Августинчета 2🌸2🌸 тема 15

• 21 672
  • 721
  •   1
Отговори
# 435
Mysadness, Борис също беше доста злояд горе долу докато го отбих. Нямам идея дали е съвпадение, но после почна да хапва доста по-разнообразно, а като тръгна на занималня дори прояде супи😳 Преди дори не искаше да ги опита. Между другото доста ми помогна профила на една жена, която качва полезна информация по темата за храненето при децата -
https://instagram.com/the_magic_of_eating?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Хариста, редактирам се, пропуснах те. Най-искрени съболезнования. 🙏

Последна редакция: вт, 21 юни 2022, 15:35 от Mint.

# 436
Съболезнования, Хариста! И моят дядо също почина миналата седмица. Сега си имам само една баба, много ми липсваше тия дни и си ходихме на село да я видя. Черпи ме сладолед, прати ми домашни краставица за вкъщи и, разбира се, ми разказа играта от акъли, но й е простено, бабите са за това 😆

# 437
Благодаря ,момичета! Котка, от мои приятели от арабския свят като почине някой го знам това: Нека щастливата му душа пази паметта му. Simple Smile

Момичета, помня че поне една или две от  вас бяха се похвалили с раница за количка от искам.бг. Дали излязоха качествени? Оказа се ,че такава раница каквото ми трябва като размери и функционалност мога да намеря само в секциите за аксесоари за колички. Колко месеца ровя за дамска раница, все едни малки, претруфени, с недостатъчно здрави дръжки, цените им също не ми харесват Simple Smile

# 438
Привет Hug
Завърнах се аз- много ми липсваха децата, но много хубаво ми беше Blush

Последна редакция: ср, 22 юни 2022, 23:12 от Лайкa

# 439
Разкажи повече.

# 440
То мойто не е за разказване Joy
Културната програма я приключих за ден.
Там не мога да съм полезна Blush
Но препоръчвам с две ръце заведения и екскурзия със скоростна лодка из лагуните.
Стига да не попаднете на дивачки като нас, защото имаше хора с шапки и карти на лодката.
А ние бяхме заели лодката зад капитана и аз само му виках - гаааааз! А моите приятелки - да увеличи музиката.
Уважи ни желанията човекът 😂
Картите и шапките нямаха никакъв шанс

# 441
Лайка, това да не е продължение на Палави мамчета?! хахахах

# 442
Хахахха, ама познай как ни се казва общия чат в месинджъра Joy

Утре Антонио е на градинка, че днес направо ми извади душата да ходи.
Дано и утре да е така въодушевен.

# 443
Все още не се решавам да оставя малкия дори за ден и да отида някъде. Имам едно ходене в чужбина, буквално за ден, но смятам да си удължа престоя за да мога.да взема с мене и детето.

# 444
Моите приятелки ми казваха, че защото ми е за първи път да се отделям от тях и затова все ги мисля.
Техните деца вече са по-големи и при тях е по-лесно.
Пак бих отишла без тях някъде, но не и скоро.
Ще чакам да ми скъсат нервичките, да ми прекипи и пак да купя някакви евтини билети за някъде си Stuck Out Tongue Winking Eye

# 445
Другата седмица и аз заминавам за няколко дни без Борис и сърцето ми се е свило. Ама сигурно ще си изкарам хубаво и няма да го мисля толкова 😄😄 Да видим как ще се оправят мъжете

# 446

Ще чакам да ми скъсат нервичките, да ми прекипи и пак да купя някакви евтини билети за някъде си Stuck Out Tongue Winking Eye
Точно! За сега не изпитвам нужда да ходя някъде без детето, но след време сигурно ходенето на работа ще ми се струва като почивка Simple Smile.

# 447
Аз имам много близка приятелка с дъщеря на възрастта на нашите деца. Тя наскоро започна да оставя детето си на село при родителите и. Детето ще ходи и на море с баба си и дядо си. Благородно завиждам. Grinning Ние нямаме баби и дядовци, на които да се доверим, пък и Ния няма близка връзка с тях. Иначе бих я оставяла веднъж в месеца на село. Засега не държа да ходя някъде без нея. На 1г10м е супер компания. Heart 
Миналата година беше сама с баща си, аз на море с приятелка. Не спрях да я мисля.

# 448
  • Пловдив
И ние не ходим никъде без малката, но това е защото майка е в чужбина и наистина няма на кого да я оставим. В допълнение наистина ни е хубаво тримата и си изкарваме супер.

Но вярвам, че всеки има нужда от почивка и от време без дете. Затова колкото и да ми липсва детето, когато майка ми е тук, задължително отиваме някъде с мъжа ми за 3-4 дни ( това е два пъти в годината), за да разпуснем. Докато не съм с нея си мисля и си говорим за нея, но все пак е време за мен и мъжа ми , което също е много важно за мен.
Освен това и баба и много се радва да се гледат, детето също се кефи, така че е win win.

# 449
Поздравления за всички баби, които имат желание да си гледат внучетата, било то и 2 пъти годишно. Нашите баби са млади, здрави и прави, живеем в един град и не желаят и за ден да ни отърват, не им се занимава въобще. Много гадно ми става понякога...

Общи условия

Активация на акаунт