Математически турнири 1-4 клас. Тема №60

• 68 876
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
От 6 излиза 1 стрекла и като гледам легендата, цифрата в следващото кръгче ще е 3.
След това отново в легендата от 3 излиза една стрелка и следващото кръгче е 2.
И т.н
Благодаря много

# 526
# 527
Ние няма да можем да се явим на коледното. Решили сме всички теми, обаче нямаме около нас място за явяване. Стискам палците на които деца ще се явят, и ако имате темата за първи клас ще се радвам да ги сложите тук.
Ние ще ходим на Математически таланти и Иван Салабашев. За Мат.таланти не видях задачи от минали години. Обаче ако дадат на децата лист, ще го снимам за тук. Wink

# 528
Кога е мат таланти?

# 529
От къде бяхте вие? Мисля, че коледното се провежда на доста места, може в някой съседен град.

# 530
Талантите са в две части, можеш да се явиш и само на едната от двете, и на двете. На 04.12 и на 11.12, в Стара Загора са само

# 531
ами понеже не знам къде другада да си постна въпроса, та затова ще питам тук...наблюденията ми са , че децата ,които кандидатстват за прием след 4 клас са около 600. От тях в смг влизат 156, в нпмг има прием на 52... част от тези деца влизат вероятно и в пчмг и в други училища , също обявени като търсени...тогава над 50% от децата ги приемат( дори и повече) не е ли така ? т.с. явно не е най-трудното нещо на света или ми бяга някъде логиката?

# 532
Децата, явяващи се на изпита са около 1000. Кандидатстват около 600, понеже другите са изкарали толкова ниски оценки, че няма смисъл да пускат документи. Не е от значение от колко деца са тези 200, важното е точно твоето да е между тях.
Щом не ти се струва трудно, няма проблем. Дерзайте.....

# 533
май това с " не е трудно" няма да се изтълкува правилно...не е заключение, а въпрос , нещо като- : кажете толкова ли е трудно, колкото всички твърдят" ...а иначе - ще пробваме, да , дано има късмет детето

# 534
Директен отговор - Да, толкова е трудно, колкото всички твърдят.

# 535
Здравейте. Може ли някой да сподели дали на турнира “Иван Салабашев” дават отделна бланка, в която децата да записват отговорите си? Благодаря ви много.

# 536
Здравейте. Може ли някой да сподели дали на турнира “Иван Салабашев” дават отделна бланка, в която децата да записват отговорите си? Благодаря ви много.
Най-вероятно.

# 537
  • Където морето целува небето...
Когато за едно място се "борят" средно около 3 деца, като масово всички са с допълнителна подготовка - ДА, не е влиза ей така. Разликите на резервите с последните приети са в стотни.

# 538
Това 1000 и 600 за София ли се отнася? За нашето МГ не помня, обаче със сигурност имаше резерви

# 539
А първокласниците с химикал ли ще пишат или молив на турнирите?

Общи условия

Активация на акаунт