Августинчета 2🌸2🌸 тема 15

• 21 634
  • 721
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
И нашата предпочита да няма много народ по площдката 🤣 ако може само с нейното приятелче да са там, най- добре.
И студеното време в нашия случай не пречи, ако не вали, винаги излизаме. Купих и сега от Шушулка бебешки гащеризон от софтшел, уж от минус 5 до 15 градуса пазел много топло. Дано Simple Smile

# 661
Август бях на работа, а батко и и майка ми я гледаха. Сега вече сме редовно на градина. Взела съм отпуска да мога да реагирам при случай като вчера. Тръгва с голямо желание, но там и другите плачат и тя да не остане по назад 🤪 С влизането и започна реването днес. Дано по бързичко спре и се заиграе.

# 662
Аз обичам "лошото" време и празните площадки. Децата и двете.
Снощи баща им се върна късно след две седмици отсъствие и бяха много радостни. А аз съм забравила алармата за сутринта, че нямахме много време з подготовка психическа. Но поне докато си поплакваше я питах дали ще гушне сестрата и се съгласи. Още малко да свикне, педругата седмица съм на работа . Sad

# 663
Бубка беше болна ( заради студа и лошият вятър на морето хвана настинка).  Уцелихме няколко много хубави топли дни и 2 студени и ветровити.
И едни сополи ,едвам минаха с Инфлуназал и Скалер спрейове. Заради настинката отложихме пращането на ясла.
Утре й е първият учебен ден в яслата, пожелайте ни късмет!

# 664
И палци стискам и успех. Вчера моята мишка(трети ден) беше направо героиня. И яла беше и спала и плакането културно. Редувала го с игране 🤣

# 665
Ще свикнат постепенно, някой ми каза, че може да трае и до 2 месеца адаптацията.
Днес доста рева, но се е кротнала и е яла плодове и зеленчуци. Замезва Joy
Взех я на обяд, но само днес. От другата седмица я оставям целодневно, за да привикне по-лесно.

# 666
И Ния в сряда остана до обяда. Хапнала си е, но тя обича да похапва. Днес щеше да ходи, но имаше малко сопол и я оставихме вкъщи. След 2 часа вече нямаше. Grinning Та в понеделник ще я заведем. Или до обяд, или и за сън. Тя вече си е избрала “синьото легло” и иска да ходи да спи там, пък ще видим.

# 667
  • София
И Ясен тръгна миналата сряда на ясла. Първият ден тръгна с много настроение, влезе и изобщо не разбра какво се случва. Не беше плакал изобщо и естествено всичко си беше изял. Вторият ден се разплака малко като го взе лелята. Третият - като влязохме в двора, а днес още като седна да му обувам обувките Joy Все пак смятам, че всичко върви добре. Плаче, но щом влезе там спира. Справя се много добре с всичко - играе си с децата, храни се, казва си да го сложат на гърнето. Утре ще остане да спи. Дано всичко мине по план, защото вкъщи все още го приспивам аз и не знам дали ще се справят там. Успя и да свърши една беличка. Казал на сестрата че му се пишка, тя клекнала да го събуе и той още прав като започнал… по лицето, очилата, дрехите Joy И себе си добре се беше опикал. Та така…

# 668
Ния днес спа там за пръв път. Пратиха ми снимка как е заспала. Спала е 45 минути и после уж лежала, но и писнало и започнала да плаче. Не знам дали е така. Мисля, че са я накарали да лежи и да заспива пак, пък тя не е искала. Ще ги предупредя да я вдигат като се събуди. И само я разпитвам разни неща. Тя си разказва доста добре какво е правила. Иначе и харесва там, само за съня се притеснявам.

# 669
Борис тръгва в понеделник на занималня. Нямах търпение да тръгне, ама сега ми е малко мъчно да си призная 😅

От къде в София мога да намеря пантофки за широко краче 😳

# 670
Бухта вече втора ден спи там. Няма проблем , даже са ѝ дали зайче да гушка. Повдига ѝ се от вида на храната ,но хапва поне хляб и айрян. Играе , активна , социална.
Аз пък се върнах на работа, много е натоварено, всеки за себе си, а при нас екипната работа е много важна. Sad

# 671
  • София
От къде в София мога да намеря пантофки за широко краче 😳

Понеже Ясен е с широко краче, пантофките на Биомеханикс са му доста добре. Обикновено ги поръчвам онлайн. Единствено се дразня, че са супер скъпи. Чаках, чаках да ги намалят, но така и не дочаках и онзи ден поръчах. За яслата му взех пантофки Фродо, но като ми пристигнат Биомеханикса утре ще ги разменя и тези на Фродо ще ги взема вкъщи.

# 672
Ужас 60-70 лева са пантофи 😳

# 673
Отдавна не съм писала аз.
Динамиката е доста при нас - малката ходи на ясла, адаптира се бързо. Не плаче, спи там, хапва си, знае, че ще я взема след работа. А и вече свикна - тя ходи от 6 месеца.
Махнахме памперса, остана само през нощта и за следобедния сън. От градината ми казаха да занеса памперс с лепки, но отговорих, че тя ползва 7ми номер, а този номер са само гащички.... ще ме прощават.
Пантофи за ясла - вижте на Колев и Колев, платнени са, залепват се, широки и удобни са и струват 35 лв.
Аз - върнах се на работа, като цяло си има работа, имам напрежение, скоро имам проверяващи на посещение.... Ставам рано, привечер като се приберем, едвам я издържам като почне да се тръшка за глупости.
Едвам смогвам с всичко вкъщи, добре че взимам храна за вкъщи, та поне вечер успявам да я изкарам навън за около час и да пусна или сгъна пералня.
Проблемът сега ми е основно с това, че на градината не ги изкарват навън - съответно тя ходи 2 дни и на 3тия е със запушен нос и зачервено гърло. Случва се да вдигне и температура. Рядко имаме пълен месец с ММ, без болнични.
Ами това е накратко....общо взето, тегаво ми е 😣

# 674
Аз от декатлон му взимам обувки за яслата.
16лв някъде бяха.
В нашата ясла всеки ден ги изкарват, но това не пречи през седмица да са със сополи.
Сега отново са с червени гърла и сополи и Антонио си е вкъщи, а аз даже не разбирам кога съм облекчена като остана с едно дете у нас, защото се почва с чистене, преподреждане, че да намеря някакво място в тая теснотия у нас и така до безкрай...
Ей сега оставих мъжа ми с тях в хола да ги гледа, че да си чуя мислите за 10мин поне. И се почва - ела, че ми се доходи до тоалетна. Ела, че трябва да говоря по телефона. Ела, че трябва да изляза за 10 мин...
Ама аз като остана сама с двамата по цял ден никой не идва за 10 мин, нито по телефон говоря, нито до тоалетна ходя, нито мога да изляза сама, пък било то и за 10мин...

Общи условия

Активация на акаунт