Августинчета 2🌸2🌸 тема 15

• 21 655
  • 721
  •   1
Отговори
# 540
Честно казано съм спокойна, когато го гледа мама. Имам й пълно доверие, но просто ми е мъчно. Нищо де, ще минат бързо дните, а и с ММ сме си планирали доста неща само за двамата. Ще се правим пак на млади гадженца 😄

# 541

Днес да е честит Арас и Григор. Да са живи и здрави и да изпълват дните на мама и тати със щастие.
Като, че лятото, морето, приготовления за работа и ясли малко се позагубихме в писането. А и проблемите не са вече като преди колики, колики, и пак колики, захранване, ходене,и то цели романи беше. Та е съвсем нормално. Но искам да поздравя със закъснение мамите чиито деца вече станаха 2 годишни лъвчета 🦁

🦁 Юлските ни АВГУСТ-инчета 🦁
06 юли 2020
🐱 Михаил на мама PeacockLove

24 юли 2020
🐨 Александър на мама TheSearcher
🦄 София / 3010гр, 47см. / на мама Rolly__

26 юли 2020
 🐇 Гергана / 3360гр, 50см. / на мама Neli Mutafova 654504
🦄 Момиченцето / 2300гр, 45см. / на мама BonniBonn

27 юли 2020
🐇Северина / 3490гр, 50см. / на мама Алетея

28 юли 2020
🦁 Калоян / 3220гр, 51см. / на мама Lusisita

29 юли 2020
🐰 София / 3330гр, 52см. / на мама Парфюмче
31 юли 2020
 🐅 Николай / 3740гр, 52см. / на мама pennywise6
🐱 Борис / 3300гр, 48см. / на мама mamanasi29

🦁 АВГУСТ-инчетата 🦁
02 август 2020
🦄 Катрин / 2700гр, 49см. / на мама loewin

03 август 2020
🐩 Наталия на мама zezeto

05 август 2020
🦁 Aнтонио на мама Лайка
🐱 Никол / 3140гр, 48см. / на мама Agi82
🦄 Александра на мама Vanessa**

06 август 2020
🦁Арас / 3800гр, 51см. / на мама Verchy
🐯Григор / 3500гр, 51см. / на мама Tonito_

И с този ред на писане и килограмите да ви припомня колко мило е всичко в началото.

Лайка, Верчи,  Тони то чакаме си виртуалните парчета торта 🥳🥳🥳🎂🍭🍬

# 542
Да са живи и здрави всички рожденици !

Малееее децата ни стават на 2 годинки, наистина не мога да повярвам как отлетя това време и вече не са бебета.

Какви подаръци подготвихте на децата и ще празнувате ли тази година?

Охх аз още 2 дни и отивам при Борис, нямам търпение вече. Много ми беше трудно тези 2 седмици, признавам си. Въпреки че имах стеашно много ангажименти време не минаваше.

# 543
Благодаря Rrr3! 🥳❤️🥳

Живи и здрави да са всички дечица! Живи и здрави да сме и ние, да можем да им се радваме.

Яна, ние празнувахме, в тесен кръг на село. Страшно мн болни има и не искахме да рискуваме.

Последна редакция: нд, 07 авг 2022, 12:06 от Verchy

# 544
Я какво кюфтенце е станал Simple Smile. Да са ви живи и здрави. Направо не мога да повярвам колко са пораснали.

# 545
Уооу Verchy страхотна украса !! Ти ли я направи? Аз поръчах от алиекспрес балони на тема динозаври разбира се 😄 Да видим аз какво ще сътворя, тъй като съм с две леви ръце

Колко кг тежат децата? Борис последно беше 16 кг, но ръст не мога да измеря изобщо, за секунда не седи мирен.

# 546
Simple Smile Тези дни си мислех, че вече 1/3та от деца станаха на 2....Да са живи и здрави!
Само четиримата ще сме на датата, нищо специално или помпозно ( както всеки път до сега). Украса, подаръци щ, любими песни за танци.....много в горещо да празнуваме н а открито, дори и да поканя  деца, те повечето по морето или при бабите. Баткото го измисли да поканим неговите приятели от градината, че те всички познават сестра му ѝ я харесват хахахаха Малко след рождения ден ще имаме и годишнина от сватбата, може да отидем с децата някъде за една вечер......но чакам ММ пак да заминава по работа и то когато Бухта евентуално ще тръгва на ясла, а аз на работа.....не ми се мисли.
Иначе при нас нищо ново, освен че децата много растат, а аз все по-изморена ставам:)

Яна, Бухта закрепи малко под 12 и така си стои.....
А Арас "без коса" не го познах ...хахаха няма го онова косище Two Hearts

# 547
Празнуваме само в много тесен кръг. Мисля да взема торта и да си направим професионални снимки цялото семейство.
И нашите килограми са множко. Вече е 15 кг и 93 см.

# 548
Днес сме ние 🥰🥳🎂🍭
Държим проклетите 8.500. Яде всичко и добре си хапва и не качва и не качва.
И нашия празник ще е в тесен кръг, ама много тесен 😂. Тати и бати ги няма, приятелките ни са в Гърция и ще сме мама баба дядо леля и балоните 🤣. Първо да закусим,  че не я интересува ден ден иска папа и после ще кача снимка. 😘😘😘

# 549
Rrr3, да ви е жива и здрава Радина! Да е много игрива и да радва мама и тате всеки ден🥳🥳🥳

Яна, да, аз сама си я правих, някои неща са от Али-то, някои неща от Пината.бг

Хариста, той тук е с мн коса, ние му я поддържаме мн къса, че се поти.  Laughing

Нашият е шишко, 19кг и 96см е.

# 550
  • Пловдив
Честито на всички сладури! Да са живи и здрави!
Ние сме чак на 28 август и ще имаме голямо парти с приятелчета, украса и голяма торта. Изобщо ще е пълна програма, всичко сме запазили, че в Пловдив явно е голямо търсенето и всички са запазени много предварително.

Леле 19 кг как го носите този сладур?
Нашето момиче е 12 кг и вече ми тежи 😀

# 551
Да са живи и здрави всички дечица. Hug
Ния е 11,5-12кг. Рожденият и ден ще го прекараме в Цюрих. Имаме приятели там, ще минем през зоологическата, която е уникална. Взели сме и Тони бокс, баланс колело, книжки и дребни играчки.

# 552

Леле 19 кг как го носите този сладур?
Нашето момиче е 12 кг и вече ми тежи 😀

Не го нося, а баща му рядко. Обясняваме му, че вече е голям и само бебета ги носят на ръце.

Ние имахме запазена дата в детски център, но 1 седмица бяхме в болница с висока Т и диария, след това 7 дена бяхме в карантина, като контактни. След седмица пак му текна сопол, вдигна Т и анулирахме всичко.

# 553
Децата нямат нужда от празненства в стил голяма сватба Simple Smile. Това е по- скоро за родителите, а не че децата имат нужда от толкова народ и шумотевица.

# 554
  • Пловдив
Може, не знам. Аз като дете обожавах рождения си ден и чаках с нетърпение тортата, приятелите и така.
И ако на нея и носи такава емоция , ще се радвам, затова го правим. Реално сме на детски център с дечица и само с един родител. Ще видим как ще мине.

Общи условия

Активация на акаунт