друг път не ми се е случвало да го няма.

# 214
Вече си мисля, че някои артикули се изчерпват от централен склад и докато дойдат нови доставки - липсват. Доста време нямаше биомасло, вчера вече се е завърнало. Та така може и да е с този боб.

# 215
  • Sofia
Аз се дразня на липсата на Шийтакето (особено на българското) и резенето.
Китайското зеле и то зачезна... Жълтата ряпа така и не се появи... ревена...  и други ПиЗ...
Много скука, все едни и същи продукти.  И за пуканите чушлета на РС си страдаме...
И за още неща, ама не се сещам в момента...

# 216
  • София
О, и ние страдаме за пуканите чушлета на РС.

Последна редакция: вт, 05 апр 2022, 21:00 от Amiamo

# 217
  • Пловдив
Получих отговор за харисата. Както и очаквах, "бла-бла-бла, върнете щом не Ви харесва!"

Опитах бургерите Блек ангъс на Meat revolution. E, няма такава гадост!  То прилича на русенско варено, бе!

Смядовската луканка XXL опаковка я харесваме и не са я развалили.

Добрах се и до тая заветна течност за чистачки и кърпите за кола  и взех от двата вида по една.

И на мен ми липсва шийтакето, черна ряпа също не виждам, физалисът и той изчезна. Всичко се сговн**а.

# 218
  • Пловдив
При нас изчезна безлактозното мляко...

Появи се кенче джин-тоник. Бях пуснала снимка тук. Хареса ми.

# 219
  • Варна
В близкия Лидъл нямаше кисело зеле нарязано в буркан. Като питах служителка защо не го виждам, едно такова учудено ме изгледа и рече: "А, то вече чак зимата ще го зареждаме". А аз просто исках борш да си наготвя Joy

# 220
При нас изчезна пакетът брашно от 2 кг.

# 221
  • София
физалисът и той изчезна.
Има физалис и даже  малко намален - 1,99 лв..
Саксии с чери доматчета и чушки също имаше.

# 222
В близкия Лидъл нямаше кисело зеле нарязано в буркан. Като питах служителка защо не го виждам, едно такова учудено ме изгледа и рече: "А, то вече чак зимата ще го зареждаме". А аз просто исках борш да си наготвя Joy
Е да! И аз търся от януори размразителя, ама нъцки. Сезонните неща - според сезона. Замразявай си две три малки пакетчета кисело зеле, аз така правя.

# 223
  • Асеновград
Био-органик-грийн лайф-еко сладоледа бурбпнска ванилия е страхотен!
Досега не бях опитвала, но сега взех с купон и си изядох 1/3кофа сама. Много вкусен, наподобява ми на италианския сладолед от една джелтерия, която посещавах всеки ден от престоя ми там!
Да ти подаря още купони за сладолед Simple Smile

# 224
И аз имам за подаряване сладолед и други неща:

Общи условия

Активация на акаунт