Лидл 162 - Априлска без мерки и ограничения ;)

• 96 000
  • 1 590
  •   1
Отговори
# 150
Момичета, от тези "дарове" вземали ли сте?

Как да ги приготвя?
Flushed

# 151
На опаковката не пише ли как се приготвят? Или се пита за различни рецепти?

# 152
При нас вече няма даже и табела за калмарите Wink не бяха ли на промоция до 10ти ?

# 153
dolce miele, пише как да ги размразя и после "по избрана от вас рецепта да се приготви". Rolling Eyes

# 154
"или до изчерпване на количествата" пишеше. И затова ме метнаха, че маслините в буркан не са вече на промо цена...🙂
Хм, бях купувала някакви подобни морски дарове и мисля, че пишеше поне за колко време се приготвят...🤔

# 155
  • Майничка
Момичета, от тези "дарове" вземали ли сте?

Как да ги приготвя?
Flushed
Аз ги бутам в нещо като паейя (рецептата е от една книга на Исабел Алиенде) :
Скрит текст:
запечатвам в дълбок тиган морските дарове в малко зехтин, добавям  подправки, скълцани скилидки чесън, лидълска консерва домати на кубчета и като започне да пльока - бульонче, в съотношение 2.5:1 с ориза. Като заври, изсипвам вътре целия ориз, леко разбърквам и захлупвам да ври на трета степен (от 4) за ок.30-40 мин, докато изври течността. После дърпам от огъня и оставам отхлупено за 7-8 минути.

# 156
  • София
Аз ги правя на паста със сос Карбонара и много ги харесвам, може като предястие да ги приготвите с чесън и бяло вино.
Другия вариант е с миди ( но има и с черупки и не съм му фенка)

# 157
Такива морски дарове купихме в събота и ми направи впечатление, че бяха доста раздробени, а мидите - от най-дребните. И преди съм купувала, харесвах ги, но очаквано взеха да ни пробутват по-ниско качество. Ама и ние сме едни - хем искаме цените да не растат, хем и качеството да се запази😁
Момичетата са дали добри идеи за готвенето им, аз ги направих на сос за паста и станаха добре. Малко повече вода пуснаха от преди, но на вкус биват.

# 158
Какъв е начинът за "подаряване" на купони? Как работи де факто?

# 159
Миналата седмица пазарувах и нямах скреч карта. След 3 дни пак пазарувах и ми даде 2 една след друга. От първата спечелих линцер с ябълка, но ми даде че остават още 4 дни, т.е. явно е бил за предходното пазаруване.
Днес и аз пазарувах сутринта, нямам скреч карта и дигитална бележка. Сега погледнах, няма нищо, само ми дават да изтегля нова версия на приложението.

# 160
  • СОФИЯ
Какъв е начинът за "подаряване" на купони? Как работи де факто?
Пише как в първия пост на темата.

Тези морски аз задушавам.

# 161

Прочетох, лично съобщение се има предвид какъвто и да е скрийншот на
QR кода на другия потребител, който вече е активирал купоните, така ли? Вайбър, Уотъп, Месинджър и пр, нали?

# 162
  • София

QR кода на другия потребител, който вече е активирал купоните, така ли? Вайбър, Уотъп, Месинджър и пр, нали?
Да, но обикновено се изпраща като лично съобщение тук във форума.

# 163
  • Sofia

Активирам купона, който ще ти подарявам, отварям си картата и правя екранна снимка, която ти пращам на ЛС тук - чиста работа, без вайбър и подобни контакти. Ти си  снимаш и отчиташ тази снимка на устройството  на касата.

# 164
  • Буркина Фасо

Активирам купона, който ще ти подарявам, отварям си картата и правя екранна снимка, която ти пращам на ЛС тук - чиста работа, без вайбър и подобни контакти. Ти си  снимаш и отчиташ тази снимка на устройството  на касата.
много сложно бе ...
купи и ми го подари. няма да си крия името и местожителството.
приемам подаръци !!!  rotfImbo

Общи условия

Активация на акаунт