Лидл 162 - Априлска без мерки и ограничения ;)

• 94 890
  • 1 590
  •   1
Отговори
# 1 440
  • софия
На нашите банани нищо им няма. Дори този, който опитах беше леко недоузрял.

# 1 441
Леле, стреснах се с тези банани, малко ми липсва да отида да ги беля за проверка. 😁 Точно сега ми трябва да са малко по-зеленки.

# 1 442
  • София
Аз взех днес банани- съвсем ОК си бяха.
Много благодаря за инфото за Формил в Младост 2 - обзаведох се за година напред 👍
Не бях влизал в този филиал - доста добре беше зареден. Че и бивше гадже ме обслужи на каса 😅
ХХЛ овче, козе и биволско кисело мляко са по около 1.20 - 1.30 където са останали. Шоко напитката от нидерландската седмица беше с над -50%

# 1 443
Аз тези, които ядох, бяха гнили отвътре, а зелени отвън. Аз ги обичам зелени.

# 1 444
  • София
Узрели банани взех днес от Раковска, харесаха ми.
И разни други неща купих, от скреча някакви пуканки със сол ми се паднаха.

# 1 445
С тия техни несъответствия между сайт, брошура и приложение, вече се обърках къде гледах подправки в саксии... Сигурна съм че бяха за тази седмица, но като ходих след работа нямаха. Някой би ли се смилил да каже какви видове подправки са били? Много се чудя ходи ли ми се утре пак до там и това е едното дето съм наумила да купя ако отида.

# 1 446
На Раковска имаше мента и босилек. Цената е 1.99 с купон.
Само 5-6 бяха останали. Седят при доматите и краставиците.

# 1 447
За подправките в саксия-не съм ходила на пазар, но днес като си разглеждах купоните видях това(може да е проблем само за моя филиал )
Скрит текст:

# 1 448
  • In transit
И в нашия филиал нямаше подправки. По скоро имаше само две саксии, едната с умрял босилек, другата с мента. Забелязах ги, докато си избирах копър. И се сетих, за купона, който някой беше пуснал в темата.

# 1 449
Ако някои иска купона да ми пише на лични и ще го активирам и пратя скрийншот на картата. Имам налични и другите седмични купони.

# 1 450
И на мен са ми пратили този за 1 лв отстъпка “за да пазаруваш за празничната трапеза” Joy Ами те трапезите приключиха за малко, че станахме сто кила, а до 6ти май няма да заслабнем. Joy
Пише, че купонът е заради 1 май. Аз не го празнувам като празник, но отстъпката може и да я ползвам.

# 1 451
Те направо са се оляли в щедростта си Wink
Днес имаше много разочаровани хора от липсата на протеиновата напитка. И много изнервени служители, които им беше писнало да казват, че я няма налична.

# 1 452
Аз тези, които ядох, бяха гнили отвътре, а зелени отвън. Аз ги обичам зелени.
В много редките случаи, когато ям банан, точно зелени предпочитам. Преди десетина дни такива хубави зелени банани бях взела от К. и по 1,20 бяха (намалени)...Протеиновата напитка ще я търся и аз утре...в друг филиал...😅
Днес при нас имаше много месо с оранжев стикер-30%, плюс една малка част с -50%. Някои неща и с -30% не ми се видяха изгодни- преди някои редовни цени бяха по-ниски от сегашните -30%...🤔 Доста намалени неща имаше и при плодовете и зеленчуците. Изкуших се от една салата Романа по 1,20 или 1,30 лв...
Скрит текст:

В Кауфланд:

Аспержите бяха по 84 ст/опаковка, в чудесно състояние, ще пропусна лидълския купон за намаление...🙂  
Взех си сгъваема торбичка на точки, но искам и още една...обаче нямаше точно от нея. Ако утре няма такава, може и да взема черна...Иначе аз винаги имам в чантата и по 1-2 найлонови торби, сгънати на триъгълниче- използвам ги многократно и много рядко купувам торбички.🙂
Искам да се похваля, че...благодарение на много мила съфорумка, която ми го изпрати, днес се сдобих със смесителя за вана с термостат! 😃 Не мога да опиша колко сме доволни всички вкъщи!😊

Последна редакция: пт, 29 апр 2022, 02:28 от dolce miele

# 1 453
Италианския шоко крем от днес хубав ли е?

# 1 454
За вкуса съм чела хубави отзиви, съставът е направо обиден.

Общи условия

Активация на акаунт