Лидл 162 - Априлска без мерки и ограничения ;)

• 96 010
  • 1 590
  •   1
Отговори
# 180
Алфатар кашкавал има ли по веригите?

# 181
  • Sofia
Алфатар кашкавал има ли по веригите?
Той е РС (Родна Стряха) кашкавал, пък е от Алфатар (а селищетето е просто уточнение, за да е различим от останалите им кашкавали).

# 182
Някой назад питаше за тротинетките. Имаме две от миналата година. До 100 кг. са. Моите деца са на 6 и 8 години и го карат без никакъв проблем. Аз също.
Благодаря. На мен ми трябва за по голямо дете 10+, но щом и вие я карате значи става и за по големи деца.

# 183
Момичета, къде им пишете на Лидлци?
Имам някакъв проблем с приложението, но не искам да звъня по телефона, а да им пиша.

# 184
Вчера в приложението на майка ми не ѝ се зареждаше qr кода на картата. Касиерката вика : не знам, звънете ей там на оня телефон.
Аз имах принтскрийн на картата ѝ и така ползваше офертата , която искаше

# 185
  • София
Рано сутринта се отнесох за сурови барчета, кутиите бяха почти празни, с кокос нямаше въобще. И подозирам, че така ще си остане до края на седмицата.
Всички останали в магазина носеха кашкавал. 😃
Освен на стандартното място вътре, ги има и по касите. Огледай ги една по една.

Вчера в приложението на майка ми не ѝ се зареждаше qr кода на картата....
Виж да не я е изхвърлило от профила - поне два пъти ми се е случвало, но не знам кога го прави, със сигурност не е при обновяване на приложението.

# 186
  • София
На мен днес ми даде, че има актуализация, но не съм я дърпала, защото бях на мобилни данни.

# 187
  • Sofia
Вчера в приложението на майка ми не ѝ се зареждаше qr кода на картата. Касиерката вика : не знам, звънете ей там на оня телефон. ..
Аха... ама нова версия има (от вас разбрах, че аз директо отивам на купоните или офертите, изобщо не гледам глупостите им на началния екран), а какво ѝ е новото... А да сте забелязали каква е файдата от тях... новите версии де...
Аз опредлено си карам без тях, ето предната и по-предната ги пропуснах, пък негативи от това не виждам, а само плюс, че съм си спестила място за важни за мен неща, аман от всичките ъпдейти...

# 188
  • София
Ами чисто принципно трябва да отстраняват уж разни бъгове и да оптимизират работата на приложението. Дали се получава на практика, нямам идея.

# 189
  • Sofia
То какво би трябвало е ясно, ама дали...  или само симулират дейност, за сметка на пространството ми.

# 190
На мен ми дава, че има нова версия:

Но като отворя да актуализирам, нямам бутон актуализиране, а има отваряне:

Та малко е дразнещо да ми виси в сигнално жълто съобщението за актуализация, а нея да я няма.

# 191
  • Somewhere far away
и при мен същото. няма изобщо ъпдейт ! даже преинсталирах.
 лол много са зле. по -бъгаво приложение не съм виждала.

# 192
  • Буркина Фасо
има я.
в play е и актуализацията е от вчера.

# 193
На мен ми дава, че има нова версия:

Но като отворя да актуализирам, нямам бутон актуализиране, а има отваряне:

Та малко е дразнещо да ми виси в сигнално жълто съобщението за актуализация, а нея да я няма.
Аз мислех, че само на мен се появява така. Няма как да се актуализира новата версия.

# 194
Зависи от модела на телефона, версия на операционната система...вероятно до няколко часа  ще я има при всички. Не се появяват едновременно в store-a.

Общи условия

Активация на акаунт