Августинчета 2🌸2🌸 тема 15

• 21 657
  • 721
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
Имам познати с мъже, където така им правят забележки и мрънкат защо това , защо иначе с децата. Ама точно тези мъже са най- малко ангажирани с децата, не им се занимава с тях, а само гледат нещо да натякват на майката. Много се ядосвам така, защото нямат идея как се гледа дете, ама знаят да направят забележка Simple Smile

Олееее 2 седмици отделени Simple Smile много ми се струва Simple Smile Ще ходите ли на гости уикендите?

# 526
Lore.lay по принцип планът е да не ходим, тъй като е в другия край на Българаия, а и двамата с мъжа ми сме с нестандартно работно време. Нооо познавайки се няма да издържа и ще отида буквално за една вечер да го видя.

# 527
Днес ходихме до детската градина, погледахме децата и после цял след обяд вика, че иска при децата. Дано да остане с такъв ентусиаст и желание и септември. Нещо намали храната, като цяло иска плодове и салати. Домати яде като ябълки. Ходим при свекървата и там направо в парника се пъха и си къса.
Яна 777 отиде ли да гостува малкия. Как се справяте. Ако имаше къде и аз бих я пратила моята, страшно замайчена е вече, но то и няма как друго, като все е с мен какво да очаквам.

# 528
Момичета, взехме на Ния легло. Утре ще го сглобят. Чудесно, ама нямам преграда за него. Има лека преграда към главата, но не мисля, че ще и е достатъчно. Та се чудя дали сте виждали по-малка от 100см? Самото легло ще е 130см, а искам да си слиза сама.

# 529
Като го сглобите снимай моля, и аз обмислям да и взимам легло. Кошарата е от тези сгъваеми те и я ползва за игра, не я възприема като за спане.

# 530
Като го сглобите снимай моля, и аз обмислям да и взимам легло. Кошарата е от тези сгъваеми те и я ползва за игра, не я възприема като за спане.

# 531
Ей на това съм се спряла аз и ми се искаше да го видя. Нямаме икея на близо, та или ще ида до Пловдив или ще рискувам онлайн.

# 532
Още не съм се засилила да купувам легло, но ако купя ще е много ниско и по всяка вероятност направо ще взема като за голямо дете. Моя се върти във всички посоки и е абсурд да спи в такова малко легло, а аз ще трябва да го дебна цяла вечер да не падне от леглото Simple Smile.
Ако имате познати дърводелци, или сръчни мъже по- добре нещо такова.

# 533
Аз съм се спряла на икейското KURA 😀 Хем не е много високо, хем може да стане двуетажно след някоя и друга година, като цяло има доста интересни идеи в Пинтерест. Ама догодина ще е сигурно това с отделната стая, ще видим.
При нас започна пубертет ли, не знам какво е. Страшно тръшкане, викане, врещене, рев с пълно гърло, докато не му се даде това, което иска. Много се напрягам. Хубаво е че доста говори и казва директно какво иска, но просто са шантави неща - да пуснем прахосмукачката, да излиза навън на 40 градуса, да си дърпа сополите с носко и най-вече за яденe, което дори не яде като му се даде...

# 534
На тази възраст всички са такива. На моя бързо му минава, така че изобщо не се напрягам. Горещибите изобщо не му понасят и ужасно мрънка. Не мога да излеза с него, една работа да свърша.
Сутрин илизаме на бегом и до 12 гледам да сме се прибрали. Вечер излизаме към 6, но към 7 почва да меънка да се прибираме, тъй като вече е уморен и иска да яде и да спи.

# 535
И аз исках да взема ниско легло като на снимката, която Савова сподели. Обаче ще се местим след година, стаята на Ния е по-малка и исках да има пространство за игра. Дано не пада много ;д

# 536
Като за начало слагай някакви възглавнички на земята като застраховка и ще свикне да се пази. Те си изграждат инстинкт за самозащита с порастването. Да се похваля махнахме и през ноща памперса. Като и се чишка почва да мрънка и ставаме на кукуто.

# 537
Блазе ви. При нас няма никакъв изглед да махнем памперса в близките седмици.
Не дава абсолютно никакви сигнали, че му се пишка или пък по голяма нужда. Иначе казва какво има в гащите Simple Smile.

# 538
Rrr3 оставихме го онзи ден и направо си изплаках очите, не съм вярвала че ще чи е чак толкова трудно. Ама и той сякаш усещаше, защото последният ден не се отлепи от мен и само повтаряше мами, гуши и ме целуваше постоянно.  А той по принцип изобщо не е от гушливите. Още не съм свикнала и се стряскам като се събудя и не го намирам в стаята.
Но пък изглежда доста доволен, мама ми изпраща клипчета и снимки постоянно. Вчера я хванал за ръката и й казал “ Бабаааа, одим купим Дино” 😁😁😁 За две седмици не знам с колко играчки ще се сдобие.

Памперс има само за през нощта, но скоро не мисля да го махна, защото сутрин се събужда наакан. Или пък се събужда преди мен и не го чувам ли не знам. 😳

# 539
Със сигурност няма да го оставят да му е зле. Плюс това това си е времето на баба и внуче, което не е досадно всекидневие а крадено време само за тях двамата. Не се притеснявай толкова много, ако много и много плаче те ще те потърсят. Просто се отпусни малко, че времето върви и ей сегичка ще си го доведат 🤣

Общи условия

Активация на акаунт