Лидл 162 - Априлска без мерки и ограничения ;)

• 95 972
  • 1 590
  •   1
Отговори
# 120
В някоя от тематичните седмици имаше суров кадаиф като че ли.

# 121
Сега имаше, даже вчера при нас имаше останал.
Морена, за баница брашното бе беше ли 12 п? Сега е 13 и бая жилаво ми стана тестото.

Последна редакция: нд, 03 апр 2022, 22:42 от zenata

# 122
  • Sofia
Можете ли да ми кажете дали някъде в Лидл се предлага суров кадаиф?
В тазседмичната ориенталска седмица, та дали някъде има останал и още повече дали ще го има и утре...

# 123
Подарявам
Скрит текст:

# 124
  • Асеновград
Някой ако вземе и опита кашкавала от два кг. на промоция ,моля да сподели как е на вкус. Погледнах го тази сутрин , но в опаковката ми се видя много мек, вероятно недозрял.
Купих гъби за чинии , желатин и прясно мляко и с това пазара за днес се изчерпа.
Всички купони са ми свободни, ако някой иска да ми пише, подарявам.

# 125
И аз се присъединявам към питането за големият кашкавал.

# 126
  • София
Рано сутринта се отнесох за сурови барчета, кутиите бяха почти празни, с кокос нямаше въобще. И подозирам, че така ще си остане до края на седмицата.
Всички останали в магазина носеха кашкавал. 😃

# 127
  • Велико Търново
Вчера стиснах едно парче и ми се видя твърд, но нали не бях гледала детайлно новата брошура, реших да не вземам.. Утре сигурно ще купя, ако има и ще сподели веднага!

# 128
Можете ли да ми кажете дали някъде в Лидл се предлага суров кадаиф?

Вчера взех такъв от Лидл - Искърско шосе. Направих го с 4 чаши захар и толкова вода и пак стана много сладък, вместо шам фъстък сложих орехи.

# 129
Да ви кажа, на мен кашкавала не ми се стори много мек, та взех, срока му е до октомври. Но положението с кенчетата Старопрамен е:

# 130
Някой ще каже ли с какви дръжки са силиконовите прибори (от днес бяха май)- с бамбукови или, както пише в брошурата, от "букова дървесина"? Дано да са пак с бамбукови...🤔

# 131
Аз пробвах тези барчета още миналата седмица. Те и тогава бяха намалени, просто не бяха в брошурата. Честно казано мен ме разочароваха. Надявах се да приличат на онези плодовите в кутии, които изчезнаха преди време. Уви, не. За първи и последен път купих.

Днес се надявам да намеря 4% кисело мляко на Родна стряха. Както и изварата с Лидл плюс.

# 132
Има ли харесван кашкавал в малка разфасовка?

# 133

Ние харесваме кашкавала Pilos в разфасовка от 350 гр.

# 134
  • In transit

Ние харесваме кашкавала Pilos в разфасовка от 350 гр.
Каква е цената на този кашкавал?

Леми, ми на бира и кашкавал ще карат хората явно Joy

Общи условия

Активация на акаунт