STAR WARS Universe: A Long Time Ago in a Galaxy Far, Far Away (тема 3)

• 36 711
  • 772
  •   2
Отговори
# 705
  • Somewhere far away
Ранните ревюта са вече факт, без спойлери e това което поствам, така че давайте смело! Simple Smile

https://www.youtube.com/watch?v=XLZWnGnq0lY&ab_channel=StarWarsMeg

# 706
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Ох, след шумния провал на Мандо сезон 3, не смея вече да се надявам на много.
Ако наистина е такъв, какъвто го обясняват в ревюто, то има потанциал да бие дори първи и
втори сезон на Мандалореца. Дано са си взели поука от Оби Уан и най-накрая да видим шоу
направено от фенове за фенове, с минимална намеса отгоре. Чакам вторник с нетърпение.

# 707
  • София
Егати и лудите фенове.
А оръдията са точно където трябва... 😀😉

# 708
  • España
Тъкмо изгледах първите два епизода на Асока . Чакането си заслужаваше !!!!! Няма да издавам нищо 😉 . Обаче съм впечатлена ( особено след слабия трети сезон за Мандо ) ! В духа на “добрите стари “ Star Wars традиции , стегнато , ефектно и впечатляващо !!!

# 709
  • София
Изгледах първия епизод и съм със смесени чувства. Актрисата, която играе Сабин е толкова слаба, че няма накъде. Да не говорим, че е в предучилищна, но иначе е велик войн и лидер, а я показаха като лигава тийнейджърка. Може би съм малко критична, но това с "girls power" ми идва в повече. Ако бях бял млад мъж, щях да ходя да протестирам в Холивуд, че са ме дискриминирали.

# 710
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Според мен, най-сериозно ще се зарадват и "накефят" големите фенове
на Star Wars Rebels. Всъщност, ако не си запознат с бунтовниците и историите им,
Асока може да ти се види и малко неразбираем.
Аз съм old school и уви, колкото и да се надявах и хайпвах за този сериал, засега съм пас.
Ще се радвам да ви чета, ако някой епизод ми направи голямо впечатление може и да се включа в коментарите.

# 711
Ние с тийна сме големи фенове и на Бунтовниците и на Войните на клонираните, но чакаме субтитрите и още не сме гледали сериите. Чакаме ги с нетърпение. Аз например ги чакам повече отколкото чаках Мандо 3.

Последна редакция: чт, 24 авг 2023, 15:53 от Рори72

# 712
  • Русе
Изгледах първия епизод едвам. За мен е много слаб. Ще следя тук за отзиви и може да му дам шанс при някакво всеобщо одобрение, но не храня големи надежди.

# 713
  • София
Още някои изгледали епизоди 1 и 2? 🙂
Аз тази вечер след леката атлетика превземам телевизора и съм планирал най-накрая да гледам. Нямам търпение. Ще си водя и записки, че сигурно ще има един милион връзки с любимия ми Бунтовници и не само. Simple Smile

Хах, това меме е истинска находка. 😀

# 714
  • София
Вторият епизод беше доста по-добър, малко не ми се връзва Сабин да е Мандалорианец, но щом са казали. Завръзката ми харесва и искам да видя повече от Асока

# 715
  • Somewhere far away
Тя си е Мандалорец. гледайте Rebels - за тези които не са.

# 716
  • София
Образът й е на недорасла тийнейджърка, много далече от Мандалорианец.

Този човек яко е нахранил сериала

https://youtu.be/ytkp0QKBwDE?si=U2P2xyyVAbZl3blO

Последна редакция: сб, 26 авг 2023, 09:35 от Yellow_girl

# 717
  • Somewhere far away
Ами не. по -скоро образът на Асока в първите сезони на  Clone wars е на недорасла тийн. Сабин си е даже доста  по-зряла за възрастта. 

# 718
  • София
Въпрос на възприятие и гледна точка. В сериала за мен образът на Сабин е адски плосък

# 719
  • Somewhere far away
Ами ако беше толкова плосък, Асока нямаше да я вземe за падауан. така че... сори ще се наложи да я гледаш и да я търпиш! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт