Лидл 162 - Априлска без мерки и ограничения ;)

• 94 814
  • 1 590
  •   1
Отговори
# 60
  • Г. О.
Здравейте. Знаете ли дали прахосмукачката, която ще пускат следващата седмица, става за пране?

# 61
  • Асеновград
Здравейте. Знаете ли дали прахосмукачката, която ще пускат следващата седмица, става за пране?
https://www.lidl.bg/p/avto-moto-izkushenia/prahosmukachka-za-suh … ochistvane/p68537
Свекърва ми има подобна.  Става за изсмукване на разлети течности, за пране не. Взехме я заради това,че на нея все и са слаби прахосмукачките. " Едно време имало такива хубави ". Нормална прахосмукачка, според мен. За пране на дамаски килими и матраци след добро изсмукване с прахосмукачка ползвам сухия препарат за пране на Лидл и парочистачка.
 Големия душ гел XXL и на мен ми липсва, най вече белия кокос- плътния бял, не прозрачния. Много ароматен и пенещ се.

# 62
  • Буркина Фасо
Скрит текст:
https://www.lidl.bg/p/avto-moto-izkushenia/prahosmukachka-za-suh … ochistvane/p68537
Свекърва ми има подобна.  Става за изсмукване на разлети течности, за пране не. Взехме я заради това,че на нея все и са слаби прахосмукачките. " Едно време имало такива хубави ". Нормална прахосмукачка, според мен. За пране на дамаски килими и матраци след добро изсмукване с прахосмукачка ползвам сухия препарат за пране на Лидл и парочистачка.
Големия душ гел XXL и на мен ми липсва, най вече белия кокос- плътния бял, не прозрачния. Много ароматен и пенещ се.
пяната не зависи ли от мекотата на водата ?
в наше село прозрачния XXL прави много пяна, а на морето даже не се показва.

# 63
  • в сърцата на децата <3
Привет! Във вас ми е надеждата! Спорим с "милото", дали има такова животно (без значение на батерия или ток) в Лидл или няма. Аз и снимка на Парксайдско не намирам, той не знам къде смята, че е пускано...

# 64
  • Sofia
https://www.lidl.bg/p/avto-moto-izkushenia/prahosmukachka-za-suh … ochistvane/p68537 Взехме я заради това,че на нея все и са слаби прахосмукачките. " Едно време имало такива хубави ".
Абсолютно права е според мен... и аз си харесвах предната прахосмукачка, на сегашната повече трябва да й слугувам и така я неглижарам... яхам метлата и ми е мирна главата.
Като сдаде багажа пералнята ни и за нея ще си страдам...
Новото/сегашното производство е... мъкааа....

В новата брошура на К има някакъв трион.

# 65
  • Майничка
...За пране на дамаски килими и матраци след добро изсмукване с прахосмукачка ползвам сухия препарат за пране на Лидл и парочистачка. ...
Може ли повече информация за този сух препарат, не си спомням да съм срещала?

# 66
  • Пловдив
Да надам и аз вой относно новата опаковка паста Хариса. Днес я отворих и зяпнах. Като консистенция - нищо общо, като аромат - също (толкова силно мирише на сладък червен пипер тази) , единствено на цвят и лютивина доближава.

Някой има ли снимано съдържание на старата в тубичките? Много искам да ги сравня.

Вече ме ядосват много. Ще взема да отварям всички продукти с нови опаковки още в магазина, за да спестя хвърлянето на пари.

# 67
  • София
Заповядай:

# 68
  • в сърцата на децата <3
В новата брошура на К има някакъв трион.
Има, не е това Simple Smile

# 69
  • София
Аз исках ето такава да си купя, но този път няма:

# 70
  • Бургас

Ето я моята, дето се мотка у дома

# 71
  • Sofia
И от мен снимка  на тубичката Хариса.

# 72
  • Асеновград
...За пране на дамаски килими и матраци след добро изсмукване с прахосмукачка ползвам сухия препарат за пране на Лидл и парочистачка. ...
Може ли повече информация за този сух препарат, не си спомням да съм срещала?

Пускат го в акция блясък. Тогава зареждам поне по две и имам до следващата акция. Ако ще пера килими зареждам по повече. Миналия ден извадих един и го дадох на дъщеря ми заедно с ръчната парочистачка, щяла да си пере тапицерията на колата.
Това за пяната на душ гела може да е истина, но прозрачния в къщи не ми се пени, а за дребния това е драма Simple Smile . Вероятно от силно варовитата вода.

# 73
  • Пловдив
Helene S,  Morena, bradata, благодаря ви!
Сега ще им пиша в контактната форма. Когато един производител сменя освен грамажа на разфасовката, съдържание на продукт с едно и също име, в брошура или в приложение, това трябва на всяка цена да е посочено, смятам. Както си мислех, почти нищо общо няма композицията от продукти в двете пасти.

# 74
  • Sofia
Пфууу абсолютно различен състав.   Но това е тенденцията за съжаление...

Общи условия

Активация на акаунт