Лидл 162 - Априлска без мерки и ограничения ;)

• 95 971
  • 1 590
  •   1
Отговори
# 105
Аз замразих от другия , който беше кило и половина със синя опаковка. Този не съм го " разбутала " още.
Лидл мисля, че сами са виновни за това 5 кофи с лалета в неделя да са на половин цена. Горките цветя , стоят без вода и отдолу стръковете са сухи. Подрязах, сложих във вода и живнаха.

# 106
Леми, сигурно да, както всеки друг кашкавал. 🙂
Да, тротинетките, ако се регулират на височина, са според килограмите. Тези в брошурата не са от моделите за най-малките деца, определено.
Явно има печатна грешка в брошурата. Чак пък на няколко места да пише "кг" и че опаковката е около 2 кг...😄 Аз гледам онлайн брошурата най-напред. Там си е ок, имаше и скрийншот по-рано за кашкавал и там се виждаше, че цената е за "кг".

# 107
  • София
Привет! Във вас ми е надеждата! Спорим с "милото", дали има такова животно (без значение на батерия или ток) в Лидл или няма. Аз и снимка на Парксайдско не намирам, той не знам къде смята, че е пускано...

Здравейте, дали не е това?

# 108
  • в сърцата на децата <3
Привет! Във вас ми е надеждата! Спорим с "милото", дали има такова животно (без значение на батерия или ток) в Лидл или няма. Аз и снимка на Парксайдско не намирам, той не знам къде смята, че е пускано...

Дааа! Супер! А някаква информация кога е пускано? Не знам на националния телефон дали могат да ми дадат такава информация 🤔

# 109
  • Sofia
.. Аз гледам онлайн брошурата най-напред. Там си е ок, ..
Като знам, че е непълна, спестявам си я.  Simple Smile

# 110
Ами, аз не мога навсякъде да гледам 😁 Онлайн брошура, хартиена (ако имам). Това правя. 🙂

Последна редакция: нд, 03 апр 2022, 19:04 от dolce miele

# 111
  • Sofia
Долче и аз не мога и по-важното не искам навсякъде, та затова само в приложението категориите по ред гледам... като безинтересните ми ги прелитам/пропускам. Simple Smile

# 112
Аз имам само Лидъл+.

# 113
  • София
Скрит текст:
Цитат на: GinFizz ink=topic=1429130.msg44559929#msg44559929 date=1648998962

Излиза в брошурата до 1 юли 2018 стр. 21 и до 10 март 2019 стр.41

# 114
  • Велико Търново
Във фирмата за която работех, се занимавах именно с частни марки за вериги, или както се наричат PL продукти. Дизайн на опаковка, състав, грамаж, опаковка и абсолютно всичко се одобрява от самата верига. При подмяна на рецепта/ грамаж/формат изобщо не е необходимо някакво "сигнализиране". Новият продукт си е нов и толкова. Баркода на продукта също не се променя, ако поръчителя (веригата) не го изисква.
Когато се обявява гръмко " нова рецепта", "нов по-добър вкус", "ново" на самата опаковка се цели продажба и въвеждане на продукт най-често.
Потребителя получава това което е оказано на опаковката, ако не е така вече може да има спор. В случая, харисата е хариса, било то и различна от предишната.
Не защитавам лидл, а напротив, излагам другата позиция от страната на производител /търговец.

# 115
Пет дни не можем да върнем винтоверта на комшията, че детето само иска да го гледа и да подрежда кутийката с накрайниците.
Даже днес си ляга с него.
Парксайд е- един такъв мъничък. Дали са го пускали скоро?

# 116
Извинете ако е коментирано вече нямам време да чета назад. Видяхте ли в брошурата от утре - 2 кг кашкавал за 11,99. Струва ми се невероятно евтино. Дали не са объркали нещо и всъщност килото да е толкова?

Аз и на живо днес го видях в Борово

# 117
Раздавам:

# 118
Можете ли да ми кажете дали някъде в Лидл се предлага суров кадаиф?

# 119
  • Буркина Фасо
Можете ли да ми кажете дали някъде в Лидл се предлага суров кадаиф?
аз такъв не съм виждал.

Общи условия

Активация на акаунт