Лидл 162 - Априлска без мерки и ограничения ;)

• 96 008
  • 1 590
  •   1
Отговори
# 165
Морските дарове са два вида. Тези, на които пише "салата" са по-дребни и раздробени.

# 166
  • Пловдив
С букови дръжки са.
Mikkey, някъде около 6.00 лв

Моля ви за мнения относно парната четка Silver Crest, която ще се предлага от този четвъртък в магазините им.
Има ли някой с такава придобивка? Върши ли работа, изглажда ли гънки?

Благодаря, Flowers Hibiscus
Аз коментирах парната четка по-назад, преди и/или след моята публикация също имаше положително мнение.🙂
Никой ли не погледна силиконовите прибори?!🤔

# 167
  • In transit
Момичета, от тези "дарове" вземали ли сте?

Как да ги приготвя?
Flushed
На ризото с морски дарове, салата или спагети с морски дарове. Но да знаеш, че една опаковка след като се размрази става доста малко. Обикновено вземам две опаковки за да нахраня три гърла или добавям малко скариди. Grinning
Скрит текст:

Сиренето в кутия, показано малко по-назад и на мен не ми допадна.

# 168
Дали някога ще пуснат брашното пак на промоция? Беше преди месеци по 0,69 лв.

# 169
Съмнявам се чак на такава цена пак... те вече новите промоционални цени са предишните редовни, като гледам.
А и точно за Великден почти всеки купува брашно , ще го продадат и без съществени промоции.

# 170
Момичета, благодаря ви за идеите с Морските дарове Wink Оставих ги за утре, че се наложи да поизлезна и нямаше време за приготвяне.
То ще са само за мен, моите вкъщи "такова не ядат" Confounded или спагети/паста, ишшли на нещо тип салатка ще ги направя.
Heart Decoration

По темата Wink
Радвам се на купоните за замразени плодове тази седмица, дано има, когато отида Smirk Понякога само се глася какво ще купя и току празни рафтовете.

# 171
  • София
Пробвахме кашкавала. Голямо дърво. И суров, и разтопен. Изглежда като да има много сухо мляко в него. Предният от килограм и половина беше доста по - добър.

# 172
Една интересна статия за играта на Лидъл с кемпера 😎

Сигнал: Няма награда, която да води до фалит? Lidl измислиха такава!
https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Signal-Nyama-nagrada-ko … ha-takava-1243419

# 173
Само за сравнение, текущата томбола на Лидл Румъния:

# 174
  • Бургас
За нас бедната държава,мижави награди....

# 175
  • София
Някой назад питаше за тротинетките. Имаме две от миналата година. До 100 кг. са. Моите деца са на 6 и 8 години и го карат без никакъв проблем. Аз също.

# 176
Кашкавалът на Алфатар вече гони 21 лв., сиренето на Ведраре е над 14 лв. вече. Дано поне не развалят качеството им.

Аз повече кашкавал на промоция не купувам! Пробутват си боклуците!

# 177
  • Sofia
Мдаа... ние си караме на Алфатар кашкавал (нали не е само той нагоре, та затова)  и на сиренето Железница - харесваме си ги и не търсим други... май по-евтино ни излиза като не експериментираме. Simple Smile

# 178
Хубави ли са туристическите обувки? Не съм запален планинар, но обичаме разходките в планината и ми се искаше да си купя, за да ги нося на мястото на дежурните маратонки. Погледнах в нета варианти, но бяха много скъпи. Тези в Лидл са на много хубава цена.
Ние сме доволни, но за леки планински маршрути, здрави, удобни и проветриви са.

# 179
  • shumen
Кашкавала у нас не се хареса.Мек е.
Аз вземам само Алфатар кашкавал и сирене Железница.Веднъж взех кашкавал на Елена и не се одобри и той.

Общи условия

Активация на акаунт