Августинчета 2🌸2🌸 тема 15

• 21 635
  • 721
  •   1
Отговори
# 645
Ние само малко ако в шишенце (контейнерче) от аптеката взето, дадохме. Никакви стъкла, лепенки, клечки. Явно зависи от лабораторията и докторите. От вечерта беше акото и нямаше никакъв проблем. То надали и някое дете ще се изчака веднага като му кажат. Та може първо да се пита тогава да се събира необходимото.

# 646
Rrr, дано не ви върнат за непълни изследвания. То в лабораториите има различни пакети( пълни, кратки и вариации за ясла и градина), защото някои лекари дават направления за част от изследванията, а понякога се случва,че родителите имат актуално изследване за Васерман, така че няма нужда да правят. Иначе след като не се зачита сроковете за давност и там има разминаване по предписание, то няма да се изненадам да има разминаване и в пакета изследвания.

# 647
Аз си харесах пакет изследвания на Рамус за 24 лв с включен Васерман. Бях си приготвила ако в един контейнер, но тя беше с температура и пропадна.
2 дни не е акала, та ще я натъпча с грозде и диня, че ще ни се объркат плановете. Тук искат стъкълце, доколкото ми казаха. Проблемът  е с урината, всеки път я замърсявам при сипването.
Пу пу, уж й мина хремата.

Последна редакция: пн, 12 сеп 2022, 07:55 от Mysadness123

# 648
В Писанец за всичко( целия пакет) ми взеха 23 лв, въпреки, че беше обявена цена от 26  и не пишеше дали манипулацията е включена в цената. В Лина скоро имаше също хубави пакети. За Пловдивските мами, в Тракия  срещу ДКЦ 5 РАмус, Писанец и Лина са на едно, Кандиларов е във високия блок ,освен лабораторията в ДКЦт, че там кой каквото иска  хаххах Simple Smile

# 649
  • София
И ние днес ходихме до лабораторията да занесем материал за изследвания. Сутринта лепих тиксото и после взех урина, но акото така и не дойде. Ще го носим допълнително. Пуснахме и витамин Д и Б12, за да видим дали всичко е наред. Доволна съм от резултатите до този момент. Grinning

# 650
Два дена преди да излезна в отпуска и да тръгнем на градина и малката е с червено гърло и температура...🤦‍♀️🤢
И пикника в събота ни пропадна но това е близко до у нас та скоро ще си го направим. Само да оздравее милата...

# 651
Бързо оздравяване, Rrr3.

# 652
  • София
И мен от това ме е страх най-много. В сряда тръгва на ясла, дано не хване да се разболее дотогава.

Rrr3, дано малката се оправи бързо!

# 653
Близалки джуниър ангин спасиха фронта. Успокой се гърлото и температурата изчезна. Явно леко се разминахме. Но ще я дам от понеделник все пак достатъчно ще се дере мами мами та да е здраво гърлото 🤷‍♀️

# 654
Здравейте, мами. Скоро не съм писала... Много рядко влизах и късно хващах темата, коята сте подхванали. 😅 Нашата мома от понеделник тръгна на ясла до обед. Казаха плачела само 5 мин и се заигравала после и то с децата ( Ооо, чудо)... Дори и се хранела там... Всичко точно, но ходи само два дни ии хоп, сополи, темп, че и гъбички в устата... Сега се лекуваме. Та аз имам въпрос, след като казаха, че няма болни, а те са само 6 деца още... Може ли това всичкото да е от препарати или нещо друго? Опитните мами да дадат мнение, мооля🙏🏼🤗 Досега гъбички не е имала, дори и като бебе, то и сополи не е имала.. Пффф. Оплаках се, извинете 🤯☺️

# 655
Simple Smile
И Бухта тръгна, но батко ѝ при нея задна хрема за кратко. Въпреки, че овладяхме бързо положението обаче, след няма и пълна седмица на ясла се разболя. Лошото е ,че няма почти никакви подобрение почти втора седмица.
Нели, нормално е , но не е задължително да се разболеят. Както на всяко ново място с нов колектив, така и в яслата/ градина се случва и понякога и има нужда от адаптация на организма, не само психически. А и времето е едно преходно....идва сезонът на сополите.

# 656
Първи ден в детската градина. Тръгна с голямо желание. Юхуу вика цяла сутрин и след три часово реване се беше подула и се наложи да ида да си я взема. Дано утре е малко по в ред и да свикне, но бая ми се притесни.

Последна редакция: пн, 19 сеп 2022, 16:39 от Rrr3

# 657
Борис започва занималня от началото на октомври, нямам търпение вече. Струва ми се, че му е много скучно. А сега и като става по-хладно децата по площадките са все по-малко и ще му става още по-безинтересно.

# 658
А Ния много се радва като няма деца на площадките Grinning

# 659
Rrr, все си мисля, че се записахте на яслата още преди половин година. Сигурно се бъркам с твоето връщане на работа.
Ох, днес Бухта беше при тези сестра, която избрах, но беше в отпуска до скоро. Определно се вижда разликата ( към по-добро). Две седмици си беше у дома , днес като за пръв път, но що годе добре мина.

Общи условия

Активация на акаунт