Лидл 162 - Априлска без мерки и ограничения ;)

• 94 969
  • 1 590
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
В старата Хариса няма слънчогледово масло, а зехтин,  който няма пък нищо общо с Украйна и нейните трактористи, както друг някой предположи.

Писах им и ще чакам отговор. Мислех да ходя да я върна в нашия филиал, но сега виждам, че от днес е затворен за ремонт.

И с други храни вероятно ще е така. Вчера четох из пресата, че заради цената и дефицита на слънчогледово олио, производителите ще започнат да използват други видове, като рапично, палмово и тн

# 91
Скрит текст:
Helene S,  Morena, bradata, благодаря ви!
Сега ще им пиша в контактната форма. Когато един производител сменя освен грамажа на разфасовката, съдържание на продукт с едно и също име, в брошура или в приложение, това трябва на всяка цена да е посочено, смятам. Както си мислех, почти нищо общо няма композицията от продукти в двете пасти.

Не смятам, че трябва задължително да се посочва, че някаква си паста е с нов състав. Тази паста не се прави само от един производител и по строго определена рецепта. Ако решат да го направят на добра воля, ще е добре и за нас, и за тях. Ще ти дадат стандартен отговор иначе. Аз вече се отказах да им пиша, че повече се ядосвам след като прочета отговора им. Казвам го от опит и с най-добри намерения, да не си губиш времето. Нали гръцките замразени питки бяха с хубав състав, но след това го смениха с по-лош. Писах им и какво да ми кажат. "Благодарим! Ние се стараем за вас. Ако нещо не ви харесва, може да го върнете. Айде, чао." Писала съм им за кости в салам, за изгнили консервирани чушки. Вчера изхвърлих някаква странна бяла течност, в която се беше превърнало едно краве сирене на РС по БДС, сложено във вода със сол. Преди това с него правих миш-маш и то се разтопи, стана като крема сирене.

Тъкмо ти писах. Simple Smile
Отиди и им я върни по-добре. Аз не го правя, но може би така трябва и да не им се купуват продуктите, за да се научат. Ама колко хора пък четат състав...

# 92
  • Пловдив
Скрит текст:
Helene S,  Morena, bradata, благодаря ви!
Сега ще им пиша в контактната форма. Когато един производител сменя освен грамажа на разфасовката, съдържание на продукт с едно и също име, в брошура или в приложение, това трябва на всяка цена да е посочено, смятам. Както си мислех, почти нищо общо няма композицията от продукти в двете пасти.

Не смятам, че трябва задължително да се посочва, че някаква си паста е с нов състав. Тази паста не се прави само от един производител и по строго определена рецепта. Ако решат да го направят на добра воля, ще е добре и за нас, и за тях. Ще ти дадат стандартен отговор иначе. Аз вече се отказах да им пиша, че повече се ядосвам след като прочета отговора им. Казвам го от опит и с най-добри намерения, да не си губиш времето. Нали гръцките замразени питки бяха с хубав състав, но след това го смениха с по-лошо. Писах им и какво да ми кажат. "Благодарим! Ние се стараем за вас. Ако нещо не ви харесва, може да го върнете. Айде, чао." Писала съм им за кости в салам, за изгнили консервирани чушки. Вчера изхвърлих някаква странна бяла течност, в която се беше превърнало едно краве сирене на РС по БДС, сложено във вода със сол. Преди това с него правих миш-маш и то се разтопи, стана като крема сирене.
На новата опаковка дори не се разбира кой е производител, пише само "Произведено за Лидл".
Нещо трябва да подсказва промяната, а тук дизайнът на опаковката е абсолютно идентичен, което е заблуда. Така го възприемам аз. Това е все едно в опаковка от крем-карамел да ви сложат желирано соево мляко с карамел. Пак ще е крем, но ще е заблуда, че е крем-карамел точно.

# 93
  • Sofia
..На новата опаковка дори не се разбира кой е производител, пише само "Произведено за Лидл".
Нещо трябва да подсказва промяната, а тук дизайнът на опаковката е абсолютно идентичен, което е заблуда. Така го възприемам аз. ...
Мдаа.. и аз си мислех, че е една и съща паста като в тубичката, само че е по-голяма опаковка. Wink

Както пък за чушковата паста (показана по горе в бурканче) не съм очаквала да е същата като в тубичките, понже последните са от друга тематична седмица.

# 94
Това е кашкавала, да. На хартиената брошура обаче над цената пише 2 кг/опаковка, а не кг.

# 95
Да, в опаковка по/около 2 кг е кашкавалът, но над цената пише "кг". 😉 "Само сега, 11,99 лв" и отгоре пише "кг".

# 96

Направих снимка на хартиената брошура. Написано е друго.

# 97
  • Sofia
Определено е неясно от брошурта.  Акцентират, e около 2кг опковката и оставя  впечаление/подвежда, че тя е  с посочената цена.... особено пък със "Само сега"...
Още една причина да съм си почитател на приложението,  не че там не може да да има такива...

# 98
Скрит текст:
В старата Хариса няма слънчогледово масло, а зехтин,  който няма пък нищо общо с Украйна и нейните трактористи, както друг някой предположи.

Писах им и ще чакам отговор. Мислех да ходя да я върна в нашия филиал, но сега виждам, че от днес е затворен за ремонт.

И с други храни вероятно ще е така. Вчера четох из пресата, че заради цената и дефицита на слънчогледово олио, производителите ще започнат да използват други видове, като рапично, палмово и тн
Не съм и казвала, че съдържа олио, просто този случай ме подсети.
Но няма лошо, че си им писала, да видим какво ще отговорят.
Обаче тези от "Наше село" как имитират логото на Ведраре 😡
Пробвахте ли сиренето Наше село, стори ми се не лошо, особено за цената от 7 лв.

# 99
  • Sofia
Леми, май и някой друг писа такъв отзив за сиренето.

# 100
Здравейте, някой дали може да сподели, тротинетките, които са в новата брошура от четвъртък, за каква възраст са подходящи? Благодаря

# 101
Кашкавала е бая голямо парче
Скрит текст:

# 102
  • Асеновград
Дано не заменят с него големите пити 2кг. на Йотови. Това ми е любимия кашкавал, а от другаде няма от къде да го купувам.

# 103
  • Буркина Фасо
Здравейте, някой дали може да сподели, тротинетките, които са в новата брошура от четвъртък, за каква възраст са подходящи? Благодаря
те не са ли за кг ?
преди си спомням, че съм купувал такава, издържаща до  60 кг.  т.е. няма значение колко голямо е детето.

# 104
Кашкавала е бая голямо парче
Скрит текст:
Парчак, викаш 😸
Дали може да се замразява? 🤔

Общи условия

Активация на акаунт