Лидл 162 - Априлска без мерки и ограничения ;)

• 96 040
  • 1 590
  •   1
Отговори
# 195
  • София
При мен си я има. Актуализирах. Не беше голяма - 11 МВ.

# 196
  • Буркина Фасо
вижте си актуална версия в телефона и тази в приложението.
ако са еднакви - няма да има актуализация.
при мен бяха различни версиите и сега се актуализира. версията на тел. и на приложение са еднакви

# 197
На мен актуализацията на лидълското приложение не ми пречи, не е голямо. Повече ме дразнят гугълските актуализации, засега съм ги оставила на изчакване:

# 198
  • София
И аз имах жълтото съобщение за актуализация и последвайки линка, в Гугъл плей такава не излиза. Писах им на съппорта и преди малко ми се обадиха - имало е все пак актуализация и при тях излиза точно в колко часа се е случило за моя телефон.
И наистина поглеждайки сега в списъка със скорошни актуализации, случила се е около 0.30 часа тази нощ. А аз по-рано последвах линка и нямаше.
Някакво временно несъответствие явно.

# 199
На мен ми се появява това като последвам линка от приложението и продължава да ми стои жълтото "петно" на началния екран в Лидъл+:
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 05 апр 2022, 19:41 от dolce miele

# 200
  • Велико Търново
Био-органик-грийн лайф-еко сладоледа бурбпнска ванилия е страхотен!
Досега не бях опитвала, но сега взех с купон и си изядох 1/3кофа сама. Много вкусен, наподобява ми на италианския сладолед от една джелтерия, която посещавах всеки ден от престоя ми там!

# 201
  • в сърцата на децата <3
Пилешкия шницел, който е на оферта с купон, цяло парче месо ли е или е мляно?

# 202
Досега не бях опитвала, но сега взех с купон и си изядох 1/3кофа сама. Много вкусен, наподобява ми на италианския сладолед от една джелтерия, която посещавах всеки ден от престоя ми там!
Удобно ли е да снимаш съдържанието му?

# 203
  • Велико Търново

Тъкмо си гребнах още една лъжица, не беше стегнал хубаво Simple Smile

# 204
Най-накрая ми дойде актуализацията и на мен. 🙂

# 205
  • Велико Търново
Тези ленти с трупане на суми много ме депресират! За норматив оставяме сума ти и пари в магазина. Уж само най нужното, уж само основни неща без глезотии... Сега като погледнах лентата почти на 2/3 от началото, а сме началото на месеца.... Работим за лидл Sad

# 206
  • In transit
Днес умишлено ги прескочих, ама явно утре ще ходя за сладолед. Joy

# 207
Здравейте искам да попитам дали в Лидл продават кори с по 30 и повече бели яйца, понеже в списанието и сайтовете не намирам а искам бели, кафяви знам че има. Интересувам се от Лидл в Пазарджик. Моля ако някой скоро е ходил и знае дали имат да сподели ще съм много благодарна! 😊 И моля за препоръки за хубава боя за яйца и кошнички 😊

# 208
Аз пък не си спомням дали ми хареса лешниковия сладолед или не, помня само че ми го препоръчаха с възторг, обаче не помня вкуса, което по принцип би трябвало да значи че не им е харесал, а и помня че се мота във фризера известно време Thinking Не ми се пазарува, сигурно имам вирус Worried

# 209
  • София

А другите два вида дали са вкусни?

Общи условия

Активация на акаунт