STAR WARS Universe: A Long Time Ago in a Galaxy Far, Far Away (тема 3)

• 37 021
  • 772
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Пете,

Туон ти е отговорила. Точно това е отговора! Simple Smile

Мандалорец,

Грогу не би трябвало да проговори скоро...
А смислени изречения би трябвало да връзва когато Дин е грохнал старец или умрял вече...
Но ще измислят там нещо според мен и ще трябва да преглътнем поредното разминаване...
25 години за Грогу е 1 нормална човешка година. Може да смятате. Simple Smile

Ето резултатите от същата анкета като нашата, но в много по-големи параметри. 😉

Аз на Аерогарите... 😎

# 616
Скрит текст:
И Нърдротик направи забележка за тази актриса (че трябва да се проверява в Гугъл, за да се установи какво е)... Аз не бях 100% сигурна, когато гледах за първи път епизод с нея - особено като имаме блестящия пример на Елиът Пейдж, който е "мъж". Оказа се, че е обикновена лесбийка, не е от модерните.

Обаче, това с шпионите не се ли отнасяше за самите мандалорци - не очаквахме ли някой да се окаже предател?

# 617
Цитат
А смислени изречения би трябвало да връзва когато Дин е грохнал старец или умрял вече...
Дали ще размества думите като Йода?

Аааа,актриса било.ОК. Има време на стане от модерните.

# 618
  • София
От години си е лесбийка и никога не се е афиширала или бутала в светлините на прожекторите. За мен отлично си изигра ролята.

Ами не знам Пете, това е обяснението за 'Шпионите' Някак си не се връзва точно, прекалено сложна метафора, но става да. Аз го разбирам ама и аз не се сетих.
Само че кой ще се сети и бива ли така да подвеждат масовия зрител? Сигурно 19 от 20 човека няма да се сети за тази препратка. Да не кажа 49 от 50.

Иначе на мен фентеориите са ми любими, особено когато не се сбъдват, както почти винаги става. Има някои ютюбъри, които се чудят какви щуротии да измислят за да имат гледания и после като не стане това започват да мрънкат и обвиняват сценаристите, че не са сбъднали фантазиите му. 😀
Ето сега се шири една нова теория, че Моф Гидиън е жив, а сме гледали негов клонинг в битката, защото виждаш ли  бил без мустак... 😀😎
За мен на 90% Моф Гидиън е мъртъв и дано да е така, защото ако отново го върнат ще е нелепо. Не толкова за това, че е жив (виждали сме далеч по-скандални неща в Стар Уорс, Марвел и ДиСи), а за това, че е изчерпан образ. На риалити език: Дадоха му втори шанс и пак го биха и изритаха. Ами довиждане! 😀😉

п.п. Туон, надявам се, ама знам ли... Simple Smile
Всички чакаме с нетърпение кога ще каже първата си дума Грогу и дали ще е 'Тата' 😀😉

Иначе не знам дали знаете, но Филони бе обяснил, че Грогу не е син на Йода и Ядъл

# 619
Не,новия Моф Гидиън ще е жена.

Грогу ще е с правилен словоред,защото ще израстне сред хора.И роботи и .... други същества.

Цитат
Ами не знам Пете, това е обяснението за 'Шпионите' Някак си не се връзва точно, прекалено сложна метафора, но става да. Аз го разбирам ама и аз не се сетих.
Само че кой ще се сети и бива ли така да подвеждат масовия зрител? Сигурно 19 от 20 човека няма да се сети за тази препратка. Да не кажа 49 от 50.
Това е защото не сте учили религия в училище в Израел.Ако бяхте го направили щяхте да се сетите. Обаче имате късмет.

# 620
Да, прочетох теорията за клонинга. Сценарият е на такова ниво, че всичко е възможно...
А тоя Моф не е ли сит, как така не владее силата? Или е обикновен офицер, а аз съм останала с грешно впечатление...

Обаче имаше прогноза, че ще вържат сезона с филмите за Рей и за съжаление се случи (тази работа с клонингите и проект Некромант). А имаха идеалната възможност да ги игнорират напълно.

# 621
  • София
С Кенеди начело няма как да ги игнорират... Тя само чакаше удобен момент и Филони и Фавро и го предоставиха.
Нали сега ще има филм с Рей 15 години след Епизод 9. Това ще е последния шанс за тях. Ако си изиграят правилно картите може и да им се получи, но силно се съмнявам като знам кой ще дърпа конците...
Дано поне сценария им малко от малко да е приличен и да няма обиждане на джедаите... Защото Люк Скайуокър го съсипаха тези нещастници.

Не е Сит, Гидиън. Обикновен човек е, но свръхамбициозен. Но е намерил начин (с помощта на Пършинг) да направи свои клонинги, които владеят Силата! Това което видяхме от Сноук в сикуъл трилогията.
Иначе Лукас нали беше казал, че всеки разумен индивид има досег със Силата. Просто при някои мидохлорините са повече като количество и се получава 'химията/връзката'
Досега не са ни показали по-детайлно ако обикновен слабонадарен човек иска да се свърже със Силата дали би успял? Йога, медитации, силно желание и бла бла. 🙂

# 622
Този нов филм за Рей не е напълно сигурен, каквото и да е казала злата баба. Тя е застрашена от уволнение, затова си измисля новини.
Знам, че е анонсиран в официални сайтове, но и Тайка Уайтити, и Филони, Райън Джонсън имаха проекти, а сега нямат.

# 623
ШШШШшшш
Тихо.
Не им давайте идеи. Може да чатат в бгмама.

# 624
  • София
За феновете Simple Smile

# 625
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Ееее, любимия ми край на филм изобщо, това е истинска класика Grinning

# 626
На мен ми хареса chapter 24 , както и целият сезон. Да, беше малко по-разхвърлян, но имаше добри идеи, дори епизодът на Plazir-15 ми беше много забавен.
Малко беше странно, че не си казаха довиждане Бо Катан и Дин и Грогу накрая, след като прекараха цял сезон заедно. Сякаш бяха изрязали нещо от последните сцени, беше доста накъсано действието.

# 627
Гледах това видео, в което е обяснено как вещицата Кати се намесва директно в развитието на сюжета (резюме и коментар на интервю на Педро Паскал):
Скрит текст:

Категорично реших да не гледам нищо ново, свързано с МВ, докато вещицата не бъде отнесена от тайфун (все ми е едно дали в буквален или в преносен смисъл, стига окончателно да сложи край на кариерата и влиянието й).
Иначе, пожелавам на Кейти Сакхоф да стане мултимилионерка. А Педро Паскал е активен либерал и заслужава да страда (въпреки че симпатизирам на персонажа му).

# 628
Aз не вярвам на една дума на Майк Зиро...този говори толкова много глупости, че не знам как му ги ражда главата честно казано

Интервю с Кейти Сакоф
Доста интересни неща казва, като например, че много сцени за изрязани от това, което са заснели.

# 629
Но той само коментира интервю на Педро Паскал. Дори да махнем неговите коментари, основната информация остава същата.

Общи условия

Активация на акаунт