Математически турнири 1-4 клас. Тема №60

• 68 789
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Да, тестовете раздадоха.

# 466
А къде мога да видя задачите от Математика без граници за 2 клас ?
Дъщеря ми твърди, че е трябвала линия за някоя задача, а тя е нямала, а госпожата твърди, че не е била нужна линия или молив за никоя задача. Тъй като към госпожата съм с особено мнение  и съм на ръба да преместя детето в друг клас заради нея, искам да се убедя сама.

# 467
И аз днес получих екземпляр от училището ни. И ми позволиха да снимам отговорите. Моят господин ..... Писал отговорите по два пъти, където не му е харесала цифрата. Например ако отговорът е 1., Той писал 1, и до него още едно 1, ама "по-красиво" написано?? И съответно, за задачата с отговор 11, получава нула точки.
И рисувал по листа  - цветенца нарисувал, слънце надраскал, една котка видях. И като издраскал целия лист, го предал??
Пак че не са го дисквалифицирали Wink).

# 468
А къде мога да видя задачите от Математика без граници за 2 клас ?
Дъщеря ми твърди, че е трябвала линия за някоя задача, а тя е нямала, а госпожата твърди, че не е била нужна линия или молив за никоя задача. Тъй като към госпожата съм с особено мнение  и съм на ръба да преместя детето в друг клас заради нея, искам да се убедя сама.
Госпожата е права. Линия, пергел и т.н. не са необходими. Дори формулите в големите класове.

# 469
Моят винаги носи, но на МБГ не мисля, че някога е ползвал.

# 470
Е първи клас не могат ли да си пишат на листа някакви решения?

# 471
Ще има ли тренировъчни тестове в Питагор?

# 472
  • София
Ако някой желае мога да му пратя задачите от МБГ за 3 клас. Прегледахме ги вкъщи, има някакви елементарни сметкаджийски грешки при някои задачи. НО има и нерешени, които знам, че няма как да ги реши.

Последна редакция: ср, 16 ное 2022, 09:03 от miamim

# 473
  • София
Ако някой желае мога да му пратя задачите от МБГ за 3 клас. Прегледахме ги вкъщи, има някакви елементарни сметкаджийски грешки при някои задачи. НО има и нерешени, които знам, че няма потенциал да ги реши.
на мен ако може.

# 474
И аз да се наредя за задачите Wink)

# 475
И аз бих искала да видя задачите.

# 476
  • София
Ще ги снимам като се прибера от работа и ще ги изпратя.

# 477
Не може ли тук, всички да ги видим?

# 478
  • София
В крайна сметка ходих до вкъщи и ги снимах. Слагам в скрит текст:
Скрит текст:

МБГ 3 клас.

# 479
Скрит текст:

Здравейте,
ето и задачите за 2 клас.

Общи условия