STAR WARS Universe: A Long Time Ago in a Galaxy Far, Far Away (тема 3)

• 37 018
  • 772
  •   1
Отговори
# 630
Но той само коментира интервю на Педро Паскал. Дори да махнем неговите коментари, основната информация остава същата.
Той многократно цитира интервюта с кой ли не и измисля някакви неща, които са казали. Нищо такова няма. Постоянно говори как Фавро и Филони били казали нещо и реално, нищо от това не е вярно. Беше казал, че Марк Хамил в интервю бил тийзвал как ще играе пак Люк в следващия сезон на Мандо и да имаше интервю, в което каза, че не смята повече да играе Люк. (което не значи , че няма да го прави де). Мисълта ми е, че този канал е clickbait и аз поне лично не се доверявам.
И къде е това интервю с Педро? Той дори не е бил на снимките този сезон.

# 631
Но дори той да не е бил на снимките, това не значи, че не е въвлечен в процеса.
Не знам за кое точно интервю става дума, но във всички сайтове (вслючително мейнстрийм) пише, че първоначалният план е бил той да си свали шлема за малко на финала (във видеото също се говори за нещо такова). Уж този план отпаднал, заради натоварения му график, но честно казано, не вярвам да е точно така - преди самият Педро се оплакваше и искаше да показват лицето му по-често и това не е слух, а потвърдена информация.

# 632
  • София
Пете, не се отказвай, уф. Има стойностни неща, като анимациите, където Кенеди не се меси. 😊
Асока си е изцяло на Филони.

Така е. Майк Зиро е кликбейт. Преди време го гледах, но спрях, защото повечето му видеа са неверни. Дори и изначално верни (той е твърдо против Кенеди) просто конкретните новини, които казва не се сбъдват. Досега нищо от това което е казал не е станало реалност, а какви ли не гръмки видеа имаше как Кенеди си отива и как еди какво си и еди що си, но реално няма нищо такова.
По-добре е да хейти, но да не дава прогнози или откровено да лъже, като си фантазира. На него дори хард противниците на Кенеди не му вярват и по-скоро го гледат за забавление, а не като сериозен източник на информация.

Инфото за Паскал обаче е вярно. Но не защото той го е казал. Тук обаче вината си е в самия Педро. От толкова много ангажименти (визирам се Последният от нас) не е успял да заснеме сцената без шлема. Това е била идеята на Фавро. Но е нямало как да бъде заснета заради актьора. Не заради Кенеди.
Иначе аз доколкото знам само гласа е на Педро. Иначе двамата му дубльори са на снимките за сезон 2.

Още един финален постер 🙂

# 633
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Аз този пич много гледам и харесвам.
Почти винаги съм на едно мнение с него,
но ме дразни понякога, когато се опитва да е политкоректен.
Според него много хора са се намесили на Фавро и как да се
развие сценария и героя, нещо което и ние пишем и дъвчим постоянно тук.
Коментира споделеното пред фенове в Австралия от Темуера Морисън,
който е очаквал да му се обадят за участие в Мандалореца сезон 3,
но телефона така и не е звъннал.
Споделям мнението му, че с новата трилогия, изгледаните интервюта, новия каст
и коментари от приятели на Лукас е осъзнал, че държи и има надежда за нещо, което
вече не съществува.
Тъжно и тъпо ми стана, защото и аз съм така, а вярвам, че и повечето стари фенове.

# 634
Theory си ги казва нещата, както си ги мисли и на мен ми харесва. И аз го следя. И не е толкова краен както повечето хейтъри по различните канали. Проблемите при сериалите идват от факта, че искат да навържат много сюжетни линии и герои и да ги натъпчат в 40 минутки (последният сезон някои бяха и по-кратки). Освен това трябва да могат да ги гледат и хора, които са гледали всичко, хора, които са гледали само филмите и такива, които тепърва започват да гледат, както и деца. Това прави задачата им още по-сложна според мен.

# 635
  • София
😀😎

# 636
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
След няколко часа ще настъпи 4-ти май.
За нас феновете на Star Wars, това не е просто поредна дата в
календара, а датата с главно Д. На този ден всеки един истински
фен на сагата празнува денят на "Междузвездни войни".
Сигурна съм голяма част от нашето малко, но сплотено общество
може да разкаже и все още помни как е започнало всичко.
Едно начало, без край..... Няма как да се сложи спирачка на въображението,
да се оковат в клетка мечтите и да заглушиш онзи трепет в теб, когато чуеш началните
акорди на поредицата излезли изпод гения на Джон Уилямс.
Началото разбира се дава ТОЙ, човекът с помощта на чието огромно въображение и ентусиазъм
се ражда една поредица променила поп културата и въздействала на милиони хора по цял свят.
Нищо от това не би могло да се случи без един млад и талантлив творец и камерата му.
Благодаря ти за целия този създаден свят Джордж Лукас, направеното от теб никога няма да бъде
забравено. Надявам се трудът на живота ти отново да види по-добри времена и да преживее
тези тъмни, окупаторски години.

За мен като фен съществува оригиналната трилогия и прикуълите, продълженията излезли
изпод шапката на Дисни никога няма да ги приема за меродавни. Няма как да се радвам и да
уважавам компания, която не разбира, не приема и отказва да уважи наследството, вселената
и феновете на Star Wars. Това не са моите филми, предпочитам за 4-ти май да си припомня
оригиналните 6 и отново да се почувствам като онова 7,8 годишно хлапе гледащо с блеснал
поглед "Завръщането на джедаите" и изпитващо желание ако може да скочи в телевизора и
да се озове рамо до рамо с Люк Скайуокър.
Е, няма как да се телепортирам, но пък мога да се порадвам на снимките, ако ви е интересно
хвърлете едно око и вие.
Оригиналните епизоди IV, V и VI.
Скрит текст:

Преди Хейдън, Вейдър беше друг

Любимата ми принцеса Лея

Синът на Марк Хамил и той на снимачната прощадка

Прикуълите, епизоди I, II и III
Скрит текст:

Да не забравяме, че Кийра Найтли беше дубльорка на Натали

May the 4th be with you!

# 637
# 638
  • Somewhere far away
Честит празник! Simple Smile

# 639
  • София
May the force be with you, fans!

# 640
  • София
Честит празник на всички фенове на най-великата сага! Broken Heart

Ето как са отбелязали датата в лондонското метро. 😎

Днес излезе сезон 2 на Star Wars: Visions 😊

По случай 4 май, издателство Егмонт издават Стар Уорс манга поредица! 😊

==> МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА „STAR WARS“ С „ЕГМОНТ“ <==

😁😎

# 641
  • España
Честит Ден !!!!! Нека Силата да бъде с нас !!!! Сега е завинаги !!!!!

Последна редакция: чт, 04 май 2023, 22:45 от Воден пъпеш

# 642
  • София
😀😎

# 643
  • София
Имате поща! 🙄

# 644
Дяволо, в Това го знам тийновете не могат да познаят името на Джордж Лукас - трябваше да му отгатнат името с жокер (малкото е еквивалент на Георги, фамилното съдържа лук) и викат "Джордж Луканов"...
Да "благодарим" на Дисни за популярността на новите филми...

Общи условия

Активация на акаунт