Лидл 162 - Априлска без мерки и ограничения ;)

• 95 988
  • 1 590
  •   1
Отговори
# 135
Mikkey, някъде около 6.00 лв

Моля ви за мнения относно парната четка Silver Crest, която ще се предлага от този четвъртък в магазините им.
Има ли някой с такава придобивка? Върши ли работа, изглажда ли гънки?

Благодаря, Flowers Hibiscus

Последна редакция: пн, 04 апр 2022, 14:12 от s.veleva

# 136
Кашкавалът от 2 кг не се ли предлагаше преди два-три месеца? Ако е същият, беше доста гумен.

# 137
Mikkey, някъде около 6.00 лв

Моля ви за мнения относно парната четка Silver Crest, която ще се предлага от този четвъртък в магазините им.
Има ли някой с такава придобивка? Върши ли работа, изглажда ли гънки?

Благодаря, Flowers Hibiscus
Аз коментирах парната четка по-назад, преди и/или след моята публикация също имаше положително мнение.🙂
Никой ли не погледна силиконовите прибори?!🤔

# 138
  • София
Взех днес от кашкавала, но тепърва сигурно довечера или утре ще го тестваме.
От барчетата имаше в Лидъл на Черни връх, отделно и в този на Сточна гара имаше в събота. Те са си намалени поне от седмица. На мен ми харесват. Основният състав е фурми и вече според вида има различни други неща.
В събота като пазарувах мъжът ми дойде да ни вземе с детето и си купи някакви бири, за които пак ползвахме картата, но за тази покупка така и не получих скреч карта. Да не би да е защото са с малък интервал двете покупки - примерно 5-10 минути?

# 139
Миналата седмица пазарувах и нямах скреч карта. След 3 дни пак пазарувах и ми даде 2 една след друга. От първата спечелих линцер с ябълка, но ми даде че остават още 4 дни, т.е. явно е бил за предходното пазаруване.

# 140
Да, случва ми се и на мен понякога скреч картата да пристигне по-късно. И при пазаруване през малък интервал наистина не дава втора скреч карта. Мисля, че около 15 минути беше интервалът.

# 141
И аз не получавам скреч карта, поне не веднага, преди докато изляза от магазина се чуваше

# 142
  • София
Дръжките на силиконовите прибори са от букова дървесина, както си пише.

# 143
Мишони, благодаря! И ужас...😐 Ако нямат някаква обработка, ще трябва да се подсушават веднага, ще се цапат и т.н. подробности, за които не ми се налага да мисля с бамбуковите дръжки...🙄 Все пак ми се иска още една правоъгълна шпатула...

# 144
  • In transit
Мишони, благодаря! И ужас...😐 Ако нямат някаква обработка, ще трябва да се подсушават веднага, ще се цапат и т.н. подробности, за които не ми се налага да мисля с бамбуковите дръжки...🙄 Все пак ми се иска още една правоъгълна шпатула...
Долче,
Скрит текст:
В онлайн магазина на Синсей имат същите и дръжките им са лакирани. Много по-качествени са от тия в Пепко, а са на същата цена. Имам няколко купени от тях.

# 145

Имате ли отзиви за това сирене?Не съм го купувала досега,а ми грабна окото.

# 146
  • в сърцата на децата <3
Сиренето не го хоресваме ние. Лично на мен ми е сухо, но в семейството предпочитаме мазни сирена и добре узрели кашкавали. В този ред на мисли - и кашкавалът не е нашето. А съпорта на Лидл по телефона отново бяха адски "полезни" и "мили" 🙄 Звъннах за резачката, казаха ми да следя промоциите и друга информация нямат 🤣🤣🤣🤣 Мабожемилигосподи как не се бях сетила?! 🤦

# 147
Загледах се по цените на кашкавалите тези дни, ами то предимно от 18 лв. нагоре, че и по 25 +..... егасиму ....
Долче, като имаш време, мини и погледни приборите, според мен не им е лоша дръжката:

# 148
Мерси, Леми! 🙂 Да, по-добре изглеждат дръжките, отколкото очаквах.

# 149

Имате ли отзиви за това сирене?Не съм го купувала досега,а ми грабна окото.

Есента взех като беше с голяма отстъпка, не ми хареса особено

Общи условия

Активация на акаунт