Лидл 162 - Априлска без мерки и ограничения ;)

• 94 845
  • 1 590
  •   1
Отговори
# 75
И с други храни вероятно ще е така. Вчера четох из пресата, че заради цената и дефицита на слънчогледово олио, производителите ще започнат да използват други видове, като рапично, палмово и тн

# 76
  • София
За сухо почистване на дамаски имаше и спрей в скорошната почистваща седмица. Различен е от този на снимката и, убеден съм, все още е наличен по филиалите. 2.99 е цената.

# 77
  • Асеновград
За сухо почистване на дамаски имаше и спрей в скорошната почистваща седмица. Различен е от този на снимката и, убеден съм, все още е наличен по филиалите. 2.99 е цената.
Видях го в брошурата но не съм взимала от него. Ако някой даде отзив дали е добър, ще е много полезно.
С показания преди няколко години чистих петна от кръв от топ матрак, и след три напръсквания и изсмукване след това не остана и следа. Наистина е ефективен.

# 78
Малко спам, но кръв се чисти с кислородна вода, дори по- силен процент е най- добре.
Аз също исках да взема от препарата за тапицерии, но все забравях.

# 79
И с други храни вероятно ще е така. Вчера четох из пресата, че заради цената и дефицита на слънчогледово олио, производителите ще започнат да използват други видове, като рапично, палмово и тн
Чудят се какво да лъжат. Няма кой да купува е чистата истина. Тази психоза беше режисирана Скоро и други трикове ще опитват за цървулите на босия.

# 80
  • In transit
Чудят се какво да лъжат. Няма кой да купува е чистата истина. Тази психоза беше режисирана Скоро и други трикове ще опитват за цървулите на босия.
За съжаление, не е лъжа. Скоро четох в италианската преса, че там вносът на украински слънчоглед е 60%..те не произвеждат или дори да произвеждат е много малко, а както знаем имат доста развита хранителна индустрия. Така, че това ще принуди производителите да го заменят с други масла.

Стара засъхнала кръв се чисти с накисване за кратко в студена вода и след това с обикновен сапун се маха петното. Прясната кръв се пере с гореща вода и сапун.

Лайка, съжалявам, не съм разбрала, че за друга шунка питаш.

Новия състав на харисата, няма нищо общо  Angry ...то като някаква разядка/сос е направено по скоро. Добре, че имам една неразпечатвана от старата още.

# 81
  • Асеновград
Благодаря за идеята за накисването, но някак не си представям да накисна във вода топ матрак за спалня 5 см. дебел. За някои неща си трябват препарати Simple Smile които е за предпочитане да не мокрят прекалено. Това са препарати за почистване на дамаски и други неща ,за които е неприложимо стандартното пране, понеже не се свалят.

# 82
За съжаление, не е лъжа. Скоро четох в италианската преса, че там вносът на украински слънчоглед е 60%..те не произвеждат или дори да произвеждат е много малко, а както знаем имат доста развита хранителна индустрия. Така, че това ще принуди производителите да го заменят с други масла.

Стара засъхнала кръв се чисти с накисване за кратко в студена вода и след това с обикновен сапун се маха петното. Прясната кръв се пере с гореща вода и сапун.

Лайка, съжалявам, не съм разбрала, че за друга шунка питаш.

Новия състав на харисата, няма нищо общо  Angry ...то като някаква разядка/сос е направено по скоро. Добре, че имам една неразпечатвана от старата още.
Ще ядат ... паста Simple Smile Шегувам се. ЕС е голям Няма да ги подпрат с някакви си 2-3 милиона бежанци. Те Афганистан и половин Африка асимилираха Украинците са по на ти с цивилизацията Имаха по-добро електронно правителство.

# 83
Привет! Във вас ми е надеждата! Спорим с "милото", дали има такова животно (без значение на батерия или ток) в Лидл или няма. Аз и снимка на Парксайдско не намирам, той не знам къде смята, че е пускано...

Този уред за мене е прекалено рисков за ползване с този удължи тел. Тежък е и не е ясно дали ще успее да се удържи. Още повече, че ако не се изключи при изпускане...
Аз имам от Лидл трионче и ножица с телескопична дръжка. Върши работа за тънки клони триона.

# 84
Намалените маслини в буркан обвързани ли са с използването на Лидл +?
В смисъл ще важи ли намалението, ако пазарувам без приложение?

# 85
Погледнах си една от бележките, в акция и без Лидл + са, пише “акция отстъпки”, а когато имам нещо с купон/оферта от Лидл + -> “Лидл плюс купон отстъпки ” или/оферта отстъпки”

Последна редакция: нд, 03 апр 2022, 15:19 от fenyx

# 86
  • в сърцата на децата <3
Привет! Във вас ми е надеждата! Спорим с "милото", дали има такова животно (без значение на батерия или ток) в Лидл или няма. Аз и снимка на Парксайдско не намирам, той не знам къде смята, че е пускано...

Този уред за мене е прекалено рисков за ползване с този удължи тел. Тежък е и не е ясно дали ще успее да се удържи. Още повече, че ако не се изключи при изпускане...
Аз имам от Лидл трионче и ножица с телескопична дръжка. Върши работа за тънки клони триона.
Благодаря, напълно наясно съм как се ползва и сме взимали назаем миналата година. Реално не е точно с удължител, а е на дълга дръжка. Но не е тежко като резачка, доста по-леко е. С моментен стоп на веригата е, изпуснеш ли копчето вече най-много да те халоса пръчката. Другите варианти не ни вършат работа - дърветата са много, високи и с дебели клони.

# 87
  • Sofia
Намалените маслини в буркан обвързани ли са с използването на Лидл +?
В смисъл ще важи ли намалението, ако пазарувам без приложение?
Маслините са в долната категория (на снмката),  а не в Лидл+ - нито в купон, нито на оферта.

# 88
Извинете ако е коментирано вече нямам време да чета назад. Видяхте ли в брошурата от утре - 2 кг кашкавал за 11,99. Струва ми се невероятно евтино. Дали не са объркали нещо и всъщност килото да е толкова?

# 89
  • в сърцата на децата <3
Извинете ако е коментирано вече нямам време да чета назад. Видяхте ли в брошурата от утре - 2 кг кашкавал за 11,99. Струва ми се невероятно евтино. Дали не са объркали нещо и всъщност килото да е толкова?
Пише за кг ако е този

Общи условия

Активация на акаунт